Οδηγός για να φτάσετε από το Chicago O'Hare στο αεροδρόμιο Midway

Για να μεταβείτε από ένα από τα κύρια αεροδρόμια του Σικάγου στο άλλο (είτε από το Midway έως το O'Hare ή το O'Hare στο Midway) οι επαγγελματίες ταξιδιώτες έχουν μερικές επιλογές.

Ταξί

Η πρώτη επιλογή είναι να πάρετε ταξί. Τα ταξί είναι διαθέσιμα και στα δύο αεροδρόμια και μια διαδρομή μονής διαδρομής θα κοστίσει περίπου $ 40 - $ 60. Οι στάσεις ταξί βρίσκονται εκτός των χώρων διεκδίκησης αποσκευών των τερματικών σταθμών. Μπορεί να υπάρχει μια κοινή επιλογή βόλτων που θα επιτρέψει στους επιβάτες να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ ταξιδεύουν από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο.

Υπηρεσίες παράδοσης

Μια άλλη επιλογή είναι να πάρετε μια υπηρεσία μερίδιο βόλτα όπως Uber . Οι υπηρεσίες μεριδίου Ride, όπως το Uber ή το Lyft, πιθανότατα θα κοστίζουν κάπως λιγότερο από ένα ταξί (αλλά επιβεβαιώνουν την τιμολόγηση προτού πάτε, δεδομένου ότι η τιμολόγηση της Uber μπορεί να αυξήσει το κόστος). Η Uber άρχισε να παρέχει παραλαβές και απογείωση στα αεροδρόμια O'Hare και Midway τον Νοέμβριο του 2015.

Για να πάρετε ένα αυτοκίνητο Uber στο O'Hare, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να κατευθυνθούν προς το επίπεδο αναχωρήσεων στον επάνω όροφο. Για τον τερματικό σταθμό 1 η ζώνη παραλαβής είναι η ζώνη 1. Για τον τερματικό σταθμό 2 η ζώνη παραλαβής είναι ζώνη 1 ή 2. Για τον τερματικό σταθμό 3 η ζώνη παραλαβής είναι ζώνη 2. Στο διεθνή τερματικό, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κατευθυνθούν στο επίπεδο Αφίξεων (κάτω) .

Για να πάρετε μια uber στο Midway, επαγγελματίες ταξιδιώτες θα πρέπει να στοχεύουν στο επάνω, επίπεδο αναχώρησης. Βγείτε από την πόρτα UL-1 για τη σωστή περιοχή παραλαβής.

Και στις δύο περιπτώσεις, η uber προτείνει την αναμονή για την ανάκτηση των αποσκευών σας πριν ζητήσετε μια βόλτα Uber.

Επίσης, σημειώστε ότι τα πακέτα UberPOOL δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στα αεροδρόμια του Σικάγου. (Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IberPOOL για να πετάξετε στα αεροδρόμια).

Δημόσιες συγκοινωνίες

Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές. Μια άλλη επιλογή είναι η δημόσια συγκοινωνία. Οι δημόσιες συγκοινωνίες θα λειτουργήσουν καλά και θα είναι οικονομικότερες από ό, τι με καμπίνα, αλλά θα χρειαστούν κάποιο χρόνο και απαιτείται μεταφορά.

Από το O'Hare, οι ταξιδιώτες πρέπει να πάρουν τη μπλε γραμμή (το χαμηλότερο επίπεδο του χώρου στάθμευσης, κοντά στο ασανσέρ 4) στη στάση Clarke και Lake. Από εκεί, πάρτε την Orange Line στο Midway. Για να φτάσετε από το Midway στο O'Hare, αντιστρέψτε τη διαδικασία (Orange Line σε Clarke και Lake, τότε η Blue Line στο O'Hare). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο CTA.

Υπηρεσίες λεωφορείων

Μια άλλη επιλογή για επιχειρηματίες που ταξιδεύουν από Midway προς O'Hare (ή αντίστροφα) είναι μια υπηρεσία λεωφορείου ή λιμουζίνας. Το Coach USA Tri State / United Limo παρέχει τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο αερολιμένων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ταξίδι συνήθως διαρκεί περίπου μία ώρα. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες που αναζητούν λεωφορείο στο O'Hare πρέπει να κατευθύνονται προς το λεωφορείο / λεωφορείο στο κεντρικό γκαράζ. Πηγαίνετε στο Επίπεδο 1, κοντά στα κέντρα ανελκυστήρα τρία και τέσσερα.