Κολοράντο Backpacking για αρχάριους

Ορίστε τον εαυτό σας για την επιτυχία με τις καλύτερες συμβουλές backpacking για αρχάριους

Το υπέροχο τοπίο του Κολοράντο μπορεί να βρεθεί σχεδόν παντού στην πολιτεία, από τους αυτοκινητοδρόμους του Ντένβερ έως τους χώρους στάθμευσης των καταστημάτων τροφίμων.

Αλλά κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η πραγματική εμπειρία Rocky Mountain είναι κρυμμένη σε δύσκολα σημεία μεταξύ των κορυφών.

Ο κυβερνήτης του πάρκου του Κολοράντο, Amy Hoppes, δήλωσε ότι αν είναι η ηρεμία της φύσης που αναζητάτε, η πλάτη είναι ο τρόπος να πάτε.

"Είναι σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε", δήλωσε ο Hoppes, ο οποίος οδήγησε ταξίδια backpacking κοριτσιών για περισσότερο από μια δεκαετία.

"Υπάρχει κάτι για να είστε μακριά από το καθένα, να είστε εκεί έξω με τα εργαλεία και τη φύση σας".

Αλλά η επίσκεψη στις λιγότερο εξερευνηθείσες περιοχές του κράτους μπορεί να είναι περίπλοκη, δύσκολη και εκφοβιστική για τους αρχάριους. Αν μπορείτε ακόμη να καταλάβετε πού να πάτε. Υπάρχουν χιλιάδες διαδρομές στο Κολοράντο για να διαλέξετε, με ένα ευρύ φάσμα μήκους, βαθμολογίες δυσκολίας, πλεονεκτήματα και προκλήσεις.

Ορίστε τον εαυτό σας για την επιτυχία στην backcountry του Κολοράντο με αυτές τις συμβουλές backpacking για αρχάριους.

Επιλέξτε ένα πακέτο

Το σωστό εργαλείο είναι επιτακτικό, ξεκινώντας από το πακέτο.

Συζητήστε με τους εμπειρογνώμονες του REI ή με το τοπικό κατάστημα σε εξωτερικούς χώρους για συμβουλές σχετικά με την εύρεση του κατάλληλου μεγέθους πακέτου, στυλ και ταιριάζει. Δοκιμάστε διάφορα εμπορικά σήματα και στυλ πριν κάνετε μια επένδυση.

Σακίδια μπορεί να είναι ακριβό, αλλά δεν χρειάζεται να αφήσετε μια περιουσία για να πάρετε το σωστό. Αφού συγκρίνετε τα πακέτα στο κατάστημα, αγοράστε ένα χρησιμοποιημένο από έναν από τους πολλούς υπαίθριους λάτρεις της πολιτείας που θέλουν να ξεφορτωθούν τα εργαλεία τους.

Μπορείτε να βρείτε τα χρησιμοποιημένα εργαλεία πεζοπορίας στα καταστήματα αθλητικών αποστολών, σε μια ηλεκτρονική αγορά (όπως η αγορά του Craigslist ή του Facebook) ή ακόμα και οι πωλήσεις αυλής.

Το νέο δεν είναι πάντα καλύτερο. Η άνεση είναι το κλειδί ανεξάρτητα από την ηλικία, τη χρήση ή την προσιτή τιμή του πακέτου. Μερικές φορές ένα χρησιμοποιημένο πακέτο μπορεί να χωρέσει καλύτερα επειδή έχει σπάσει μέσα. Βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση, με ιμάντες εργασίας και χωρίς τρύπες.

"Το σακίδιο σας είναι η πρώτη σας γραμμή άμυνας, ώστε να θέλετε να ταιριάζει καλά και να είναι άνετα", δήλωσε ο Hoppes. "Η ηλικία, η μάρκα και η τιμή του πακέτου δεν έχει σημασία. Απλά βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε ένα αξιοπρεπές πακέτο για εσάς. "

Εκτός από το σακίδιο, εξετάστε το μέγεθος και το βάρος των μεγαλύτερων αντικειμένων, όπως ένα υπνόσακο και υπνόσακο, για να μεγιστοποιήσετε τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης και να ελαφρύνετε το φορτίο.

Πακέτο φως

Ακόμα και με το νεότερο ελαφρύ εργαλείο, ένα πακέτο με υπερφορτωμένο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από την εμπειρία του backpacking.

Σχεδιάστε να φορέσετε τα ίδια ρούχα για μερικές ημέρες. Μειώστε τα περιττά ρούχα για να δημιουργήσετε χώρο για προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως τα εργαλεία βροχής για την καταπολέμηση των απογευματινών ντους και το φόρεμα σε στρώματα για να σας κρατήσει ζεστό καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν σε υψηλότερα υψόμετρα.

Εάν ανεβαίνετε σε υψόμετρο, πακετάρετε αρκετό νερό και σνακ με ηλεκτρολύτες για να καταπολεμήσετε την ασθένεια του υψομέτρου.

Να είστε λογικοί για αυτό που φέρετε, αλλά μην ξεχάσετε να αφήσετε περιθώρια για μια θεραπεία. Ένα κουτί μπύρας, καραμέλα ή ένα κατάστρωμα καρτών δεν θα πάρει πολύ χώρο και θα κάνει μεγάλες ανταμοιβές όταν σταματήσετε για τη νύχτα.

Πρακτική πεζοπορία

Το Κολοράντο είναι γεμάτο εκπλήξεις, από εκπληκτική θέα σε απρόσμενο καιρό. Περιορίστε τις ανεπιθύμητες εκπλήξεις και δημιουργήστε εμπιστοσύνη πριν από το επόμενο ταξίδι σας στην πλάτη με μια δοκιμαστική διαδρομή ή δύο.

Πρακτική πεζοπορία με το πακέτο σας.

Οι ημερήσιες πεζοπορίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε τα πόδια σας κάτω από σας, να δοκιμάσετε τα εργαλεία σας και να πάρετε άνετα προτού να είστε πολύ βαθιά στην έρημο για να επιστρέψετε έξω.

Βρείτε ένα ίχνος στα βουνά ή μια χαλαρή βόλτα στο πάρκο για δοκιμαστική διαδρομή. Ο βρόχος Canyon Deer Creek στο Jefferson County είναι μια εύκολη, 2,7 μιλίων πεζοπορία για μια μακρύτερη, διάρκειας δοκιμής δύο ωρών των εργαλείων σας.

Με το πασο σου. Περάστε τη μέρα σας με τις ρυθμίσεις του πακέτου και του γρανάζι σας για να βρείτε την πιο άνετη εφαρμογή.

Μην γυρίζετε στην πρώτη ένδειξη κακοκαιρίας. Ρίξτε στο βροχή ή κάποια επιπλέον στρώματα και συνεχίστε να σκοντάρετε. Είναι καλή πρακτική για την πραγματική συμφωνία. Φυσικά, να είσαι έξυπνος. Ειδικά αν περπατάτε σε υψηλότερα υψόμετρα, όπου ο αστραπής μπορεί να είναι ένας κίνδυνος.

Επιλέξτε την τοποθεσία σας

Τα εκτεταμένα συστήματα μονοπατιών του Κολοράντο προσφέρουν ατελείωτους προορισμούς για σακίδια από αρχάριους σε μονοπάτια εμπειρογνωμόνων.

Τα κρατικά και εθνικά πάρκα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την περιπέτεια backpacking σας, όπου οι πύργοι προσφέρουν σε βάθος συμβουλές για τη δυσκολία των μονοπατιών, των πηγών νερού και των τοποθεσιών κάμπινγκ που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε την καλύτερη διαδρομή.

Ελέγξτε τα μονοπάτια στο Golden Gate Canyon State Park περίπου 14 μίλια βορειοδυτικά του Golden. Εύκολα, μέτρια και δύσκολα μονοπάτια σε όλο το πάρκο οδηγούν σε καθορισμένα σημεία κατασκήνωσης που πρέπει να δεσμευτούν και να πληρώνονται στο κέντρο επισκεπτών εκ των προτέρων.

Το μονοπάτι Horseshoe Trail κάνει πεζοπόρους 1,8 μέτρια μίλια σε ένα καταφύγιο στην ύπαιθρο αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει σε μια σκηνή backpacking, η οποία προσφέρει τριπλή προστασία από απροσδόκητα καιρικά φαινόμενα.

Αρκετά μονοπάτια κοντά στο Bailey, περίπου 45 μίλια νοτιοδυτικά του Ντένβερ, προσφέρουν μονοπάτια λιγότερο διανυθέντα με ελεύθερο, διασκορπισμένο κάμπινγκ στην πορεία.

Μην εκφοβίζεστε

Το backpacking είναι για όλους, είπε ο Hoppes. Μην αφήνετε τις καταλήψεις άλλων υπαίθριων ενθουσιωδών να σας αποτρέψουν. Είτε επιλέγετε ένα πακέτο είτε την τοποθεσία για το ταξίδι σας, παραμείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό που σας δουλεύει.

Φέρτε έναν έμπειρο φίλο για υποστήριξη, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσει σε κάθε χτύπημα στην πορεία σας, συνιστά ο Hoppes. Και μην ξεχάσετε να τα πάρετε όλα, είπε.

"Υπάρχει κάτι για αυτό το μόνο αυτοδύναμο, που ζουν από αυτό που φέρατε μαζί σας που σας δίνει μια αίσθηση της ολοκλήρωσης", δήλωσε ο Hoppes. "Αυτό είναι το καλύτερο μέρος."