Ένας οδηγός για τη γιορτή της Μικρής Ιταλίας του San Gennaro

Γιορτάστε την ιταλική κουλτούρα, κουζίνα και πίστη σε αυτή την ετήσια έκθεση NYC Street

Πότε: 15-25 Σεπτεμβρίου, 2016 (11:30 π.μ.-11μμ, Κυριακές-Πέμπτη, 11:30 π.μ. - Παρασκευή, Σάββατο και Σάββατο)

Πού: Στη Μικρή Ιταλία, στην οδό Mulberry Street και στο Grand Street (btwn Mott & Baxter sts.)

Τώρα στην 90η χρονιά του, η γιορτή του San Gennaro βασιλεύει ως ο βασιλιάς των εκθέσεων δρόμου της Νέας Υόρκης , αναλαμβάνοντας τους δρόμους της Μικρής Ιταλίας με μια γιορτή για τις αισθήσεις - αλλά κυρίως την κοιλιά!

Μια αγαπημένη ετήσια παράδοση που γιορτάζει την ιταλο-αμερικανική κουλτούρα και κουζίνα, όλα προς τιμήν του πολιούχου της Νάπολης (ο μαρτυρικός Άγιος Ιανουάριος - ή Σαν Γκενάρο), το 11ήμερο φεστιβάλ πραγματοποιείται στην ιστορική συνοικία Μικρή Ιταλία, η οποία, ενώ συρρίκνωση, ήταν κάποτε ένα ακμάζον θύλακα για Ιταλούς μετανάστες στη Νέα Υόρκη. Το φεστιβάλ προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο ξενώνες κάθε χρόνο, οι οποίοι έρχονται να δοκιμάσουν το δρόμο τους μέσα από τις διάφορες στάσεις των τροφίμων, να απολαύσουν δωρεάν μουσική ψυχαγωγία και να παρακολουθήσουν θρησκευτικές πομπές και παρελάσεις.

Η έκθεση είναι ελεύθερη να περιπλανηθεί, αν και θα πληρώσετε επιπλέον για να απολαύσετε τις γαστρονομικές λιχουδιές που γευματίζονται από τα τρόφιμα που βρίσκονται στο δρόμο. Το φαγητό είναι - αληθινό για τον ιταλικό πολιτισμό - το κύριο γεγονός, με κανόλες, ζεπόλιες, καλζόνες, πίτσα, ζελαττό και λουκάνικα και πιπεριές. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χτυπήσουν τα τακτικά ιταλικά εστιατόρια και καφέ της Little Italy καθ 'οδόν.

Επιπλέον, προσέξτε για παιχνίδια καρναβαλιού και βόλτες, ζωντανή μουσική, μαγείρεμα demos, και πολλά άλλα.

Μια θρησκευτική γιορτή στις ρίζες της, το φεστιβάλ κορυφώνεται με την κύρια εκδήλωση την ημέρα των εορτασμών της 24ης Σεπτεμβρίου: μια θρησκευτική πομπή που περιπλέκει το άγαλμα του Αγίου Γκενάρο μέσα από τους δρόμους της Μικρής Ιταλίας από το μόνιμο σπίτι της στην Εκκλησία του Πολύτιμου Αίματος αρχίζει στην είσοδο της εκκλησίας), η οποία ακολουθεί αμέσως μια εορταστική μάζα μέσα.

Το χρονοδιάγραμμα των 2016 γιορτών του San Gennaro θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες. θα ενημερώσουμε εδώ λεπτομέρειες μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της γιορτής San Gennaro για περισσότερες λεπτομέρειες: www.sangennaro.org.