Η Ουάσιγκτον DC γιορτάζει το Μήνα Μαύρης Ιστορίας 2017

Εκδηλώσεις που τιμούν την αφρικανική αμερικανική ιστορία στην πρωτεύουσα του έθνους

Η Ουάσιγκτον, DC, γιορτάζει τον Μήνα της Μαύρης Ιστορίας κάθε Φεβρουάριο και θυμάται τη συμβολή των Αφροαμερικανών στις Ηνωμένες Πολιτείες με πολυάριθμες εκδηλώσεις και πολιτιστικά προγράμματα. Ακολουθούν μερικές ειδικές εκδηλώσεις και συναφείς τοποθεσίες για επίσκεψη στην Ουάσινγκτον, DC για να θυμάστε και να αναγνωρίσετε την ιστορία των Μαύρων Αμερικανών.

Μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ - Το Εθνικό Μνημείο τιμά τη ζωή και τις συνεισφορές του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος

Οι συνομιλίες του Ranger δίνονται τακτικά και υπογραμμίζουν ιστορικά γεγονότα σχετικά με τον ηγέτη των πολιτικών δικαιωμάτων. Επισκεφθείτε το Μνημείο κατά τη διάρκεια του Μήνα Μαύρου Ιστορικού και μάθετε κάτι νέο.

Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού - Λόγω της δημοτικότητας του νέου μουσείου, απαιτούνται χρονικά περάσματα. Το μουσείο διαθέτει ποικίλα εκθέματα και εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα όπως η δουλεία, η μεταπολεμική ανασυγκρότηση του πολέμου, η αναγέννηση του Χάρλεμ και το κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων. Η αμερικανική στρατιωτική μπάντα (Pershing's Own) εκτελεί έργα θαλάσσης από συνθέτες όπως οι H. Leslie Adams, Valerie Coleman και Alvin Singleton στις 26 Φεβρουαρίου 2017 στις 3 μ.μ. Η συναυλία θα ακολουθήσει συζήτηση και Q & A. Η εγγραφή ενθαρρύνεται έντονα, αλλά οι περιπάτους θα είναι ευπρόσδεκτες.

Εθνικό Μουσείο Αμερικανών Ινδιών - 18 Φεβρουαρίου 2017, 2 μ.μ. Γιορτάστε το Μήνα της Μαύρης Ιστορίας με μια συναυλία του καλλιτέχνη και ιστορικού του Γκαριφούνα, James Lovell.

Η μουσική είναι μια ζωντανή εκδήλωση του μείγματος Afro-Carib-Arawak που βρίσκεται κατά μήκος της ακτής της Κεντρικής Αμερικής στην Καραϊβική.

Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας - 25 Φεβρουαρίου 2017, 2-3 μ.μ. Ιστορικό: Τα τρόφιμα και η Μεγάλη Μετανάστευση. Αυτή η επίδειξη τροφίμων περιλαμβάνει τον Chef Jerome Grant του Sweet Home Café στο Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού προετοιμάζοντας τις συνταγές και συζητώντας πώς οι Αφρικανοί Αμερικανοί διατήρησαν τις νότιες παραδόσεις "soul food" στον αστικό βορρά.

Το μουσείο έχει επίσης μια έκθεση Στιγμιότυπα από αφρικανικές αμερικανικές κοινότητες που διαθέτει μια οθόνη 25 φωτογραφιών που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία της αφρικανικής αμερικανικής εμπειρίας. Οι φωτογραφίες προέρχονται από δύο συλλογές στο Κέντρο Αρχείων του Μουσείου που απεικονίζουν ειδικές περιστάσεις και καθημερινή ζωή στις αφρικανικές αμερικανικές κοινότητες: τη Συλλογή Studio Scurlock και το Φαρμακείο Fournet.

Διεθνές Μουσείο Spy - 4 Φεβρουαρίου 2017. 11-11: 30 ή 1-1: 30 μ.μ. Slave Spy: Η ιστορία του James Lafayette. Σε αυτό το πρωτότυπο μονολεκτικό έργο, που συνδυάζει τη ζωντανή παράσταση με την ταινία, ο Τζάμαρ Τζόουνς απεικονίζει τον James Lafayette τον γενναίο πατριώτη που πέρασε ως δραπέτης σκλάβος για να συγκεντρώσει πληροφορίες από τους Βρετανούς στον Επαναστατικό Πόλεμο. Δωρεάν εκδήλωση.

Εορτασμός γενεθλίων Frederick Douglass - 17-18 Φεβρουαρίου 2017. Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου γιορτάζει τα γενέθλια του Douglass με εκδηλώσεις στο Εθνικό Ιστορικό Χώρο Frederick Douglass , το Κέντρο Τεχνών Anacostia, το Μουσείο του Smithsonian Anacostia , το Μουσείο Ισλαμικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς και το Πολιτιστικό Κέντρο. Anacostia Playhouse. Η γιορτή των γενεθλίων περιλαμβάνει μια σειρά από προγράμματα και δραστηριότητες αφιερωμένες στην αύξηση της γνώσης του κοινού για τη ζωή του Douglass. Όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν και είναι ανοιχτά στο κοινό.

Εθνικά Αρχεία - Γιορτάστε το Μήνα Μαύρης Ιστορίας τον Φεβρουάριο με ειδικές ταινίες, δημόσια προγράμματα και διαλέξεις. Αυτά τα προγράμματα είναι ανοιχτά στο κοινό και θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Εθνικού Αρχείου στην Ουάσινγκτον και στο Εθνικό Αρχείο του College Park, Maryland.

DC Δημόσια Βιβλιοθήκη - Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, η DC Δημόσια Βιβλιοθήκη προσφέρει ειδικά προγράμματα που γιορτάζουν το Μήνα Μαύρης Ιστορίας. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν εκθέσεις τέχνης, συναυλίες τζαζ, συζητήσεις βιβλίων, θεατρικά εργαστήρια και πολλά άλλα.

Anacostia Community Museum - Το Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού του Smithsonian Institution καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους προσφέρει εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια, διαλέξεις, κινηματογραφικές προβολές και άλλα ειδικά γεγονότα που ερμηνεύουν τη μαύρη ιστορία από το 1800 μέχρι σήμερα. Το Μουσείο θα φιλοξενήσει συνομιλίες με τους επιμελητές Smithsonian Leslie Urena, Camen Ramos και Ariana Curtis στις 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 13.00. Οι "Gateways: Curator's Conversation" θα συζητήσουν τις διασυνδέσεις της μαύρης και λατινοαμερικανικής ιστορίας όπως φαίνεται στην έκθεση "Πύλες".

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή.

Ο Όρος Vernon Estate του Γουόρτζ Ουάσινγκτον - Όλο το μήνα Φεβρουάριο ο Όρος Βερνόν θα τιμήσει τους σκλάβους που έζησαν και εργάστηκαν στο κτήμα του Τζορτζ Ουάσινγκτον με μια καθημερινή εκδήλωση στις 12 το βράδυ στο Memorial Slave. Τα Σάββατα και τις Κυριακές τον Φεβρουάριο, οι επισκέπτες μαθαίνουν για τη ζωή ως σκλάβος με τον Silla και τον Slammin 'Joe, δύο από τους σκλάβους της Ουάσινγκτον, στην πρόσφατα ανοιχτή καμαρωτή σκλάβα. Ο Τομ Ντέιβις, ένας υποδουλωμένος τομαχοποιός, παρουσιάζει την προοπτική του τα Σάββατα και τις Κυριακές στο θερμοκήπιο στις 2:30 μ.μ., 3:00 μ.μ. και 3:30 μ.μ. Ο Μαρκήσιος ντε Λαφαγιέτ μιλάει για τις προσπάθειές του να τερματίσει τη δουλεία στο θερμοκήπιο τις Κυριακές 3:00 μ.μ. Όλες οι εκδηλώσεις Black Month Month περιλαμβάνονται στην κανονική τιμή εισόδου στην περιουσία.

Arlington House - 1:30 μ.μ., Κυριακές και Σάββατο όλο τον Φεβρουάριο. Το Arlington House, το Robert E. Lee Memorial, θα παρουσιάσει ειδικές ξεναγήσεις σε αναγνώριση του μήνα της αφρικανικής αμερικανικής ιστορίας. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τις πρόσφατα ανακαινισμένες ιστορικές συνοικίες των βόρειων σκλάβων και να μάθουν για τον υποδουλωμένο πληθυσμό που ζει στο κτήμα του Arlington την παραμονή του εμφυλίου πολέμου.

Ο Αβραάμ Λίνκολν την Παραμονή των Γενεθλίων - 12 Φεβρουαρίου 2017, μεσημέρι. Lincoln Memorial, 23rd & Constitution Ave., ΒΔ Washington, DC. Τιμηθείτε με τον Αβραάμ Λίνκολν σε μια τελετή τοποθέτησης στεφανιαίου στεφάνου και μια δραματική ανάγνωση της "Γεύσης Gettysburg". Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (202) 619-7222.

Αφροαμερικανός μνημείο πολιτικού πολέμου και μουσείο - Αυτή η περιοχή της Ουάσινγκτον, DC τιμά και εξετάζει τον ηρωικό αγώνα της Αφρικανικής Αμερικής για την ελευθερία και τα πολιτικά δικαιώματα. Το μνημείο είναι το μοναδικό στις Ηνωμένες Πολιτείες για να τιμήσει τα χρωματιστά στρατεύματα (USCT) που υπηρέτησαν στον εμφύλιο πόλεμο. Το μουσείο χρησιμοποιεί φωτογραφίες, έγγραφα και υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες για αυτό το σημαντικό μέρος της αμερικανικής ιστορίας.

Εθνικός Ιστορικός Χώρος Frederick Douglass - 1411 W St. SE, Washington, DC. Οι εκδρομές του ιστορικού σπιτιού είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Τα γενέθλια του Frederick Douglass θα γιορτάσουν στις 12-13 Φεβρουαρίου με μουσική, παρουσιάσεις, προγράμματα για την ιστορία του Anacostia, δραστηριότητες για παιδιά και πολλές συζητήσεις για τα βιβλία που έγραψε, τα βιβλία που διαβάζει και πώς η ανάγνωση και η γραφή μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Κρουαζιέρα Μήνας Μαύρης Ιστορίας στο Πνεύμα της Ουάσινγκτον - 25 Φεβρουαρίου 2017. Πάρτε μια εκπαιδευτική και διασκεδαστική κρουαζιέρα με γεύμα για να θυμάστε εκείνους που έχουν επηρεάσει την Αφρο-Αμερικανική κουλτούρα. Αυτή η κρουαζιέρα θα παρουσιάσει DJ στο αφιέρωμα στον Duke Ellington, τον Marvin Gaye, τον Roberta Flack, τον Michael Jackson, τον Miles Davis, την Diana Ross, τον Prince και πολλά άλλα. Τα κρουαζιερόπλοια στις 11:00 π.μ. και οι κρουαζιέρες από τις 11:30 π.μ. έως τις 1:30 μ.μ. Το κόστος είναι 52,90 δολάρια ανά ενήλικα, 31,95 δολάρια ηλικίας 3-12.

Ιστορικός χώρος Josiah Henson - 11420 Old Georgetown Road, Βόρεια Bethesda, MD. Το Montgomery Parks, μέρος του Maryland-National Capital Park και της Επιτροπής Σχεδιασμού, θα γιορτάσει το Μήνα Μαύρης Ιστορίας με δωρεάν ξεναγήσεις. Επαναλάβετε τα βήματα του αιδεσιμότατου Josiah Henson από την υποδούλωσή του στη φυτεία του Isaac Riley για να δραπετεύσει στον υπόγειο σιδηρόδρομο στην ελευθερία στον Καναδά. Η εξαιρετική ζωή του Henson ήταν τεκμηριωμένη στην αυτοβιογραφία του του 1849 που ενέπνευσε το διάσημο μυθιστόρημα του Uncle Tom's Harriet Beecher Stowe το 1852.

Αφροαμερικανική Κάθοδος Αμερικανική Ιστορία Μήνας Απελευθέρωση Tour - 18 Φεβρουαρίου 2017, 8 π.μ. - 4 μ.μ. Γιορτάστε την αφρικανική κάθοδο αμερικανική ιστορία μήνα με μια 8ωρη περιήγηση με το λεωφορείο μέσα στο χρόνο για να ζήσετε τις απελευθερώσεις των Harriet Tubman και Frederick Douglass οι οποίοι και οι δύο γεννήθηκαν στο κοντινό ανατολικό στην όχθη του Μέριλαντ με ζωντανούς ιστορικούς που απεικονίζουν σημαντικά άτομα από τις απελευθερώσεις τους. Ο γύρος ξεκινάει στο Αφροαμερικανικό Πολιτικό Πόλεμο Μνημείο, το 1925 Vermont Ave NW. Ουάσιγκτον.