Πνεύμα της Ουάσινγκτον - Κρουαζιέρα - Ουάσινγκτον, DC

Η κατώτατη γραμμή

Το Spirit Cruises προσφέρει κρουαζιέρες για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο που περιλαμβάνουν τραπεζαρία, χορό και ζωντανή ψυχαγωγία, περνώντας από την όμορφη θέα της Ουάσινγκτον, DC. Ενώ η Spirit Cruises λειτουργεί επίσης το Πνεύμα της Ουάσιγκτον Β (κρουαζιέρες στο όρος Βερνόν ) και η Capital Elite (ιδιωτικές χάρτες κατά μήκος του ποταμού Potomac), αυτή η αναθεώρηση είναι του Πνεύματος της Ουάσινγκτον, το νεότερο πλοίο του στόλου του.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Πνεύμα της Ουάσιγκτον - Κρουαζιέρα κριτική - Ουάσιγκτον, DC

Καθώς επιβιβάζεστε στο Πνεύμα της Ουάσινγκτον, το πλήρωμα σας χαιρετά και σας συνοδεύει στο ιδιωτικό σας τραπέζι. Παρόλο που το πλοίο κρατάει μέχρι και 600 άτομα, δεν αισθάνεται πολυσύχναστο γιατί υπάρχουν τρία καταστρώματα με ευέλικτα καθίσματα για πάρτι δύο, τεσσάρων, οκτώ και περισσότερων.

Και τα τρία καταστρώματα περιλαμβάνουν μπαρ με πλήρη εξυπηρέτηση, dance floor και μπουφέδες. Ένα επίπεδο μπορεί να ενοικιαστεί για ένα ιδιωτικό μέρος. Το υπαίθριο κορυφαίο κατάστρωμα προσφέρει θέα στο φρέσκο ​​αέρα με καθίσματα σε αίθριο.

Σαλάτα και ψωμί σερβίρονται στο τραπέζι. Τα σόδα ή το παγωμένο τσάι είναι δωρεάν. Υπάρχει μια εξαιρετική λίστα κρασιών καθώς και ένα πλήρες μενού δημιουργικών κατεψυγμένων ποτών και μικτών κοκτέιλ.

Το κύριο πιάτο σερβίρεται με μπουφέ. Ο διακομιστής σας σας λέει πότε είναι η σειρά σας για να πάτε στο μπουφέ, έτσι ώστε οι γραμμές παραμένουν σύντομες. Υπάρχει μια ποικιλία από κρέατα, ψάρια και πιάτα για χορτοφάγους καθώς και λαχανικά στον ατμό, ρύζι και πατάτες. Μια επιλογή από κέικ σοκολάτας ή cheesecake σερβίρεται στο τραπέζι με καφέ.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς είναι η ζωντανή ψυχαγωγία υψηλής ενέργειας. Οι τραγουδιστές εκτελούν την περιαγωγή του δαπέδου. Μετά το γεύμα, οι διασκεδαστές τραγουδούν και χορεύουν και οδηγούν χορούς γραμμών που συγκεντρώνουν όλους και χορεύουν. Ο ήχος κρατιέται σε ένα λογικό επίπεδο, ώστε να μην είναι πολύ δυνατός για συνομιλία. Το βράδυ τελειώνει με τον DJ που παίζει μια ωραία επιλογή χορευτικής μουσικής.

Συνιστάται κράτηση.

Ανασκόπηση Ιουνίου 2006

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους