Σαν Ντιέγκο Getaway

Σχεδιάστε το ταξίδι σας στην ακτή του Σαν Ντιέγκο

Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που εργάζεστε πολύ σκληρά; Αίσθημα άγχους; Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια ακόμη μέρα από αυτή τη ζέστη; Ή βρίσκεστε να ονειρεύεστε να κάνετε ηλιοθεραπεία στην παραλία (μην ξεχάσετε το αντηλιακό) ή να ταξιδέψετε στο ηλιοβασίλεμα; Αυτό πιθανότατα καλύπτει σχεδόν όλους όσους βρίσκονται στην περιοχή Phoenix κάποια στιγμή. Λοιπόν, έχω υπέροχα νέα. Το Σαν Ντιέγκο απέχει μόλις λίγες ώρες.

Ευχαριστώ τον οδηγό για την Καλιφόρνια για τους επισκέπτες για την παροχή της ακόλουθης δυνατότητας σχετικά με το Σαν Ντιέγκο.

Δεν έχει σημασία αν οδηγείτε με τα παιδιά για μια εβδομάδα πριν ξεκινήσετε το σχολείο ή προγραμματίζετε το ρομαντικό Σαββατοκύριακο για δύο άτομα. Με αυτές τις συμβουλές και εργαλεία, είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια υπέροχη και χαλαρωτική απόδραση στο Σαν Ντιέγκο.

Σαν Ντιέγκο Φωτογραφίες
Σαν Ντιέγκο Πόρων

Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καλιφόρνιας. Ο καλός καιρός του όλο το χρόνο προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο και πολλοί Αριζόνα ξεφεύγουν από τη ζέστη του καλοκαιριού για διακοπές εκεί. Επισκέπτες όλων των ηλικιών και συμφερόντων όπως το Σαν Ντιέγκο, και πάντα μπορείτε να βρείτε κάτι που πρέπει να κάνετε.

Γεωγραφία του Σαν Ντιέγκο

Χρειάζονται περίπου 7 ώρες για να οδηγηθείτε από το κεντρικό Φοίνιξ προς το Κεντρικό Σαν Ντιέγκο. Θα χρειαστεί να ξεκινήσετε στις Ι-10 Δύση και έπειτα στο I-8 West. Αν δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο ή είστε σύντομα στην ώρα σας, η πτήση προς το Σαν Ντιέγκο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor διαρκεί περίπου μία ώρα. Το Σαν Ντιέγκο απλώνεται σε περίπου 300 τετραγωνικά μίλια (514,0 χλμ.). Τα περισσότερα από τα δημοφιλή αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο είναι συγκεντρωμένα κατά μήκος μιας ευρείας ζώνης πέντε μιλίων κοντά στον ωκεανό.

Πάρτε έναν χάρτη του Σαν Ντιέγκο πριν φύγετε.

Πού να μείνετε στο Σαν Ντιέγκο

Ο χρόνος οδήγησης στο Σαν Ντιέγκο είναι μικρός (εκτός από την ώρα αιχμής) και μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης σχεδόν οπουδήποτε στο Σαν Ντιέγκο, αν και μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για αυτό. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία του Σαν Ντιέγκο (Συγκρίνετε Τιμές και κάνετε μια κράτηση) στην κοιλάδα του Σαν Ντιέγκο Mission Valley και το San Diego Downtown περιοχές, και είτε κάνει μια καλή βάση για να εξερευνήσετε το Σαν Ντιέγκο.

Λιγότερο ακριβά αλλά άνετα καταλύματα βρίσκονται σε περιοχές λίγο πιο μακριά από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Γύρω από το Σαν Ντιέγκο

Το καροτσάκι του Σαν Ντιέγκο διατρέχει μεγάλο μέρος του Σαν Ντιέγκο και έχει περάσει από αρκετά αξιοθέατα. Ωστόσο, οι περισσότεροι επισκέπτες του Σαν Ντιέγκο το βρίσκουν πιο βολικό να νοικιάσουν αυτοκίνητο και να οδηγήσουν. Θυμηθείτε ότι το Σαν Ντιέγκο είναι μια μεγάλη πόλη και υπόκειται σε κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά τις ώρες αιχμής.

Τι να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο είναι μια μεγάλη πόλη και υπάρχουν πολλά να κάνουμε εκεί για ανθρώπους με κάθε είδους ενδιαφέροντα. Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο 2-3 ημερών ή για μια εβδομάδα διακοπές.

Περισσότερες φωτογραφίες από το Σαν Ντιέγκο
Περισσότερες πηγές του Σαν Ντιέγκο

Στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καλιφόρνιας. Τα τελευταία χρόνια, το Σαν Ντιέγκο έχει γίνει ένα εκπληκτικά εξειδικευμένο μέρος και έχει κάτι να προσφέρει σχεδόν σε όλους, από το μπαλέτο στο θέατρο μέχρι τους ζωολογικούς κήπους.

