Το νησί της Καραϊβικής χτυπά με την Tradewind Aviation

Ένας μικρός μεταφορέας κάνοντας μια διαφορά στη σύνδεση της Καραϊβικής

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες της Καραϊβικής κατευθύνονται προς ένα μόνο νησί, ευτυχώς αγνοώντας ότι άλλοι συναρπαστικά διαφορετικοί προορισμοί βρίσκονται συχνά σε απόσταση αναχώρησης ή λίγο πάνω από τον ορίζοντα. Οι μικρές αποστάσεις κάνουν το νησί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα, αλλά μέχρι αρκετά πρόσφατα, τα ταξίδια μεταξύ νησιών στην Καραϊβική ήταν είτε μια περίπτωση ανύπαρκτων δρομολογίων είτε η εξάρτηση από αερομεταφορείς που χρεώνουν τόσο για ένα 40λεπτα λυκίσκο όσο εσύ πληρώσατε για την πτήση σας στην Καραϊβική.

Ευτυχώς για πιθανές νησίδες, όλα αυτά έχουν αρχίσει να αλλάζουν με την εμφάνιση κάποιων αερομεταφορέων που αποφασίζουν να συμπληρώσουν τα κενά διαδρομής και ακόμα να ανταγωνίζονται σε άλλους που εξυπηρετούνται από έναν μόνο μεταφορέα. Μια τέτοια επιχειρηματική αεροπορική εταιρεία είναι η Tradewind Aviation, ένας μικρός αλλά δυναμικός αερομεταφορέας που φέρνει στο προσκήνιο σημαντικό ιστορικό της λειτουργίας των περιφερειακών αεροπορικών γραμμών στη Νέα Αγγλία. Σήμερα, ενώ συνεχίζει να πετάει μεταξύ της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης και του Αμπελώνα της Μάρθας και του Nantucket , η Tradewind δρομολόγησε προγραμματισμένη υπηρεσία από το Σαν Χουάν, το Πουέρτο Ρίκο στις Καραϊβικές νήσους ανατολικά - Ανγκουίλα , Νέβις , Σαιντ Μπάρθ και Αντίγκουα , Η διαδρομή του Αγίου Μπάρθ. Οι αεροπορικές πτήσεις είναι συγκρίσιμες με άλλες περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες, αλλά η εμπειρία είναι μίλια πιο ευχάριστη.

Προγραμματισμένη εμπειρία υπηρεσιών

Η δική μας προσωπική εμπειρία από πρώτο χέρι με την Tradewind μας πήγε πρώτα από το Σαν Χουάν μέχρι το St.

Barths σε πτήση μίας ώρας. Αναχωρώντας από το πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Σαν Χουάν το πρωί της πρώτης εβδομάδας, εξακολουθούσαμε να θαυμάσουμε το αβίαστο αεράκι με το check-in μετά την άφιξή του στο Terminal A του Luis Muñoz Marin International - συνήθως ένα από τα πιο πολυσύχναστα και γεμάτα αεροδρόμια στην Καραϊβική - - και την εξίσου εύκολη διαδικασία επιβίβασης.

Το προσωπικό του Tradewind σας μεταφέρει στο δικό του lounge αναμονής, όπου προσφέρονται αναψυκτικά και μπορείτε να εργαστείτε άνετα ή να κάνετε κλήσεις τελευταίας στιγμής σε έναν ήσυχο χώρο. Στη συνέχεια, ένα μικρό λεωφορείο σας μεταφέρει στην άσφαλτο για να επιβιβαστείτε στην πτήση σας.

Σε κάθε πτήση μας, πετάξαμε σε ένα αεροσκάφος Pilatus PC-12, ένα κομψό αεροσκάφος που πρέπει να είναι ένα από τα πιο κομψά μικρότερα επιβατικά αεροσκάφη που μπορείτε να απολαύσετε να ταξιδεύετε και πάνω από τα σύννεφα της Καραϊβικής το πρωί της πτώσης. Παρά το συμπαγές εσωτερικό υπάρχει αρκετή άνεση, με οκτώ βαθιά δερμάτινα καθίσματα. Ο βοηθός χειριστής εξηγεί τις διαδικασίες ασφαλείας και είστε στο δρόμο σας. Δεν ισχυριζόμαστε ότι γνωρίζουμε πολλά για τα μικρά επιβατηγά αεροσκάφη, αλλά το Pilatus PC-12 είναι κατασκευασμένο και κατασκευασμένο από την Ελβετία και ανεβαίνει πολύ γρήγορα πάνω από τα χαμηλά σύννεφα σε υψόμετρο περίπου 17.000 ποδών μέσα σε λίγα λεπτά. Για αναψυκτικά, βοηθήστε τον εαυτό σας σε οτιδήποτε με σόδες ή νερό ή ελαφριά σνακ σε ένα από τα στήθη στο πίσω μέρος του διαδρόμου.

Η ίδια διαδικασία εύκολης άφιξης σας καλωσορίζει κατά την προσγείωση στο St. Barths και την Αντίγκουα, όπου ένα λεωφορείο σας παίρνει όταν αποβιβάζεστε και ο εκπρόσωπος του μεταφορέα σας επιταχύνει μέσω της μετανάστευσης.

Μετά από μια σύντομη επίσκεψη στο St. Barths και μια σύντομη αναμονή σε ένα άνετο σαλόνι με φθάνει το αεροσκάφος να φτάνει μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου κάθεστε, συνεχίσαμε σε ένα άλλο αεροσκάφος PC-12 από το μικρό αεροδρόμιο το διαβατήριό σας) στην Αντίγκουα. Η Tradewind έκανε ολόκληρη την ενδο-Καραϊβική να μετακομίσει χωρίς προβλήματα και ακόμη και μια από τις απολαύσεις η ίδια κατά μήκος του ταξιδιού μας.

Ο στόλος Tradewind και άλλες υπηρεσίες

Η Tradewind Aviation εκμεταλλεύεται στόλο 15 αεροσκαφών, μερικά από τα οποία είναι διαθέσιμα για ιδιωτική ναύλωση από τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και φέρουν στην ανατολική Καραϊβική. Εκτός από το Pilatus PC-12, πετάνε επίσης το Cessnas και για τις εκτενείς υπηρεσίες τους ναύλωσης έχουν αεριωθούμενα αεροσκάφη Cessna - γι 'αυτό δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσετε για την αγαπημένη σας καραϊβική ιστιοπλοϊκή μοτοσικλέτα ή γιορτή μουσικής ή φαγητού!

Επικοινωνία

Tradewind Aviation: www.tradewindaviation.com

Χωρίς χρέωση: 1- 800-376-7922; Τηλέφωνο: 1-203-267-3305