Μουσείο DAR (1700 t0 1850 αντικείμενα στην Ουάσιγκτον DC)

Θυμόμαστε τις κόρες της αμερικανικής επανάστασης

Το μουσείο DAR, το μουσείο των θυγατέρων της αμερικανικής επανάστασης είναι ένα μικρό αξιοθέατο της Ουάσινγκτον, που συχνά χάνονται από τους επισκέπτες. Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από 30.000 παραδείγματα διακοσμητικών και καλών τεχνών, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων που κατασκευάστηκαν ή χρησιμοποιήθηκαν στην Αμερική από το 1700 έως το 1850, πριν από τη Βιομηχανική Επανάσταση. Έπιπλα, ασήμι, πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, όπως παπλώματα και κοστούμια, εκτίθενται σε 31 δωμάτια εποχής και δύο γκαλερί.

Το μουσείο DAR είναι απαραίτητο για τους αρχαίους εραστές. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Υπάρχει μια αυτο-καθοδηγημένη περιήγηση στο μουσείο και μια περιοχή αφής για παιδιά με cubbies ανακάλυψης, παιχνίδια, ρούχα εποχής, αναπαραγωγές, βιβλία και έπιπλα. Το DAR Museum Shop προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικά δώρα και βιβλία.

Οι κόρες της Αμερικανικής Επανάστασης ιδρύθηκαν το 1890 ως γυναικείος οργανισμός αφιερωμένος στη διατήρηση της αμερικανικής ιστορίας και στην προώθηση του πατριωτισμού. Η εθνική έδρα της, που βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσιγκτον, DC, στεγάζει ένα μουσείο, μια βιβλιοθήκη και μια αίθουσα συναυλιών. Το Μουσείο DAR παρέχει όλο το χρόνο δημόσιο προγραμματισμό. Τα σχολικά και οικογενειακά προγράμματα είναι δωρεάν, χάρη στη γενναιοδωρία των μελών του DAR. Το Μουσείο διαθέτει επίσης εργαστήρια και διαλέξεις ενηλίκων.

Τοποθεσία

1776 D Street NW
Ουάσιγκτον

Το μουσείο DAR βρίσκεται απέναντι από το Ellipse κοντά στο Λευκό Οίκο. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι Farragut West και Farragut North.

Το μουσείο στεγάζεται στο Memorial Continental Hall, ένα μαρμάρινο κτίριο με στιλ Beaux-Arts που βλέπει στο 17ο St. DAR Constitution Hall, το οποίο βρίσκεται στο άλλο άκρο του συγκροτήματος στις 18 Αυγούστου

Ωρες

Ανοιχτό 9:30 π.μ. - 4:00 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή και 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. το Σάββατο. Οι περιηγήσεις των καθημερινών δωματίων προσφέρονται από τις 10:00 έως τις 14:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:00 έως τις 5:00 το Σάββατο.

Το Μουσείο DAR είναι κλειστό Κυριακές, Ομοσπονδιακές αργίες, και για μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του DAR τον Ιούλιο.

Ιστοσελίδα: www.dar.org/museum

Αξιοθέατα κοντά στο DAR