Το Brickopolis της Οκλαχόμα Σίτι

Η χλοοτάπητη γωνία κατά μήκος του καναλιού στο Bricktown καθόταν άδειο για τόσο πολύ καιρό. Αν και μιλούσε για μεγάλες εξελίξεις, τίποτα δεν υλοποιήθηκε. Αλλά το 2015, ο τοπικός προγραμματιστής Chris Johnson άνοιξε το τριώροφο Brickopolis, προσθέτοντας στα πολλά δημοφιλή εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής . Με το μίνι γκολφ, την ετικέτα λέιζερ, την πίτσα, τα παιχνίδια arcade και άλλα, το Brickopolis είναι ένα ιδανικό αξιοθέατο για παιδιά και οικογένειες.

Τοποθεσία

101 νότια Mickey Mantle Drive
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73104
(405) 516-2745

Το Brickopolis βρίσκεται στο Mickey Mantle Drive, ακριβώς απέναντι από το Ballpark Bricktown και πολύ κοντά στην προβλήτα του θαλάσσιου ταξί κατά μήκος του καναλιού. Υπάρχουν πολλές επιλογές για στάθμευση στο Bricktown και σε άλλες κοντινές περιοχές του κέντρου .

Ωρες λειτουργίας

Χαρακτηριστικά

Το κτίριο Brickopolis έχει τρία επίπεδα, το καθένα με τη δική του ψυχαγωγία.

Μέρη και Ομάδες

Το βασικό πακέτο γενεθλίων είναι περίπου 159,95 δολάρια (17,95 δολάρια ανά άτομο άνω των 10 ετών) και περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι και μια κάρτα παιχνιδιού αξίας 20 δολαρίων για το αγόρι / κορίτσι γενεθλίων και μπουφέ, ποτό και κάρτα παιχνιδιού αξίας 10 δολαρίων για όλους τους επισκέπτες.

Η κράτηση γίνεται για μια ώρα και μισή και παρέχονται επίσης μπαλόνια. Τα πακέτα με υψηλότερες τιμές προσθέτουν αξιοθέατα και ακόμη και ένα προσωπικό πάρτι. Δείτε τα πακέτα online και καλέστε τον αριθμό παραπάνω για να κάνετε κράτηση.

Ακόμη και αν δεν είναι ένα πάρτι γενεθλίων, μεγάλες ομάδες μπορούν να επωφεληθούν από ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν έλξη, μπουφέ και ποτό. Όσο περισσότερο στην ομάδα σας, τόσο φθηνότερο είναι.