Αυτό το δρομολόγιο υποθέτει ότι θα φύγετε το βράδυ, θα μείνετε δύο νύχτες και θα επιστρέψετε το βράδυ της δεύτερης ημέρας.

Παραδείγματος χάριν, αφήστε το βράδυ της Παρασκευής, κάθισαν την Παρασκευή το βράδυ, απολαύστε όλη την ημέρα το Σάββατο, μείνετε το Σάββατο το βράδυ, απολαύστε περισσότερο από το Σαν Ντιέγκο την Κυριακή,

Παρασκευή

Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο εκ των προτέρων (κάντε την κράτησή σας) - Η πληρότητα του ξενοδοχείου στο San Diego είναι γενικά αρκετά υψηλή και δεν έχετε αρκετό χρόνο για να περάσετε ψάχνοντας για ένα μέρος για να μείνετε. Το Σαν Ντιέγκο είναι μια απλωμένη πόλη και δεν έχει σημασία πού μένετε, θα καταλήξετε να οδηγείτε κάπου. Το Mission Valley βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, όπως και ο κόλπος Mission.

Φέρτε άνετα περιστασιακά ρούχα και καλά παπούτσια για βόλτες, τη φωτογραφική σας μηχανή, τις κολυμβητές και τα εργαλεία παραλίας εάν θέλετε να μπείτε στο νερό. Τα περισσότερα εστιατόρια στο Σαν Ντιέγκο δέχονται casual φόρεμα, οπότε αν δεν έχετε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά προγραμματισμένη, μπορείτε να αφήσετε τα ρούχα σας στο σπίτι. Τα βράδια κοντά στον ωκεανό μπορούν να είναι αρκετά δροσερά, φέρνουν ένα πουλόβερ ή σακάκι.

Βραδινό: Άφιξη

Το αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και την κοιλάδα της αποστολής.

Συλλέξτε τις τσάντες σας και νοικιάστε αυτοκίνητο και εγκαταστήστε το στο ξενοδοχείο σας. Βρείτε ένα εστιατόριο κοντά στο σημείο όπου μένετε και κοιμηθείτε νωρίς - έχετε πολλά να κάνετε αύριο!

Ημέρα 1

Οι λάτρεις των ζώων, επιλέγουν μεταξύ του ζωολογικού κήπου του Σαν Ντιέγκο και του Wild Animal Park για τη σημερινή περιπέτεια. Όσο δύσκολη είναι αυτή η απόφαση, είτε η μία είναι σχεδόν μια περιπέτεια ολόκληρης της ημέρας και απλά δεν έχετε χρόνο να δείτε και τους δυο σε ένα τέτοιο σύντομο ταξίδι.

Ο ζωολογικός κήπος έχει το μωρό Panda Hua Mei και πολλά άλλα υπέροχα πλάσματα, αλλά το Wild Animal Park είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική εμπειρία, οι πλησιέστεροι πολλοί από εμάς θα φτάσουν ποτέ σε ένα σαφάρι.

Αν δεν είστε οπαδός των ζώων ή τα βλέπετε σε αιχμαλωσία, περάστε τη μέρα στην παραλία ή ψωνίστε στην La Jolla . Ή, πάρετε το καρότσι κάτω στην Τιχουάνα για μια νότια εμπειρία από τα σύνορα.

Αν έχετε ακόμα ενέργεια, μεταβείτε στο La Jolla για δείπνο το βράδυ ή απολαύστε ένα από τα πολλά εστιατόρια θαλασσινών κατά μήκος της προκυμαίας κοντά στο κέντρο της πόλης.

Ημέρα 2

Πακετάρω. Είναι καιρός να πάει ήδη στο σπίτι; Δεν είναι αρκετά, αλλά πρέπει να το κάνετε κάποτε.

Ήρθε η ώρα για μια γεύση από την ιστορία του Σαν Ντιέγκο. Ξεκινήστε την ημέρα σας στην Παλιά Πόλη , όπου ξεκίνησε το Σαν Ντιέγκο. Περιηγηθείτε στα ιστορικά κτίρια, κάνετε λίγα ψώνια και συμμετάσχετε σε ξενάγηση, αν υπάρχει διαθέσιμο. Απολαύστε το γεύμα σας σε ένα από τα πολύχρωμα μεξικανικά εστιατόρια της περιοχής.

