Ο Οδηγός RV σας για τον διεθνή αγωνιστικό χώρο του Phoenix

Ένας οδηγός RVer για το Διεθνές Raceway του Phoenix

Ακριβώς επειδή δεν είστε στο νότο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε RVing σε μερικά μεγάλα γεγονότα και αγώνες του NASCAR. Αυτό που κάποτε ήταν ένας περιφερειακός αθλητισμός έχει κερδίσει τη δημοτικότητα για να γίνει ένα νέο εθνικό χόμπι και ένα κομμάτι που απέχει πολύ από το νότο, αλλά εξακολουθεί να φιλοξενεί κάποια πραγματική δράση NASCAR βρίσκεται στο Phoenix International Raceway. Δεδομένου ότι RVing και NASCAR πάνε μαζί όπως το λουκάνικο και το σάλτσα υπάρχουν πολλοί RVers που συρρέουν σε κομμάτια NASCAR όπως Phoenix International Raceway.

Για να κάνουμε το ταξίδι λίγο πιο εύκολο για εσάς, έχουμε κάνει την εργασία μας στο Phoenix για να σας φέρει πληροφορίες σχετικά με την πίστα, το RVing με την Phoenix International Raceway, τα πάρκα RV κοντά στο Phoenix International Raceway, καθώς και συμβουλές και κόλπα. Εάν θέλετε ένα σπουδαίο γεγονός NASCAR στην υψηλή έρημο, δοκιμάστε να κατευθυνθείτε στο Phoenix International Raceway.

Σχετικά με τον διεθνή αλεξίπτωτο του Phoenix

Το Phoenix International Raceway (PIR) άνοιξε το 1964, αλλά δεν ήταν μέχρι το 1978 που NASCAR άρχισε να κατέχει κυρώσεις γεγονότα στο Phoenix και δεν ήταν μέχρι το 1988 που NASCAR φιλοξένησε την πρώτη εκδήλωση του Sprint Cup στο PIR που προκάλεσε αμέσως την πίστα προσθέστε 30.000 θέσεις στην πίστα.

Το 1991, η οδική πορεία των 2,5 μιλίων κατεδαφίστηκε για να δημιουργήσει ένα δρόμο για μια πιο συναρπαστική οδική πορεία 1,51 μιλίων. Λίγο αργότερα, το κομμάτι ξαναδομήθηκε το 2010 σε μια ολιγώδη διαμόρφωση dogleg μήκους ενός μιλίου, αλλάζοντας ταυτόχρονα μεγάλο μέρος του τραπεζικού τομέα σε προοδευτική τραπεζική, για να κάνει πιο συναρπαστικές αγώνες.

RVing σε Phoenix International Raceway

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κομμάτια NASCAR, υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους ο RV να PIR. Οι δύο κύριοι τύποι χώρων είναι δεσμευμένοι και ανεπιφύλακτοι που όπως το όνομα σημαίνει ότι μπορείτε να μπείτε με ή χωρίς κράτηση ανάλογα με το σημείο. Υπάρχουν επιλογές τόσο για camping RV infield, όσο και για κάμπινγκ στους κοντινούς χώρους στάθμευσης, για παράδειγμα το Phoenix προσφέρει τοποθεσίες όπως:

Υπάρχουν πολλές παροχές σε πολλά από τα πάρκα RV Phoenix, με το ψευδώνυμο Zoomtown των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων ντους, μπάνια, convenience store Safeway και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ένα τραμ που μεταφέρει τα δρομολόγια γύρω από διαφορετικές παρτίδες RV για να σας μεταφέρει σε διαφορετικά μέρη της διαδρομής. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πάρκινγκ RV και το κάμπινγκ στο Phoenix, επισκεφτείτε τη σελίδα κατασκήνωσης και RV της Phoenix International Raceway.

RVing Κοντά στο Phoenix International Raceway

Για εκείνους που δεν τους αρέσει να είναι στα παχιά των πραγμάτων, αλλά ακόμα κοντά στη δράση υπάρχουν μερικά μεγάλα κοντινά πάρκα RV με περισσότερες ανέσεις. Εδώ είναι ένα υπέροχο κοντινό πάρκο RV.

Destiny Phoenix RV Resort: Goodyear, AZ

Λιγότερο από δέκα μίλια για την πίστα μπορείτε να βρείτε το Destiny Phoenix RV Resort. Έχετε διαφορετικές επιλογές όταν πρόκειται για τύπους τοποθεσιών, αλλά μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη τοποθεσία εξοπλισμένη με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο Destiny Phoenix θα βρείτε επίσης καθαρά και φωτεινά μπάνια, ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίου, καθώς και πολλές άλλες εξαιρετικές ανέσεις και χαρακτηριστικά όπως κλαμπ, γυμναστήριο, αίθουσα αναψυχής, πισίνες και σκύλο.

Ένα φανταστικό πάρκο RV κοντά σε όλη τη δράση του PIR αλλά με πολλές επιπλέον ανέσεις.

Συμβουλές και τεχνάσματα για το RVing στο Διεθνές Raceway του Phoenix

Τα RVers τείνουν να συρρέουν σε περιοχές όπως η Αριζόνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και συμβαίνει μόνο ότι δύο μεγάλα Σαββατοκύριακα αγώνων είναι γύρω αργά και νωρίς το χειμώνα.

Αν ψάχνετε για ένα καλό ξεκίνημα με καλό κινητήρα και αγαπάτε την υψηλή έρημο, σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε το RVing στο Phoenix International Raceway.