Ο οδηγός σας στο Σικάγο τον Φεβρουάριο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διαμονή σας τον Φεβρουάριο του 2018

Η Betcha δεν γνώριζε ότι το Σικάγο είναι αδελφή πόλη στο Παρίσι . Αυτό είναι σωστό, Παρίσι, Γαλλία . Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περάσετε στην πόλη των φώτων για ειδύλλιο αν προγραμματίζετε μια αξέχαστη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου . Μπορείτε να κάνετε snuggle επάνω στην Windy City με ένα σημαντικό άλλο.

Και παρόλο που είναι κρύο με τα οστά, συμβαίνει πολύ περισσότερα τον Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένων των ετήσιων εορτασμών του Black History Month στο DuSable Museum of African-American History και το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας .

Ελπίζουμε να απολαύσετε το χρόνο σας στην πόλη!

Φεβρουάριος Καιρός

Τι να φορέσω

• Ο καιρός τον Φεβρουάριο μπορεί να πάρει εντελώς κρύο. Τα στρώματα συσκευασίας των ενδυμάτων είναι σίγουρα εντάξει.

• Συνιστούμε επίσης να ελέγξετε τα εμπορικά κέντρα του Chicagoland για επιπλέον ενδύματα, συμπεριλαμβανομένων των άνετων μπότες αν σκοπεύετε να περπατήσετε πολύ.

Φεβρουάριος Perks

• Κατά τη διάρκεια του Black Month Month, πάρτε μια περιοδεία του Black Chicago .

• Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χαμηλότερες τιμές σε σεβαστά ξενοδοχεία όπως το Chicago Athletic Association Hotel , το Soho House και το Thompson Chicago .

• Η Εβδομάδα Εστιατορίων του Σικάγου λειτουργεί από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου και προσφέρει ευκαιρίες για prix-fixe σε περισσότερους από 300 προορισμούς για φαγητό.

Φεβρουάριος Νομίζω

• Υπάρχει μια πιθανότητα πτήσεων / ταξιδιού σε περίπτωση που έρχεται μια χιονοθύελλα. εδώ είναι όπου μπορείτε να δειπνήσετε και να πιείτε αν έχετε λανθάνον στο Midway ή O 'Hare αεροδρόμια.

• Εκτός από το χιόνι, αναμένονται ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Φεβρουάριος Στιγμιότυπα / Γεγονότα

Εβδομάδα εστιατορίου στο Σικάγο (27 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου)

Εβδομάδα θεάτρου του Σικάγου (9-19 Φεβρουαρίου)

Σαλόνι Αυτοκινήτου Σικάγο (11-20 Φεβρουαρίου)

Μαύρη δημιουργικότητα στο Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας (TBA)

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στην Chinatown (TBA)

Μήνας μαύρου ιστορικού προσφορές στο DuSable Μουσείο Αφρο-Αμερικανικής Ιστορίας

Παγοδρομία στο Millennium Park και άλλα μέρη της πόλης

Κορυφαία ρομαντικά εστιατόρια στο Σικάγο για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Top 5 μέρη για διαμονή τον Φεβρουάριο

Chicago Athletic Association Hotel : Στη νέα της ζωή στο ακίνητο που άνοιξε αρχικά το 1890 ως αποκλειστικό club για άνδρες, η CAAH λειτουργεί ως ξενοδοχείο για τον τρόπο ζωής που τροφοδοτεί τους άνδρες και τις γυναίκες με ψηλά τακούνια. Εκτός από τα 241 δωμάτια, τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι τα εστιατόρια και τα εστιατόρια που προσελκύουν τους ντόπιους και τους τουρίστες όπως το Milk Room , ένα οκτώ κάθισμα που προσφέρει ζύμες και καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας και κοκτέιλ υψηλής αισθητικής το βράδυ. Αίθουσα παιχνιδιών , όπου στεγάζονται δύο γήπεδα bocce, τραπέζια μπιλιάρδου και επιτραπέζια παιχνίδια και Cherry Circle Room , ένα ολοήμερο εστιατόριο που είναι κοκτέιλ εστιασμένο. Τα δωμάτια ξεκινούν από 229 δολάρια τη νύχτα. 12 S. Michigan Ave., 312-940-3552

Four Seasons Chicago : Εκείνοι που αναζητούν μια πολυτελή εμπειρία με την οικογένεια θα πρέπει να ελέγχουν σε αυτό το κορυφαίο βραβείο Magnificent Mile . Τα παιδιά - είτε πρόκειται για μικρά παιδιά, είτε για έφηβους ή για έφηβους - πρέπει να απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια. Ο καθένας αγαπάει τον Παγωτό, ο οποίος κυλά σε κάθε δωμάτιο με ένα καλάθι γεμάτο καλούδια για όλη την οικογένεια για να δημιουργήσει συνήθειας ποτήρια. Και δεν έχετε κανέναν φόβο εάν ο καιρός είναι φοβερός έξω: Το Kids Clubroom διαθέτει video games, foosball, επιτραπέζια παιχνίδια, τέχνες και χειροτεχνίες, χώρο κινηματογράφου και πολλά άλλα.

Τα δωμάτια κυμαίνονται από $ 341 έως $ 1.642 μια νύχτα. 120 Ε. Delaware ΡΙ., 312-280-8800

Το Gwen : Το κομψό ξενοδοχείο Gwen βρίσκεται επίσης μέσα στα τεράστια καταστήματα της Βόρειας Γέφυρας , τα οποία στεγάζουν τους Nordstrom, BOSS Hugo Boss και Louis Vuitton. Υπάρχει επίσης μια σειρά από εστιατόρια μέσα στη δομή, και το ξενοδοχείο, έτσι οι επισκέπτες δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψουν το κτίριο εάν είναι υπερβολικά κρύο. Τα δωμάτια κυμαίνονται από $ 193 έως $ 651 τη νύχτα. 521 Ν. Rush St., 312-645-1500

House 5863 Chicago Bed and Breakfast : Το μοντέρνο στιλ B & B βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο ακριβώς έξω από την πολυσύχναστη δράση Clark Street στο Andersonville . Υπάρχουν πέντε δωμάτια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και υπάρχει καθαριστική κυρία που καθαρίζει καθημερινά. Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει continental πρωινό στυλ με όλα τα βασικά για να επιτρέψει στους επισκέπτες να υπηρετήσουν οι ίδιοι στα χρονοδιαγράμματα τους.

Εκτός από το δωρεάν πρωινό και σνακ, υπάρχει δωρεάν Wi-Fi. Τα δωμάτια κυμαίνονται από 147 έως 187 δολάρια το βράδυ. 5863 Ν. Glenwood Ave., 773-682-5217

Raffaello Hotel : Το vintage ξενοδοχείο Streeterville υπέστη ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στα 175 δωμάτια και σουίτες του. Είναι κατά τη διαχείρισή της, φυσικά, να διατηρήσει αυτή τη γοητεία του vintage, καθιστώντας το ιδιαίτερα περιζήτητο για ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες. Μετά από τις επιχειρήσεις υπάρχει ευχαρίστηση, και το Drumbar φαίνεται και αισθάνεται σαν το είδος του τόπου που θα είχε πάρει την αφθονία της δράσης Don Draper πίσω στη δεκαετία του 1960. Βρίσκεται στον 18ο όροφο του ξενοδοχείου και διαθέτει τζάκι και κοκτέιλ τέχνης. Τα δωμάτια κυμαίνονται από $ 160 έως $ 532 μια νύχτα. 201 Ε. Delaware Pl., 312-943-5000