Οδηγός επισκεπτών του Μουσείου Μπρούκλιν για παιδιά

Το πρώτο παιδικό μουσείο του κόσμου είναι ιδανικό για μικρά παιδιά και μικρά παιδιά

Περισσότερα: Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μπρούκλιν Δωρεάν είσοδος στα Παιδικά Μουσεία της Νέας Υόρκης

Το Παιδικό Μουσείο του Μπρούκλιν είναι ηγέτης από την ίδρυσή του το 1899 - το πρώτο μουσείο του είδους του, εμπνεύστηκε τη δημιουργία πάνω από 300 παιδικών μουσείων παγκοσμίως.

Το μουσείο είναι το καλύτερο για τους προσχολικούς και τους νέους μαθητές δημοτικού, οι οποίοι θα αγαπήσουν τα ευφάνταστα και αλληλεπιδραστικά εκθέματα σε όλη την έκταση. Η περιοχή Totally Tots προσφέρει σταθμούς άμμου και νερού, αναρριχητικό χώρο, αίθουσα ανάγνωσης, dress-up και πολλά άλλα για τους επισκέπτες του μουσείου κάτω από το 5. Το World Brooklyn περιλαμβάνει καταστήματα γειτονιάς μικρού μεγέθους όπως φούρνο, παντοπωλείο και κατάστημα πίτσας όπου τα παιδιά θα απολαύσουν τον εαυτό τους και μόλις συνειδητοποιήσουν ότι μαθαίνουν ταυτόχρονα.

Το θερμοκήπιο Garden and Con Ed επιτρέπει στα παιδιά να σκάβουν, νερό και να παίζουν, καθώς και την ευκαιρία να μάθουν και να παρατηρούν έντομα. Τα παιδιά μπορούν να παρατηρήσουν και να εξερευνήσουν τα ζώα και τη φύση, τόσο αληθινά όσο και μοντέλα στο συναρπαστικό εκθεσιακό πρόγραμμα της Γειτονιάς .

Οι καθημερινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν έργα τέχνης και χειροτεχνίας, παραστάσεις και συναντήσεις με ζώα, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην είσοδο.

Καλό να γνωρίζετε για το Μουσείο Παιδιών του Μπρούκλιν:

Μουσείο Παιδικού Μουσείου Μπρούκλιν:

Brooklyn Children's Museum Ώρες: