Τορόντο τον Σεπτέμβριο

Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

Με τις θερμοκρασίες να επιστρέφουν σε πολύ πιο πολιτισμένους αριθμούς στη δεκαετία του '60 και λίγη υγρασία, το Τορόντο είναι μια μεγάλη πόλη που επισκέπτεται το Σεπτέμβριο.

Στην πραγματικότητα, τα μειωμένα πλήθη και ο ευχάριστος καιρός κάνουν τον Σεπτέμβριο την ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε τα περισσότερα μέρη του Καναδά, οπότε σκεφτείτε να επεκτείνετε το ταξίδι σας για να συμπεριλάβετε τα Maritimes, το Κεμπέκ ή τον Δυτικό Καναδά.

Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, τα φύλλα αρχίζουν να μετατρέπουν το χρώμα από το πράσινο στο ζωντανό πορτοκαλί, το κίτρινο και το κόκκινο και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φτάσουν στο μέγιστο, ώστε να είστε σίγουροι για να δείτε τα καλύτερα μέρη για να βρείτε φύλλωμα πτώσης ή να επισκεφθείτε κάποια από τις γοητευτικές πόλεις που βρίσκονται κοντά στο Τορόντο .

Η καλοκαιρινή σεζόν φεστιβάλ παραμένει μέχρι το Σεπτέμβριο με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Illustrious Toronto να ξεκινά τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Η επίθεση των διασημοτήτων της A-list, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των οπαδών μπορεί να κάνει τα ξενοδοχεία ακριβά και γεμάτα. Φροντίστε να κάνετε κράτηση μπροστά από το χρόνο. Διαβάστε κριτικές και ελέγξτε τιμές για ξενοδοχεία του Toronto στο TripAdvisor.

Σεπτέμβριος Ο καιρός στο Τορόντο

Ο καιρός τον Σεπτέμβριο είναι αρκετά αξιόπιστος, ενώ τα χειρότερα σενάρια δεν είναι καθόλου κακά. Οι μέσες άνετες θερμοκρασίες στη δεκαετία του '60 μπορεί να φτάσουν στη δεκαετία του '70 και του '80 κατά τη διάρκεια της ημέρας στις αρχές του μήνα, οπότε θα χρειαστείτε ένα μπλουζάκι περισσότερο από ένα παζάρι. Χωρίς χιόνι συνήθως μέχρι τον Νοέμβριο, αλλά η βροχή είναι μια πιθανότητα.

Τι να Pack για το Τορόντο τον Σεπτέμβριο

Οι επισκέπτες του Τορόντο το Σεπτέμβριο θα πρέπει να προετοιμαστούν για διάφορες θερμοκρασίες.

Συσκευασία ενδυμάτων που μπορούν να στρωματοποιηθούν. Συσκευάστε τα μπλουζάκια σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πουλόβερ ή σακάκι στο χέρι.

Τορόντο το Σεπτέμβριο Perks

Καλό να γνωρίζετε για το Τορόντο τον Σεπτέμβριο

Γεγονότα γεγονότων και Φεστιβάλ

Στιγμιότυπα για τα παιδιά