Τραμπολίνο πάρκο ανύψωσης

Η περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι έχει μια σειρά από εξαιρετικά αξιοθέατα για τα παιδιά , τα γνωστά μουσεία και τους προορισμούς που είναι ιδανικοί για πάρτι γενεθλίων, εκδηλώσεις και καθημερινή διασκέδαση. Ένας ίσως δεν γνωρίζετε είναι μια μοναδική εσωτερική εγκατάσταση που ονομάζεται Elevation Trampoline Park. Με τοποθεσίες τόσο στο Edmond όσο και στο Moore, το αξιοθέατο διαθέτει επιφάνεια άνω των 5.000 τετραγωνικών ποδιών, συμπεριλαμβανομένων των δαπέδων και των τοίχων.

Είναι ένα διασκεδαστικό, φυσικό μέρος, τα παιδιά όλων των ηλικιών είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν. Έχετε ένα πάρτι γενεθλίων, νοικιάσετε τη δυνατότητα για μια ομάδα ή απλά να πάρετε τα παιδιά για μια ημέρα παιχνιδιού.

Edmond Τοποθεσία:

14402 N. Lincoln Blvd.
Edmond, OK 73013
(405) 463-3335

Το Elevation Trampoline Park βρίσκεται στη λεωφόρο Lincoln μεταξύ του Memorial και της 33ης οδού. Από Broadway Extension (I-235), βγείτε προς τα δυτικά στο Memorial και γυρίστε προς βορρά στο Lincoln.

Πάρτε ένα λεπτομερή χάρτη του Edmond με οδηγικές οδηγίες από την Οκλαχόμα Σίτι.

Moore Τοποθεσία:

1431 N. Moore Ave.
Μουρ, OK 73160
(405) 759-2288

Μετά την επιτυχία της τοποθεσίας Edmond, προστέθηκε μια θέση Moore. Βρίσκεται ακριβώς δυτικά του I-35, κοντά στη ΒΔ 17η.

Ωρες:

Χαρακτηριστικά:

Το κύριο σημείο του Edmond Trampoline Park είναι, φυσικά, οι χιλιάδες και χιλιάδες τετραγωνικά πόδια των τραμπολίνων στην περιοχή του κύριου γηπέδου, μεγάλα και ανοιχτά για περιστροφή, πτήση, αναπήδηση και τρέξιμο.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο αυτό που κάνει το αξιοθέατο μοναδικό. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 6 ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το Kids Court και τον αερόσακο.

Πακέτα γενεθλίων:

Τα συμβαλλόμενα πακέτα είναι 199 δολάρια από Δευτέρα έως Πέμπτη ή 249 € από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή (απαιτούνται 100 € μη επιστρεπτέες προκαταβολές). Το πακέτο περιλαμβάνει εξατομικευμένες προσκλήσεις και 2 ώρες για το αγόρι / κορίτσι γενεθλίων και 11 φίλους, τα πρώτα 80 λεπτά των οποίων είναι για παιχνίδι και τα υπόλοιπα 40 για γιορτές σε επιτραπέζιους πίνακες με 2 μεγάλες πίτσες. Κάθε άτομο λαμβάνει επίσης ένα δωρεάν μπουκάλι νερό και ο τιμημένος επισκέπτης παίρνει ένα μπλουζάκι.

Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για να προσθέσετε περισσότερους επισκέπτες, περισσότερο φαγητό ή επιπλέον μπλουζάκια. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (405) 463-3335 ή κάντε online κράτηση.

Άνοιγμα άλματος / Ομάδες:

Η επίσκεψή σας στο Elevation δεν χρειάζεται να σχετίζεται με κάποιο συμβαλλόμενο μέρος ή εκδήλωση. Αντ 'αυτού, μπορείτε να πάρετε τα παιδιά για να παίξει σε μια ανοιχτή ρύθμιση άλμα, διαθέσιμη για όλες τις ηλικίες. Η είσοδος είναι $ 11 για την πρώτη ώρα και $ 6 για κάθε επιπλέον ώρα.

Αν έχετε 15 άτομα ή περισσότερα, μπορείτε να κάνετε ειδικές ρυθμίσεις για να φτάσετε νωρίς, να μείνετε αργά ή να νοικιάσετε ολόκληρη την εγκατάσταση. Καλέστε (405) 463-3335 για ειδική τιμολόγηση ομίλου.

Κανόνες:

Στο Πάρκο Trampoline Park Elevation, ο καθένας πρέπει να είναι εξοικειωμένος με μια εκτεταμένη λίστα κανόνων πριν συμμετάσχει. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται η διπλή αναπήδηση και η ετικέτα, ούτε οι "πόρπες, οι καρφίτσες στα ρούχα ή τα χαλαρά αντικείμενα στις τσέπες (κλειδιά, κινητό τηλέφωνο, χρήματα)". Η ανύψωση διαθέτει μόνιτορ για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθούνται οι κανόνες.



Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται επίσης να υπογράψουν μια απαλλαγή από την ευθύνη, διαθέσιμη για λήψη βάσει της τοποθεσίας: Edmond και Moore.