Ουάσινγκτον, DC Ενημέρωση κατασκευής 2017

Νέα στέγη, λιανική, εμπορικός χώρος και τουριστικά αξιοθέατα

Έχετε οδηγήσει τα εργοστάσια της Washington, DC και αναρωτήθηκε τι συμβαίνει; Η πρωτεύουσα του έθνους έχει πολλές γειτονιές που αναζωογονούνται με νέες κατοικίες, λιανικό εμπόριο και χώρους γραφείων. Τα νέα αξιοθέατα βρίσκονται επίσης στο στάδιο του σχεδιασμού ή έχουν σπάσει έδαφος. Αν και δεν μπορώ να παρακολουθώ κάθε κατασκευαστικό έργο, εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις σημαντικότερες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αν γνωρίζετε ένα νέο κτίριο που θέλετε να προσθέσετε, μη διστάσετε να μου στείλετε τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dc.about@outlook.com.

Κέντρο Πόλης DC - Η Παλιά Τοποθεσία Συνεδριακού Κέντρου - Διεύθυνση: Μεταξύ Λεωφόρου Νέας Υόρκης και 9ης και 11ης και 11ης. NW Ουάσινγκτον, DC Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: πρώτη φάση άνοιξε το 2013, δεύτερη φάση για να ανοίξει το 2018. Η παλιά αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου των 10 στρεμμάτων στο Downtown Washington, DC ανακατασκευάζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση είναι μια φιλική προς τους πεζούς γειτονιά με 458 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και 216 μονάδες συγκυριαρχία και 520.000 τετραγωνικά πόδια χώρου γραφείων. Μια δεύτερη φάση του έργου σχεδιάζεται να περιλαμβάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο 350 δωματίων, μαζί με 110.000 επιπλέον τετραγωνικά πόδια λιανικής.

Το Wharf - Διεύθυνση: Southwest Waterfront , από το Maine Street Fish Wharf μέχρι το Ft. McNair, SW Ουάσινγκτον, DC Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: Πρώτη φάση Οκτωβρίου 2017. Πρόσθετες φάσεις μέχρι το 2021.
Η παραθαλάσσια περιοχή έχει ανακατασκευαστεί πλήρως για να δημιουργήσει μια κοινότητα μικτής χρήσης με εστιατόρια, καταστήματα, συγκυριαρχίες, ξενοδοχεία, μαρίνες, πάρκο παραλιακής θάλασσας και εκτεταμένο παραλιακό δρόμο με πρόσβαση στο νερό.

18 νέα ξενοδοχεία για να ανοίξει στην Ουάσιγκτον, DC . - Περισσότεροι από 5.000 ξενοδοχειακές αίθουσες βρίσκονται υπό κατασκευή ή προγραμματίζονται για ανάπτυξη που θα ανοίξει στην Ουάσινγκτον, το 2016-2017. Βρίσκονται σε όλη την πόλη, αλλά πολλοί είναι συγκεντρωμένοι στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες γειτονιές της πόλης: το Capitol Riverfront, το NoMa και το τρίγωνο Mount Vernon.

DC United Ποδόσφαιρο Στάδιο - Διεύθυνση: Buzzard Point στη νοτιοδυτική Ουάσιγκτον DC. Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: 2018. Τα σχέδια πρόκειται να δημιουργήσουν ένα νέο στάδιο 20-25.000 θέσεων το οποίο θα συνδέει τις αναπτυσσόμενες περιοχές γύρω από το Nationals Park και τη νέα ανάπτυξη Wharf κατά μήκος του Southwest Waterfront. Το έργο αναμένεται να κοστίσει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια και θα μετατρέψει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης σε μια ζωντανή και φιλική προς το περιβάλλον νέα γειτονιά.

Επέκταση κέντρου Kennedy - Διεύθυνση: 2700 F. St. NW, Ουάσινγκτον, DC Προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης: στα μέσα του 2018. Το κέντρο τέχνης θα προσθέσει χώρο πρόβας, αφιερωμένο χώρο στην αίθουσα διδασκαλίας, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, κήπους, υπαίθριο τοίχο βίντεο στον οποίο μπορούν να προβάλλονται εκπληκτικές εκδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις πολυμέσων και υπαίθριο χώρο επιδόσεων στον ποταμό Potomac.

Κέντρο Skyland Town - Διεύθυνση: Οδός καλής ελπίδας, δρόμος Naylor και λεωφόρος Αλαμπάμα. SE Washington, DC Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης λειτουργίας: 2017. Το έργο μικτής χρήσης έκτασης 18,5 στρεμμάτων θα περιλαμβάνει περίπου 340.000 τετραγωνικά πόδια των εμπορικών χώρων του πρώτου ορόφου και 480 οικιστικές μονάδες σε μια ζωντανή πλατεία.

Μουσείο Μνημείων Βετεράνων του Βιετνάμ - Διεύθυνση: ΒΔ του Μνημείου Βετεράνων του Βιετνάμ , Λεωφ. Συντάγματος, 23η οδός και οδός Χένρι Μπέικον.

Washington, DC Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: Δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Το Κέντρο Επισκεπτών θα κατασκευαστεί υπόγεια. Θα χρησιμεύσει για την εκπαίδευση των επισκεπτών σχετικά με τον πόλεμο του Βιετνάμ και θα αποτίσω φόρο σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρέτησαν σε όλους τους πολέμους της Αμερικής.

Μνημείο Dwight D. Eisenhower - Διεύθυνση: Μεταξύ 4ης και 6ης Στ. SW, Washington, DC
Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: 2019. Η κατασκευή δεν έχει αρχίσει ακόμα, αλλά έχει επιλεγεί μια σχεδίαση από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Frank O. Gehry. Ο σχεδιασμός διαθέτει μια κεντρική περιοχή πίσω από μια σειρά από οκτώ ορόφους κολώνες πλαισιωμένες από μεγάλα μεταλλικά πλαίσια που θα απεικονίζουν "φωτογραφίες" της ζωής του Eisenhower.

Εθνικό Μουσείο Επιβολής Νόμου - Διεύθυνση: 400 block of E Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: στα μέσα του 2018. Ένα υπόγειο μουσείο 55.000 τετραγωνικών ποδιών θα κατασκευαστεί κοντά στο εθνικό μνημόσυνο επιβολής του νόμου για να αναφέρει την ιστορία της αμερικανικής επιβολής του νόμου μέσω υψηλής τεχνολογίας, διαδραστικών εκθεμάτων, συλλογών, έρευνας και εκπαίδευσης.

Μουσείο της Βίβλου - Διεύθυνση: 300 D St. SW, Ουάσινγκτον, DC Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: Νοέμβριος 2017. Το ιδιωτικά χρηματοδοτούμενο μουσείο οκτώ ιστοριών 430.000 τετραγωνικών ποδιών θα αφιερωθεί στην ιστορία και την αφήγηση της Βίβλου, περισσότερα από 40.000 σπάνια βιβλικά κείμενα και αντικείμενα, εκθέματα υψηλής τεχνολογίας και διαδραστικές εμπειρίες.

Τα πάρκα στο Walter Reed - Διεύθυνση: Μεταξύ Georgia Ave και 16th Street NW και Fern St και Aspen St NW Ουάσιγκτον, DC Προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης: Ημερομηνία που θα καθοριστεί. Το έργο θα αναδιαμορφώσει το ακίνητο 66.57 στρεμμάτων που εξυπηρετούσε περισσότερο από 100 χρόνια ως Ιατρικό Κέντρο Walter Reed Army, το ναυαρχικό κέντρο αμερικανικού στρατού. Το σχέδιο θα διατηρήσει πολλά ιστορικά κτίρια και θα περιλαμβάνει περισσότερες από 2.000 οικιστικές μονάδες (ένα διαφορετικό μίγμα), 250.000 τετραγωνικά πόδια λιανικής, ένα συνεδριακό κέντρο και ξενοδοχείο Hyatt και ένα εκπαιδευτικό κέντρο.

Βλέπε επίσης, Urban Development στην Washington, DC . να μάθουν για τα σχέδια αναζωογόνησης σε συγκεκριμένες γειτονιές της Ουάσιγκτον DC.