Απόκριες οικογενειακή διασκέδαση στο Φρούριο Greene του Μπρούκλιν, στο Hill Clinton και στην περιοχή BAM

Εννέα Super Spooky Απόκριες Δραστηριότητες

Η περιοχή BAM-Clinton Hill-Fort Greene ξεκινά απόλυτα στο Halloween. Από τα φιλικά προς την οικογένεια φεστιβάλ μέχρι τα pet-centric εκδηλώσεις, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το Halloween. Αν νομίζετε ότι είστε πολύ παλιά για αποκριές, ξανασκεφτείτε, γιατί δεν είστε ποτέ παλιά για να παρακολουθήσετε μια κλασσική αποκριτική κίνηση στο BAM ή να κάνετε το δρόμο σας μέσα από ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο. Ελέγξτε αυτά τα εννέα γεγονότα αποκριών.

Υπάρχει μια παρέλαση για ζώα συντροφιάς στο Fort Greene και παιχνίδια, καραμέλα, ζωντανή μουσική, διαγωνισμούς κοστουμιών και πολλά άλλα στο δωρεάν φεστιβάλ BAMboo την Ημέρα των Αποκριών στο BAM, καθώς και σε τρομακτικές κινήσεις στο BAM και σε μια υπερβολή στη λεωφόρο Clinton.

Ακολουθούν μερικά σημεία για το 2016:

  1. Παιδική διασκέδαση στη Μουσική Ακαδημία του Μπρούκλιν (BAM): BAMboo Halloween φεστιβάλ στο BAM. Σε εξωτερικό χώρο. Αυτή η ελεύθερη εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα με το γουρούνι σας με τα δωρεάν δώρα καραμελών, ένα σπίτι αναπήδησης, τέχνες και βιοτεχνίες και πολλές άλλες διασκέδαστες και τρομακτικές θεματικές δραστηριότητες αποκριών στην ημερήσια διάταξή τους.
  2. FAB Fulton Halloween Fest: Για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους ενήλικες που αγαπούν το Halloween, φορέστε το κοστούμι αποκριών στις ταινίες στο BAM. Φέτος το κεφάλι στο Putnam Triangle Plaza για να δούμε ένα διπλό χαρακτηριστικό γνώρισμα των δύο απίστευτα φιλικών προς την οικογένεια κλασικών. Πρώτα στην ημερήσια διάταξη είναι η προβολή των κλασικών Abbott και Costello Meet Frankenstein , ακολουθούμενη από την Τρανσυλβανία του Chuck Jones « 6-5000 .
  3. 16ο Ετήσιο Φεστιβάλ Αποκριών στο Πάρκο Φρέντε Γκρέιν (ΔΩΡΕΑΝ) : Το Φεστιβάλ Απόκριες στο Φορτ Γκρέιν είναι ένα δωρεάν, γεμάτο διασκέδαση εκδήλωση αποκριών για παιδιά με κοκτέιλ κολοκύθας, ιππασία, ένα τρομακτικό νεκροταφείο, παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, βραβεία, διαγωνισμό κοστουμιών και παρέλαση για σκύλους και παιδιά. 31 Οκτωβρίου.
  1. 313 Λεωφόρος Κλίντον : Αυτή είναι μια κλασική έκπληξη αποκριών. γενιές παιδιών του Μπρούκλιν έχουν απολαύσει αυτό το θεατρικό δώρο στην κοινότητα. Το "show" είναι ελεύθερο τρέχει κάθε μισή ώρα. Σε εξωτερικό χώρο.
  2. Το Clinton Hill Children's Halloween Walk είναι μια κοινότητα που περπατάει μέσα από αυτή την εντυπωσιακή ιστορική γειτονιά. Πιάσε ένα χάρτη των αποκριών - κοσμοπολίτικα διακοσμημένα σπίτια, όπου μπορείτε να πάρετε καραμέλες και πού να δείτε ζωντανές παραστάσεις. Σε εξωτερικό χώρο. (Σημείωση: προσπαθούμε να το ενημερώσουμε για το 2016, μείνετε συντονισμένοι) Ξεκινάει συνήθως από τον κοινοτικό κήπο Pratt-Clinton Hill (γωνία DeKalb και Hall).
  1. Παρακολουθήστε τα δίχτυα να παίζουν τα Bulls στο Barclays Center: Εντάξει, ίσως δεν νομίζετε ότι ένα παιχνίδι μπάσκετ είναι ένα γεγονός θεματικής Απόκριες, αλλά δεν θα ήταν διασκεδαστικό να ντύσετε σε όλα τα ενδύματα των Nets σας και να τα ξεκουράσετε όσο παίζουν το Σικάγο Μπουλς; Μην μετατρέπετε τον διάβολο αν βρίσκεστε δίπλα σε έναν ανεμιστήρα των Bulls.
  2. Το Gravesend Inn: Στα προάστια του Fort Greene Clinton Hill, που στεγάζεται στο Θέατρο Voorhees, 186 Jay Street (βόρεια του Tillary), το The Gravesend Inn είναι ένα τρομακτικό θεατρικό γεγονός. Το Gravesend Inn, που ιδρύθηκε το Theatreworks, δημιουργήθηκε από την θεατρική ομάδα του Theatreworks. Φοβόμαστε σε αυτό το στοιχειωμένο ξενοδοχείο. Και όχι, δεν μπορείτε να περάσετε τη νύχτα.
  3. Πιείτε στο Dick και το Jane's Bar: Αν ψάχνετε για ένα χαμηλό κλειδί αποκριών, αλλά θα θέλατε κάποια θεματική πτυχή στη βραδιά σας, σκεφτείτε να δοκιμάσετε ένα νόστιμο κοκτέιλ στο Dick και στο Jane's. Στεγάζεται πίσω από μια πόρτα γκαράζ χωρίς σήμανση, η speakeasy αποτίει φόρο τιμής στις Ημέρες απαγόρευσης. Εάν είστε ντυμένοι σαν φλαπ ή ένα παλιό σχολικό γκάνγκστερ, αυτό θα χρησιμεύσει ως το ιδανικό σκηνικό για το κοστούμι αποκριών σας.
  4. Trick or Treat: Ναι, προτού υπάρξουν τόνοι αποκριών θεματικών γεγονότων από παρελάσεις μέχρι βραδιές κινηματογράφου, τα παιδιά περπάτησαν από γειτονιές ντυμένες με κοστούμι και χτύπησαν τις πόρτες για καραμέλα. Σε ορισμένα μέρη της χώρας αυτό δεν ενθαρρύνεται, αλλά εξακολουθεί να είναι μια αρκετά δημοφιλής δραστηριότητα στο Μπρούκλιν. Στην πραγματικότητα, το Fort Greene και το Hill Clinton συνήθως επισημαίνονται στους καταλόγους των καλύτερων συνοικιών για να ξεγελάσουν ή να θεραπεύσουν στη Νέα Υόρκη. Οι ντόπιοι κάθονται στο πάτωμα και προσφέρουν χειρουργικές επεμβάσεις για να ξεγελάσουν ή να θεραπεύσουν.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein