Κορυφαία μέρη για να πάρετε τα παιδιά στην πόλη της Οκλαχόμα

Από τις στοές και το μικροσκοπικό γκολφ έως τα μουσεία και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, υπάρχουν πολλές επιλογές για οικογενειακή διασκέδαση στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι. Είτε ψάχνετε για μια γιορτή γενεθλίων ή απλά ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε την ημέρα με τα παιδιά σας, η OKC έχει πολλά να προσφέρει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Από το διάσημο ζωολογικό κήπο της Οκλαχόμα Σίτι στο Οικογενειακό Κέντρο Cactus Jack's, τα κορυφαία αξιοθέατα της Οκλαχόμα για οικογένειες προσφέρουν τα πάντα, από την εκπαιδευτική διασκέδαση μέχρι τα συναρπαστικά παιχνίδια και βόλτες. Κάθε ένα από αυτά τα μεγάλα αξιοθέατα είναι μέσα σε μια ώρα από τη μητροπολιτική περιοχή της Οκλαχόμα Σίτι, η οποία περιλαμβάνει επίσης Norman, Tuttle, και πολλές άλλες γύρω πόλεις.

Θυμηθείτε ότι όταν σχεδιάζετε τις οικογενειακές σας διακοπές στην Oklahoma City, πρέπει να καλέσετε μπροστά ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπο κάθε τόπου για να επιβεβαιώσετε τις ώρες λειτουργίας, την εισαγωγή και την τιμολόγηση μενού, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πάρκινγκ, τις κατευθύνσεις και τα χαρακτηριστικά του χώρου.