Πού είναι η Μπρούκλιν Φλέι; Εντοπισμός της μεγαλύτερης αγοράς Vintage του Μπρούκλιν

Δημοφιλή αντίκα και vintage αγορά λυκίσκου γύρω από διαφορετικές τοποθεσίες Μπρούκλιν

Η φλύαρα του Μπρούκλιν είναι μια κινητή γιορτή.

Το ίδρυμα του Μπρούκλιν, γνωστό ως Μπρούκλιν, δεν είναι μόνο μια παλιά αγορά ψύλλων. Είναι διαφορετικό από πολλές απόψεις. Για αρχάριους, το Brooklyn Flea λειτουργεί σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες σε διαφορετικές γειτονιές, ανάλογα με την εποχή. (Δεν είστε σίγουροι για το τι είναι το Brooklyn Flea; Βλ. Εισαγωγή στη φλερτ του Μπρούκλιν και περισσότερα για το τι πωλείται στο Brooklyn Flea .)

Πού να βρεθείτε στο Brooklyn Flea από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο

Πού να βρείτε τη φλύα του Μπρούκλιν τα Σάββατα την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο

Πού να βρούμε το Brooklyn Flea τις Κυριακές την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο

Γιατί είναι σύγχυση

Για όσους θέλουν να ξέρουν γιατί είναι συγκεχυμένη, εδώ είναι ο λόγος: Το χειμώνα, ο Brooklyn Flea λειτουργεί σε μια διεύθυνση που ονομάζεται "Skylight One Hanson", επίσης γνωστή ως το ιστορικό κτίριο της Williamsburgh Savings Bank (με στίγμα με επιπλέον "h").

Αυτό δεν βρίσκεται στο Williamsburg (παρά το όνομά του), αλλά στο Fort Greene. Εν τω μεταξύ, από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, το Brooklyn Flea λειτουργεί από δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Ο χώρος της Κυριακής είναι στη γειτονιά που ονομάζεται Williamsburg (χωρίς το "h"). Και, το Σάββατο Μπρούκλιν Flea κρατιέται έξω σε σχολική παιδική χαρά στο Fort Greene που είναι περίπου μισό μίλι με τα πόδια από το χειμώνα του, εσωτερική τοποθεσία Fort Greene. Το πήρα;