Μετά την Παλιά Πόλη, η συνοικία Gaslamp ήταν το επόμενο μέρος όπου εγκαταστάθηκαν οι άνθρωποι στο Σαν Ντιέγκο. Διαθέτει βικτοριανή αρχιτεκτονική και πολλές ευκαιρίες για περπάτημα και ψώνια. Η κοντινή Horton Plaza, μια εντελώς σύγχρονη αντίθεση με την παλιά γοητεία του Gaslamp, προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να αδειάσει το πορτοφόλι σας. Εάν παρακάμπτεστε το μεσημεριανό στην Παλιά Πόλη, δοκιμάστε μια taco ψαριών στο Rubio's, ακριβώς απέναντι από το Horton Plaza.

Τώρα είναι ώρα να πάτε σπίτι. Το αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο απέχει μόλις λίγα λεπτά βόρεια της ιστορικής περιοχής.

Εάν έχετε ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο, εισαγάγετε αυτήν την επιπλέον ημέρα στη μέση του ταξιδιού σας:

Ημέρα 2 του ταξιδιού 3 ημερών

Για την πρόσθετη ημέρα σας, επιλέξτε δύο από αυτές τις τρεις: γραφική La Jolla, μια κρουαζιέρα στον κόλπο ή ένα ταξίδι στο νησί Coronado.

Σκαρφαλωμένο σε γκρεμούς πάνω από τον Ειρηνικό, η πολυτελή La Jolla έχει ψώνια όλων των ειδών και πολλά καλά εστιατόρια. Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν επιτρέπει το δείπνο σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της πόλης, δοκιμάστε να το επισκεφθείτε για ένα βραδινό γεύμα, αν οι τιμές είναι συνήθως χαμηλότερες.

Το νερό και τα πλοία αποτελούν μέρος του Σαν Ντιέγκο και της ιστορίας του. Οι αφηγημένες κρουαζιέρες στο λιμάνι σας δίνουν μια διαφορετική θέα της πόλης και μια διαφορετική προοπτική για την ιστορία της. Μεταβείτε στο Εθνικό Μνημείο του Cabrillo για να δείτε το λιμάνι του πτηνού και στη συνέχεια με τα πόδια μέχρι το επίπεδο της θάλασσας για να απολαύσετε τις πισίνες.

Η γέφυρα στο νησί Coronado είναι σχεδόν ένα θέαμα από μόνο του, με την κομψή καμάρα του πάνω από το νερό. Σταματήστε στο πάρκο Tidelands για μια βόλτα και μερικές εκπληκτικές οριζόντιες απόψεις. Στην άκρη του νερού, θα βρείτε μια υπενθύμιση για μια πιο απαλή στιγμή - το Hotel del Coronado. Το ξενοδοχείο "del", όπως είναι γνωστό με αγάπη, έχει φιλοξενήσει αρχηγούς κρατών και κινηματογραφικών αστέρων, το διάσημο και διαβόητο. Απολαύστε το μικρό μουσείο φωτογραφιών του ξενοδοχείου και απολαύστε την κομψότητα. Μπορεί καν να τρέξετε στο φάντασμα του!

Επιστροφή στην κύρια σελίδα του χαρακτηριστικού
Έχετε μια ολόκληρη εβδομάδα; Δείτε μια μακρύτερη διαδρομή

Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καλιφόρνιας. Τα τελευταία χρόνια, το Σαν Ντιέγκο έχει γίνει ένα εκπληκτικά εξειδικευμένο μέρος και έχει κάτι να προσφέρει σχεδόν σε όλους, από το μπαλέτο στο θέατρο μέχρι τους ζωολογικούς κήπους. Αυτή η διαδρομή έχει σχεδιαστεί για οικογενειακές διακοπές που καλύπτουν μια εβδομάδα και δύο σαββατοκύριακα. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε ενώ στο Σαν Ντιέγκο και αν έχετε ειδικά συμφέροντα, θα τα απολαύσετε με κάθε τρόπο.

Αυτές οι προτάσεις έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν μια ματιά σε πολλά πρόσωπα του Σαν Ντιέγκο και μια ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά από τα ειδικά μέρη της Νότιας Καλιφόρνιας ενδιαφέροντος.

Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα σε διακοπές είναι αυτά που βρίσκεις με έκπληξη. Μην πάρετε αυτό το δρομολόγιο πολύ σοβαρά. Εάν τα τριαντάφυλλα ανθίζουν, σταματήστε και μυρίστε τα!

Σαν Ντιέγκο μέρα με τη μέρα

Υποκαταστάσεις

Επιστροφή στην κύρια σελίδα του χαρακτηριστικού
Σαν Ντιέγκο Σαββατοκύριακο διαδρομής απόδραση

Πολλές ευχαριστίες στον οδηγό για την Καλιφόρνια για τους επισκέπτες για την παροχή της προηγούμενης διαδρομής για να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής Phoenix με το ταξίδι τους στο Σαν Ντιέγκο.