Νοέμβριος στη Νέα Αγγλία

Ένας οδηγός για τον καιρό, τα γεγονότα και τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Τον Νοέμβριο, τα φύλλα μπορεί να έχουν ξεθωριάσει και να πέσουν σε όλα εκτός από τα νότια και παράκτια μέρη της Νέας Αγγλίας, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές μεγάλες δραστηριότητες, τουριστικά αξιοθέατα και ειδικές εκδηλώσεις διακοπών που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κατά τις διακοπές τους στη Ν. Κράτη μέλη.

Είναι συνήθως κρύο το Νοέμβριο σε ολόκληρη την περιοχή, φτάνοντας σε θερμοκρασίες έως και 28 βαθμούς στο Νιου Χάμσαϊρ. Ωστόσο, δεν είναι πάντα αρκετά κρύο να σκι μέχρι το τέλος του μήνα, και πιο συχνά από ό, τι Νέας Αγγλίας είναι ένα υγρό και θλιβερό μέρος για να είναι αυτή τη φορά του έτους.

Ακόμα, ο Νοέμβριος έχει κάποιες ποιότητες εξαργύρωσης. μετά από όλα, είναι ο μήνας που οι Αμερικανοί γιορτάζουν και ευχαριστούν. Οι παραδόσεις των ευχαριστιών προέρχονται από τη Νέα Αγγλία με τους προσκυνητές το 1621 και σε ολόκληρη την περιοχή, η συγκομιδή γιορτάζεται με τη φόρτωση μενού εστιατορίων με τρόφιμα άνεση. Το Newport, Rhode Island - μια από τις καλύτερες πόλεις της Νέας Αγγλίας για φαγητό - φιλοξενεί ακόμη και το Εβδομαδιαίο Εστιατόριο τον Νοέμβριο, και οι προσφορές κάνουν τα γεύματα ακόμα πιο ευχάριστα.

Όπως και με κάθε εποχή, ο Νοέμβριος είναι επίσης καιρός για την κατάθεση ευκαιριών στη Νέα Αγγλία. Δώστε στον εαυτό σας το δώρο των διακοπών μιας ρομαντικής απόδραση σε ένα από αυτά τα 10 New England B & B που διαθέτουν τζάκια σε κάθε δωμάτιο και δεν θα ενοχλήσετε καθόλου τη δροσιά του Νοεμβρίου.

Νοέμβριος 2017 Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τη Νέα Αγγλία

Η Νέα Αγγλία αποτελείται από το Κονέκτικατ, το Μάιν, τη Μασαχουσέτη, το Νιου Χάμσαϊρ, το Ρόουντ Άιλαντ και το Βερμόντ και όλες αυτές οι μοναδικές πολιτείες πραγματοποιούν ειδικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο για να τιμούν την εποχή ή να γιορτάζουν τοπικούς καλλιτέχνες και τεχνίτες.

Ξεκινώντας από το ημερολόγιο του Νοεμβρίου, το Boston Christmas Festival και το Gingerbread House Competition στη Βοστώνη, Μασαχουσέτη, ξεκινά την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και φιλοξενεί μια σειρά από εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο. Στις 4 Νοεμβρίου, το Providence, Ρόουντ Αϊλαντ φιλοξενεί μια δωρεάν εκδήλωση που ονομάζεται WaterFire Salute to Veterans, ένα αφιέρωμα σε στρατιώτες με πάνω από 80 πυροσβεστικές εγκαταστάσεις που ανάβουν στο ηλιοβασίλεμα.

Το ίδιο Σάββατο και Κυριακή, 4 και 5 Νοεμβρίου, ολόκληρο το κράτος του Νιου Χάμσαϊρ φιλοξενεί μια εκδήλωση για αγορές και περιηγήσεις, το NH Open Doors. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν αφορολόγητα για τοπικά τρόφιμα και τέχνη, να σταματήσουν τα στούντιο των καλλιτεχνών και των τεχνιτών, να δοκιμάσουν τοπικά πιάτα και να δουν πιο προσεκτικά την κληρονομιά του βόρειου τμήματος της Νέας Αγγλίας.

Το Σαββατοκύριακο από τις 17 έως τις 19 Νοεμβρίου είναι επίσης γεμάτο με εκδηλώσεις. Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα των Ευχαριστιών της Αμερικής στο Πλύμουθ της Μασαχουσέτης φιλοξενεί παρέλαση, ιστορικό χωριό, φεστιβάλ τροφίμων, συναυλίες, συναυλίες και ένα ειδικό περίπτερο αφιερωμένο στη φυλή Wampanoag.

Marlborough, MA επίσης ρίχνει μια ετήσια εκδήλωση που το Σαββατοκύριακο, το Το Paradise City Arts Festival, το οποίο διαθέτει τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες, όπως και το Old Sampler Holiday Craft Fair στο West Springfield, MA και Craft Vermont στο Burlington, VT.

Μπορείτε επίσης να δείτε το Το Stamford Downtown Parade Spectacular, το οποίο είναι σχεδόν τόσο εντυπωσιακό όσο ακούγεται, στο Στάμφορντ του Κοννέκτικατ την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ή στο Ετήσιο Φωτισμό του Φάρου Nubble στο Γιορν, Μέιν, στις 25 Νοεμβρίου.

Καλύτεροι προορισμοί για τον Νοέμβριο στη Νέα Αγγλία:

Plymouth, MA είναι ο νούμερο ένα της Νέας Αγγλίας που επισκέφθηκε το Νοέμβριο, επειδή δεν υπήρχε «Νέα Αγγλία» μέχρι που οι Προσκυνητές έφτασαν στο Mayflower το 1620 και ίδρυσαν τον πρώτο μόνιμο αγγλικό οικισμό στις βόρειες ακτές του Ατλαντικού.

Αξιοθέατα όπως το Plimoth Plantation , το Plymouth Rock και το Mayflower II (που επιστρέφουν στο Πλύμουθ το 2021), αναφέρουν την ιστορία της ίδρυσης της Νέας Αγγλίας και των αμερικανικών παραδόσεων που παρήγαγε για αιώνες. Εάν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, μπορείτε ακόμη και να δειπνήσετε με Pilgrim reenactors την ημέρα των ευχαριστιών . Θυμηθείτε να υποστηρίξετε τοπικές επιχειρήσεις στη Νέα Αγγλία, από καταστήματα δώρων μέχρι εστιατόρια. αν είστε κοντά στο Northampton, MA είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών της Νέας Αγγλίας.

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, το Newport, Rhode Island, γίνεται ένα ιδανικό μέρος στην περιοχή για μια απόδραση. Τα πλήθη του καλοκαιριού έχουν εξαφανιστεί, οπότε είναι εύκολο να πάρετε ένα τραπέζι στα πιο καυτά εστιατόρια του Newport (ελέγξτε το Revolving Door, όπου ένας νέος σεφ αναλαμβάνει την κουζίνα για δύο έως τέσσερις εβδομάδες!). Το Newport έχει τη πυκνότερη συγκέντρωση των B & B σε όλη τη Νέα Αγγλία, οπότε σίγουρα θα βρείτε ένα άνετο δωμάτιο όπου μπορείτε να κρυφτείτε από τα στοιχεία αν οι μέρες του Νοεμβρίου γίνονται γκρίζα.

Ο ωκεανός βοηθά να μετριάζουν τις θερμοκρασίες, έτσι μπορείτε να βρείτε πραγματικά τον καιρό εκπληκτικά ανεκτό, και μια γρήγορη βόλτα κατά μήκος του Cliff Walk μπορεί να είναι το επίκεντρο της διαμονής σας. Το καλύτερο από όλα, ξεκινώντας από τις 18 Νοεμβρίου, τα φημισμένα αρχοντικά του Νιούπορτ επιδεικνύουν τις διακοσμήσεις τους πάνω από το πάνω μέρος .

Αν το ψώνια διακοπών είναι στο μυαλό σας, ένας άλλος ιδανικός προορισμός του Νοεμβρίου είναι η συμπαγής παράκτια πόλη Portsmouth, New Hampshire. Εδώ, τα καταστήματα, οι γκαλερί και οι μπουτίκ είναι όλα μοναδικά και ο προϋπολογισμός σας για διακοπές μειώνεται περισσότερο επειδή δεν υπάρχει φόρος επί των πωλήσεων στο Νιου Χάμσαϊρ. Επισκεφθείτε επίσης μια κρατική ελαιοτριβή & εκκολαπτήριο κρασιού του Νιού Χάμσαϊρ, για να αποθηκεύσετε και να εξοικονομήσετε ποσότητες υγρών για όλες τις γιορτές διακοπών σας.

Επίσημες Διακοπές και Μέσες Θερμοκρασίες

Οι μόνο τρεις επίσημες εθνικές αργίες τον Νοέμβριο είναι η Ημέρα των Εκλογών (7η), η Ημέρα των Βετεράνων (11η) και, φυσικά, η Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά υπάρχουν και κάποιες «αργίες» που γιορτάζονται στη Νέα Αγγλία. Το πλήρες χρονοδιάγραμμα για το 2017 είναι:

Οι μέσες θερμοκρασίες στη Βορειοανατολική περιοχή κυμαίνονται από τα ύψη των μεσαίων πενήντα μέχρι τα χαμηλά επίπεδα των 20 ετών, ενώ το Νιου Χάμσαϊρ, το Μέιν και το Βερμόντ είναι αρκετά ψυχρότερα από τη Μασαχουσέτη, το Ρόουντ Άιλαντ και το Κοννέκτικατ. Αν ταξιδεύετε στη Νέα Αγγλία το Νοέμβριο, πακετάρετε ένα ζεστό παλτό για νύχτες και ένα ζεστό μπουφάν για τη μέρα - γίνεται πολύ καθαρό αυτή τη φορά του χρόνου!