Πήγαινε! Treetop Adventure στο Πίτσμπουργκ

Απελευθερώστε το εσωτερικό σας Tarzan στο Βόρειο Πάρκο του Πίτσμπουργκ στο Go Ape επτά στρεμμάτων! Διαδρομή περιπέτειας Treetop. Τριάντα επτά εμπόδια που βρίσκονται στα δέντρα κορυφής του North Park περιλαμβάνουν πέντε γραμμές φερμουάρ και δύο ταλάντευση Tarzan, καθώς και σχοινιά, γέφυρες, σκάλες, κούνιες και τραπέζια. Εμπόδια μοναδικά στο βόρειο πάρκο του Go Ape που δεν εμφανίζεται στα άλλα μαθήματα των ΗΠΑ περιλαμβάνουν το Pirate Crossing και τη γέφυρα Chantemerle.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ:

Το Go Ape είναι μια εξαιρετικά διαδραστική περιπέτεια για τα δέντρα, όπου οι συμμετέχοντες είναι εξοπλισμένοι με ιμάντες, τροχαλίες και καρμπυρατέρ και προπονούνται προτού γυριστούν στο θόλο του δάσους για να απολαύσουν μια συναρπαστική περιπέτεια μέσα από τα δέντρα. Το μάθημα σας επιτρέπει να προχωρήσετε με το δικό σας ρυθμό, αλλά γενικά μπορείτε να ολοκληρώσετε σε δύο με τρεις ώρες. Εξασφαλίζει όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων με διαδρομές παράκαμψης που προσφέρονται για πολλά δύσκολα εμπόδια. Οι γραμμές γραμμής # 3 και # 4 είναι και τα δύο πάνω από 400 πόδια και ολόκληρο το μάθημα αποτελείται από γραμμές φερμουάρ άνω των 1.400 ποδιών!

Αναμείνετε να πάρετε αρκετή άσκηση. Θα χρειαστεί επίσης να αφήσετε κάθε φόβο από τα ύψη πίσω - τα εμπόδια κυμαίνονται από 35 έως 50 πόδια πάνω από το δάπεδο! Τα εμπόδια στα μαθήματα εξελίσσονται από ευκολότερα σε πιο απαιτητικά, επιτρέποντας έτσι στον χρόνο να αναπτύξουν ικανότητες και αυτοπεποίθηση. Οι μη συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν από μια ποικιλία από πλεονεκτικά σημεία κατά μήκος των μονοπατιών κάτω από την πορεία των δρυμών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:

Ώρες λειτουργίας για το Go Ape! Το Treetop Adventure Course μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εποχή του χρόνου και το φως της ημέρας, οπότε παρακαλούμε να ελέγξετε εκ των προτέρων την επίσκεψή σας. Γενικά, το μάθημα είναι ανοιχτό:

Οι ώρες ποικίλλουν ανάλογα με τις ώρες της ημέρας, αλλά ορισμένα τμήματα του μαθήματος μπορεί να είναι ανοιχτά από τις 8:00 π.μ. κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Κλείστε την κράτησή σας online για να δείτε τις ακριβείς ώρες κατά τις οποίες το μάθημα είναι ανοιχτό σε μια συγκεκριμένη ημέρα.

ΚΟΣΤΟΣ:

Τιμές για το Ape Go! σχοινιά και φερμουάρ γραμμή είναι:

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ:

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Go Apes! Το μάθημα Treetop Adventure Adventure θα πρέπει να υπογράψει ένα έντυπο παραίτησης και να παρακολουθήσει μια 30λεπτη προπόνηση. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής περιλαμβάνουν:

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Πήγαινε! Το Treetop Adventure βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο του Pittsburgh στο North Park. Το North Park, που βρίσκεται μέσα σε McCandless, Hampton και Pine Townships, είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο γραφικά των 9 πάρκων Allegheny County. Μέσα στο πάρκο, το δρομάκι σχοινιών βρίσκεται ανάμεσα στο Pearce Mill Road και τα γήπεδα τένις στα ανατολικά του boathouse.

Πήγαινε! Treetop Adventure
North Park
303 Pearce Mill Road (ανάμεσα στο Boathouse και τα γήπεδα τένις)
Allison Park, Pennsylvania 15101

ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ:

Υπάρχει ένα ωραίο κατάστημα στο Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ με μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών προϊόντων και παιχνιδιών για παιδιά όλων των ηλικιών. Πολλά από αυτά είναι τα παιχνίδια που είτε βρίσκονται στα εκθέματα είτε τα συμπληρώνουν. Οι μαριονέτες γειτονιάς του Mister Rogers είναι ένα αγαπημένο στοιχείο, μαζί με υλικά τέχνης και χειροτεχνίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ:

Το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ βρίσκεται στην πλατεία Allegheny στη συνοικία North Side του Πίτσμπουργκ.

Οδηγίες οδήγησης στο Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ

Δημόσιες συγκοινωνίες
Η διαδρομή 54C του λεωφορείου PAT σταματά ακριβώς μπροστά από το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ. Άλλες διαδρομές πέφτουν κοντά, συμπεριλαμβανομένων των 16A, 16B, 16F και 500. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Αρχή Λιμένων του County Allegheny.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ:

Το Museum Café, που βρίσκεται στην Μεγάλη Αίθουσα του πρώην κτιρίου Planetarium Buhl, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ειδών διατροφής, όπως σάντουιτς, μπιφτέκι, σαλάτες, πίτσα, χοτ-ντογκ, φρούτα, γιαούρτι, μπισκότα, καφέ και ποτά. Υπάρχει αίθριο για υπαίθρια καθίσματα σε καλό καιρό. Το Café κλείνει μία ώρα νωρίτερα από το Παιδικό Μουσείο. Δύο χώροι στάθμευσης μουσείων βρίσκονται λίγο πιο πέρα ​​από το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ, με μειωμένα ποσοστά για τα μέλη του μουσείου. Το μετρημένο πάρκινγκ είναι επίσης διαθέσιμο σε κοντινή απόσταση. Τα εισιτήρια εξόδου για το κοντινό Allegheny Center Garage, Gate 4, μπορούν να αγοραστούν στο γραφείο εισόδου του Μουσείου. Το γκαράζ είναι κλειστό τα Σαββατοκύριακα και δεν θα τιμήσει τα εισιτήρια του Παιδικού Μουσείου κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών των Πειρατών και των Steelers.

Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ
10 παιδική διαδρομή
Πλατεία Allegheny
Πίτσμπουργκ, Πενσυλβάνια 15212
(412) 322-5058