Πώς να Ice Skate στο Millennium Park

Το παγοδρόμιο του Millennium Park είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο Σικάγο . Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι αναμένεται να δαντέψουν τα πατίνια τους κάθε εποχή και να χτυπήσουν τον πάγο σε αυτό το γραφικό περιβάλλον. Το παγοδρόμιο είναι συνήθως ανοιχτό στα μέσα Νοεμβρίου έως τις αρχές Μαρτίου (ο καιρός το επιτρέπει). Για ένα ημερολόγιο και ώρες λειτουργίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Millennium Park. Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό.

Οι τιμές ενοικίασης skate ξεκινούν από $ 12.

Τοποθεσία του παγοδρόμου Millennium Park

Βρισκόμενο σε ένα υπέροχο περιβάλλον κάτω από το γλυπτό του Chicago Cloud Gate - το "The Bean" - το παγοδρόμιο του Millennium Park είναι δημοφιλές αξιοθέατο τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ντόπιους. Είναι ιδιαίτερα όμορφο μετά το σκοτάδι, με τα ψηλά κτίρια προς τα δυτικά και η Cloud Gate που αντανακλά τα φώτα της πόλης προς τα ανατολικά.

Η εποχή πατινάζ γενικά αρχίζει λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών και διαρκεί μέχρι τον Μάρτιο. Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης κυμαίνονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, οπότε αν είναι κοντά στην αρχή / στο τέλος της σεζόν, ελέγξτε τον ιστότοπο της Millennium Park για να ελέγξετε αν είναι ανοιχτή η παγοδρόμιο.

Κοντινά μέρη για δείπνο / ποτό

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend