Οδηγός για στάθμευση κοντά στο εμπορικό κέντρο Atlantic Center στο Fort Greene

Πού να πάρκο ενώ το φαγητό, τα ψώνια ή τη συναυλία και το μουσείο Πηγαίνοντας στο Μπρούκλιν

Με την εισροή τουριστών, είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί σταθμός στάθμευσης στο Μπρούκλιν. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να εξασφαλίσετε ένα σημείο στάθμευσης στο δρόμο, δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν κατευθυνθείτε σε μια συναυλία δύο ή τριών ωρών, μια επίδειξη ή ένα βραδινό δείπνο, αφού τα περισσότερα σημεία έχουν μετρητή μιας ώρας όριο. Αν διακινδυνεύσετε να περάσετε το χρόνο του μετρητή σας, μπορείτε να περιμένετε απολύτως ένα εισιτήριο τουλάχιστον, και ενδεχομένως μια ρυμούλκηση, καθώς οι μετρητές είναι προσεκτικοί και γράφουν τα εισιτήρια αμέσως, ακόμα και δευτερόλεπτα μετά τη λήξη ενός μετρητή.

Έτσι, η δημόσια συγκοινωνία είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να φτάσετε στο κέντρο του Μπρούκλιν και τον πολιτιστικό κόμβο γύρω από την Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν (BAM). Ωστόσο, αν επιμείνετε στην οδήγηση, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τις καλύτερες επιλογές όπου μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο Fort Greene, καθώς και τις επιλογές μαζικής μεταφοράς, αν αλλάξετε γνώμη.

Ατλάντικ Κέντ

Υπάρχει οικονομικά προσιτός υπόγειος χώρος στάθμευσης που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Atlantic Center, πίσω από το κατάστημα Supermarket Pathmark. Αυτή η παρτίδα είναι επίσης μόλις ένα τετράγωνο μακριά από την εσωτερική θέση του Brooklyn Flea, όταν πραγματοποιείται στην ιστορική θέση του Savings Bank Williamsburg κατά τους ψυχρούς μήνες.

Ωστόσο, ο χώρος στάθμευσης του Atlantic Center Mall κλείνει νωρίς, έτσι ώστε όσοι σχεδιάζουν να γευματίσουν στη γειτονιά ή που παρακολουθούν βραδινή παράσταση στην Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν θα πρέπει να σταθμεύσουν στο χώρο στάθμευσης της ακαδημίας.

Κέντρο στάθμευσης Barclays

Εάν σχεδιάζετε να πάτε σε συναυλία ή επίδειξη στο Barclays Center, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κέντρο δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης.

Αυτός ο χώρος 18.000 θέσεων χτίστηκε στη σημερινή του θέση λόγω της εγγύτητάς του στον σταθμό του μετρό Atlantic Avenue, ο οποίος έχει σχεδόν κάθε γραμμή μετρό στη Νέα Υόρκη, καθώς και σταθμό Long Island Railroad (LIRR). Σχεδιάστηκε με την παραδοχή ότι οι προστάτες θα επέλεγαν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα και να μειώσουν το άγχος.

Αν επιλέξετε να πάρετε το μετρό, έχετε 11 γραμμές για να διαλέξετε ή με λεωφορείο εάν προτιμάτε. Εάν φτάσετε με το ποδήλατο, η Barclays διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης για ποδήλατα για έως και 400 ποδήλατα απευθείας στο χώρο του ξενοδοχείου, αλλά είναι σε βάση προτεραιότητας.

Άλλα Τοπικά Γκαράζ

Αν δεν μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης στο Atlantic Center Mall, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα ιδιωτικό γκαράζ κοντά. Αυτό είναι μακράν η πιο ακριβή επιλογή, υπερβαίνοντας τα 40 δολάρια την ώρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά κάνοντας μια μικρή έρευνα εκ των προτέρων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κόστους.

Οι ιστοσελίδες όπως το ParkWhiz προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις εάν προπληρώσετε πριν φτάσετε. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε έναν χάρτη της τοποθεσίας σας και να επιλέξετε το γκαράζ σας ανάλογα με την εγγύτητα του χώρου ή το κόστος.