Να έχετε κάποια διασκέδαση στο πάρκο Anthem Community Park

Το Anthem Community Park βρίσκεται περίπου 30 λεπτά βόρεια του Phoenix στην κοινότητα Anthem της Αριζόνα. Στην περιοχή πραγματοποιούνται κοινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και η ετήσια εορτή της Ημέρας Ανεξαρτησίας του Ανθρώπου . Το πάρκο των 63 στρεμμάτων διαθέτει μια λίμνη ψαρέματος, σόφτμπολ, μπέιζμπολ και γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα ποδοσφαίρου, χιονοδρομικό κέντρο, χιονοδρομικό κέντρο, πάρκο skateboard, παιδική χαρά, σιδηροδρομικό σταθμό Daisy Mountain, παιδικό σιδηρόδρομο , υπαίθριο αμφιθέατρο και μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας.

Υπάρχει επίσης ένα μνημείο των βετεράνων σε αυτό το πάρκο.

Ο Ύμνος είναι μια κυρίαρχη προγραμματισμένη κοινότητα πολλών γενεών.

Anthem Community Park Διεύθυνση
41703 Ν. Gavilan Peak Parkway
Anthem, ΑΖ 85086

Τηλέφωνο
623-879-3028

Κατευθύνσεις

Πάρτε I-17 βόρεια του Φοίνιξ στο Anthem, Exit 229, Anthem Way. Στρίψτε δεξιά (ανατολικά) στο δρόμο του Anthem προς το σταθμό N. Gavilan Peak Parkway.

Για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα του παραπάνω χάρτη, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.