Ημέρα Ευχαριστιών του Στρατού Σωτηρίας - 2016

Ένα γεύμα διακοπών, παιχνίδια για παιδιά και πολλά άλλα στο κέντρο του Φοίνιξ

Ο Στρατός Σωτηρίας θα φιλοξενήσει το ετήσιο δείπνο των Ευχαριστιών για χιλιάδες κατοίκους. Κάποιοι θα παρακολουθήσουν, και άλλοι, οι οποίοι είναι homebound θα έχουν τα γεύματα που παραδίδονται σε όλη την κοιλάδα του Ήλιου . Πρόκειται για επιμεταλλωμένα γεύματα που σερβίρονται σε πραγματικές πινακίδες, με πραγματικά ασημικά σε τραπέζια με διακοσμητικά και σερβιέτες και τραπεζομάντιλα. Αρκετά καταστήματα μπακάλικων συνεργάζονται με τον Στρατό της Σωτηρίας για να παρέχουν τα τρόφιμα.

Η εκδήλωση έχει μεγαλώσει τόσο μεγάλη ώστε το Συνεδριακό Κέντρο Phoenix είναι ένας από τους μοναδικούς τοπικούς χώρους που μπορεί να το χειριστεί.

Εκτός από το γεύμα διακοπών, θα υπάρχουν ψυχαγωγία καθώς και παιχνίδια και δωρεάν κούρεμα για παιδιά.

Δείπνο Ευχαριστιών Στρατού Σωτηρίας

Εθελοντής για βοήθεια στην ημέρα των ευχαριστιών

Χρειάζονται χιλιάδες εθελοντές για να συμβεί αυτό! Πιστέψτε το ή όχι, οι άνθρωποι αρχίζουν την εγγραφή τους τον Σεπτέμβριο για να βοηθήσουν και οι θέσεις που εξυπηρετούν είναι συνήθως γεμάτες νωρίς. Η εκκαθάριση και άλλες δραστηριότητες πίσω από τη σκηνή είναι επίσης καθοριστικές για την επιτυχία του δείπνου. Μπορείτε να εγγραφείτε για διαθέσιμες ευκαιρίες εθελοντών σε αυτή τη σελίδα. Παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω μπορούν επίσης να συμμετάσχουν ως εθελοντές και, βεβαίως, βοηθώντας να προσφέρουν γεύματα σε άτομα που δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, είναι μια μεγάλη οικογενειακή δραστηριότητα όπου όλες οι ηλικίες μπορούν να συμμετέχουν και να συμβάλλουν σε άλλους στην κοινότητα.

Δεν γίνονται αποδεκτοί οι εθελοντές με τα πόδια. Πρέπει να έχετε καταχωρήσει εκ των προτέρων. Εάν χάσατε αυτή την ευκαιρία, ελέγξτε αν υπάρχουν διαθέσιμα ανοίγματα εθελοντών Χριστουγέννων.

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Στρατού Σωτηρίας Φοίνιξ.

Τι πρέπει να κάνετε μετά το δείπνο των ευχαριστιών;

Αφού βοηθήσατε άλλους στην κοινότητα μας να είναι ευγνώμονες αυτήν την ημέρα, ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι άλλο που δεν περιλαμβάνει ψώνια ή μαγείρεμα! Ελέγξτε αυτά τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που είναι ανοιχτά την Ημέρα των Ευχαριστιών.