Κρουαζιέρα Οδύσσεια: Ουάσιγκτον

Η κατώτατη γραμμή

Η Οδύσσεια προσφέρει υπέροχες κρουαζιέρες κατά μήκος του ποταμού Potomac με όμορφη θέα στην περιοχή Washington, DC. Απολαύστε μια ρομαντική περιήγηση με αξιοθέατα 3 ωρών με γεύμα 4 πιάτων, μουσική και χορό σε Brunch, Lunch, Dinner ή Midnight Cruise.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Κρουαζιέρα αναθεώρηση Odyssey

Καθώς επιβιβάζεστε στο πλοίο, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα σας χαιρετούν και σας συνοδεύουν στο ιδιωτικό σας τραπέζι, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσετε μόνοι σας πώς να ρυθμίσετε την κρουαζιέρα σας. Μπορείτε να καθίσετε, να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ή να εξερευνήσετε το πλοίο. Η Οδύσσεια ΙΙΙ φιλοξενεί έως και 670 άτομα, αλλά χωρίζεται σε τρεις τραπεζαρίες έτσι ώστε να μην αισθάνεται γεμάτος. Κάθε τμήμα έχει τη δική του ξεχωριστή μουσική και χορό και οι γαμήλιες δεξιώσεις ή άλλα μεγάλα πάρτι μπορούν να φιλοξενηθούν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο πλοίο.

Το σκάφος έχει κομψή σχεδίαση με παράθυρα πλήρους κουφώματος στις πλευρές και το ανώτατο όριο για μεγιστοποίηση της προβολής. Κάθε κάθισμα σε αυτό το πλοίο είναι καλό με όμορφη θέα στα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον, συμπεριλαμβανομένων των μνημείων, του Κένεντι Κέντρου , του Εθνικού Αεροδρομίου Reagan, της Παλιάς Πόλης της Αλεξάνδρειας και πολλά άλλα. Το πλοίο είναι χαμηλό στο έδαφος που του επιτρέπει να ταξιδεύει κάτω από πολλές από τις πέτρινες γέφυρες κατά μήκος του ποταμού Potomac.



Το μενού περιλαμβάνει ποικίλες επιλογές εποχιακών ορεκτικών, ορεκτικών, προσκεκλημένων και επιδορπίων. Υπάρχει μια εξαιρετική λίστα κρασιών, καθώς και ακριβά αλλά δημιουργικά κατεψυγμένα ποτά και μικτά κοκτέιλ. Η μουσική ποικίλλει για να απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Ο ήχος κρατιέται σε ένα λογικό επίπεδο, ώστε να μην είναι πολύ δυνατός για συνομιλία. Υψηλότερη ενεργειακή μουσική παίζεται μετά το γεύμα για να ενθαρρύνει τον χορό.

Απαιτείται κράτηση.

Όπως συνηθίζεται στη βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε ένα δωρεάν γεύμα για τους σκοπούς της αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας. Όλες οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στο παρόν μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Αναθεωρήθηκε τον Απρίλιο του 2005, αναθεωρήθηκε το 2010

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους