Νύχτα του ζωντανού ζωολογικού κήπου στην Ουάσιγκτον

Ένα πάρτι αποκριών ενηλίκων με τα ζώα στο Εθνικό ζωολογικό κήπο

Η νύχτα του ζωντανού ζωολογικού κήπου είναι μια εκδήλωση μόνο για ενήλικες στο Εθνικό Ζωολογικό Κήπο της Ουάσιγκτον. Αυτό το πολύ δημοφιλές ετήσιο πάρτι αποκριών έχει οστικές ψύχρες και παραμυθένιες παραστάσεις, όπως παλάμες, τρώγοντες φωτιάς, νυχτερίδες και ψευδαισθήσεις. Οι συμμετέχοντες φορούν φορεσιά ενώ απολαμβάνουν τα μικρά τέρατα που ζουν στο σπίτι της Μικρής Μούμιας, το γειτονικό σπιτικό γειτόνι, το αηδιαστικό κέντρο των ερπετών, το τρακτέρ και πολλά άλλα.

Οι ghouls και τα ξωτικά μπορούν να απολαύσουν βιοτεχνική μπύρα, ναύλο από δημοφιλή τροχόσπιτα από την περιοχή, διασκεδαστικό διαγωνισμό κοστουμιών και καλλιτέχνες επιδόσεων, ενώ χορεύουν στη μουσική στο DJ dance party. Είναι μια κακή νύχτα της διασκέδασης που θα ήταν τρομακτικό να χάσετε!

Συνήθως πραγματοποιήθηκε την τελευταία Παρασκευή του Οκτωβρίου, η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο 3001 Connecticut Avenue NW στην Ουάσινγκτον, DC Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο ζωολογικό κήπο είναι να πάρετε το Μετρό στο σταθμό Woodley Park-Zoo / Adams Morgan ή στο σταθμό Cleveland Park. Η είσοδος βρίσκεται στα μισά μεταξύ αυτών των στάσεων, και οι δύο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Εάν οδηγείτε, μόνο η είσοδος της λεωφόρου του Κοννέκτικατ θα είναι ανοιχτή για οχήματα και θα ισχύουν τα τέλη στάθμευσης.

Η νύχτα του ζωντανού ζωολογικού κήπου λαμβάνει χώρα στο μεσαίο τμήμα του ζωολογικού κήπου μεταξύ του μικρού θησαυρού και του καρουσέλ. Υπάρχουν δύο θέσεις εγγραφής. ένα θα είναι κοντά στο μικρό θησαυρό σπίτι, το άλλο θα είναι στο κάτω μέρος του ζωολογικού κήπου από τον πύργο του ρολογιού απέναντι από τη γέφυρα του Harvard Street.

Ημερομηνία και ώρα: 27 Οκτωβρίου 2017, 6: 30-10 μ.μ.

Αδεια

Τα εισιτήρια πρέπει να αγοράζονται εκ των προτέρων και συνήθως να πωλούνται πολύ πριν από την ημερομηνία του γεγονότος. Διατίθενται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας του ζωολογικού κήπου και τα μέλη του Εθνικού Ζωολογικού Κέντρου έχουν πρόσβαση σε ειδική τιμολόγηση και έγκαιρη πρόσβαση εισιτηρίων από τον Σεπτέμβριο κάθε έτους.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 χρονών για να παρακολουθήσετε αυτό το γεγονός. Για την αποδοχή απαιτείται έγκυρο αναγνωριστικό. Όλες οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι τελικές και δεν επιστρέφονται.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους χώρους του ζωολογικού κήπου και η νύχτα του ζωντανού ζωολογικού κήπου κρατιέται βροχή ή λάμπει.

Εάν θέλετε να παραλείψετε τις γραμμές και να απολαύσετε μερικές επιπλέον παροχές, ίσως θελήσετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο VIP, το οποίο εκτός από τα γενικά αξιοθέατα περιλαμβάνει:

Πληροφορίες για τα τρόφιμα

Τα τρόφιμα είναι διαθέσιμα για αγορά στα φορτηγά τροφίμων και στα εστιατόρια του ζωολογικού κήπου σε όλη την εκδήλωση. Πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές στα περισσότερα φορτηγά τροφίμων, αλλά όχι όλα. Για το λόγο αυτό, τα ΑΤΜ βρίσκονται εντός του Κέντρου επισκεπτών του Zoo και του Restaurant Mane. Φορτηγά τροφίμων που έχουν παρευρίσκεται στο παρελθόν του ζωικού ζωολογικού κήπου της νύχτας περιλαμβάνουν: