Ιστορική Σκωτία Explorer Pass - ένα ευέλικτο εισιτήριο έκπτωσης για Touring

Περιηγηθείτε στη Σκωτία με ένα ευέλικτο πέρασμα Explorer

Όταν ταξιδεύετε με το πολύ ευέλικτο Historic Scotland Explorer Pass της Visit Scotland, υπάρχει αρκετός χρόνος για να απολαύσετε τα τοπία, τις ακτές και τα βουνά της Σκωτίας καθώς και τα κάστρα, τις μονές, τα μουσεία και τις προϊστορικές τοποθεσίες. Αντίθετα με κάποιους περαστικούς που αξίζουν τον κόπο, εάν δεσμευθείτε σε μια αδιάκοπη διαδρομή από το ένα ορόσημο στο άλλο, το Historic Scotland Explorer Pass είναι καλό για αρκετές μέρες σε μια μακρύτερη περίοδο, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για εκδρομές σε λόφο, , ψάρεμα για ψάρεμα, γκολφ και βαρκάδα - όλα αυτά τα καλά, υπαίθρια πράγματα για τα οποία η Σκωτία είναι πιο γνωστή.

Κατά τη διάρκεια της καλυπτόμενης περιόδου, το δελτίο σας δίνει απεριόριστη ελεύθερη πρόσβαση σε 78 ακίνητα που είναι μεταξύ των πιο θεαματικών, συναρπαστικών και παγκοσμίου φήμης τοποθεσιών στη Σκωτία. Περιλαμβάνεται επίσης η ελεύθερη πρόσβαση σε δεκάδες ημερήσιες εκδηλώσεις - γιορτές, φεστιβάλ, ποδηλασία και παραστάσεις σε ιστορικές περιοχές της Σκωτίας. Και φυσικά, μπορείτε να περιπλανηθείτε σε 5.000 χρόνια ιστορίας της Σκωτίας.

Το δελτίο έρχεται με ένα ολοκληρωμένο ενημερωτικό πακέτο που περιλαμβάνει φυλλάδια, οδηγό και έναν χρήσιμο χάρτη όλων των τοποθεσιών που μπορείτε να επισκεφτείτε. Υπάρχει ένα φυλλάδιο και ένας χάρτης που μπορείτε να κατεβάσετε, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε τα σημαντικότερα σημεία και να τοποθετήσετε βασικούς ιστότοπους στο δρομολόγιο σας.

Πως λειτουργεί, λοιπόν?

Μπορείτε να αγοράσετε ένα δελτίο για τον εαυτό σας ή ως δώρο:

Δεν αισθάνεστε υποχρεωμένοι να βιάζεστε να βλέπετε κάστρα όταν προτιμάτε να πετάξετε λίγο ψάρεμα. Τα κάστρα θα παραμείνουν εκεί λίγες μέρες αργότερα και έτσι θα ισχύει και η τιμή έκπτωσης με την οποία σας δίδει δικαίωμα η προπληρωμένη σας Historic Scotland Explorer Pass.

Τι περιλαμβάνεται;

Το δελτίο παρέχει δωρεάν είσοδο σε δεκάδες περιοχές σε όλη τη Σκωτία, τις πόλεις, τις ακτές, τα υψίπεδα και τα νησιά. Σε πολυάσχολες τοποθεσίες όπως το κάστρο του Εδιμβούργου και το κάστρο Stirling, μπορείτε να μεταβείτε στην ουρά - με άλλα λόγια, παραλείψτε τις μακριές γραμμές και τους χρόνους αναμονής. Επίσκεψη:

Αυτές και άλλες δεκάδες τοποθεσίες περιλαμβάνονται.

Πώς μπορώ να αγοράσω ένα;

Το δελτίο είναι διαθέσιμο για να αγοράσετε σε δολάρια ΗΠΑ από το Visit Britain Direct ή, αν είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να το αγοράσετε σε Λίρες Αγγλίας από την ιστοσελίδα Visit Britain UK. Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των ημερών που αγοράσατε καθώς και από τον τύπο της κάρτας. Τα δελτία διατίθενται ως ενήλικες, οικογένειες, ανώτεροι, μαθητές και παιδιά. Και μην ανησυχείτε να περιμένετε να φτάσει το δελτίο σας πριν φύγετε από το σπίτι σας. Μόλις κάνετε την αγορά σας online, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα ηλεκτρονικό δελτίο. Εκτυπώστε το και φέρετε μαζί σας για να ανταλλάξετε την κάρτα σας με την άφιξή σας σε ένα από τα ορόσημα που περιλαμβάνονται. Το ηλεκτρονικό δελτίο ισχύει για ένα χρόνο με το χρονικό διάστημα που το αγοράσατε για να ξεκινήσετε όταν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.