Νάρκισσους στο βουνό Wye

Επιστροφή στη Φύση

Ημερομηνίες βουνών Wye για το 2016: Το 2016, το φεστιβάλ είναι 12-13 Μαρτίου και 19-20. Το φεστιβάλ είναι συνήθως τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα τον Μάρτιο. Αυτό θα ανακοινωθεί στην τοποθεσία τους στο Facebook

Τι:
Νομίζω ότι το Φεστιβάλ Daffodil στο βουνό Wye (με τη χορηγία της μικρής Εκκλησίας Μεθοδιστής Ηνωμένων Πολιτειών που κατέχει τον τομέα) ενσωματώνει ό, τι μου αρέσει περισσότερο για το Αρκάνσας. Είναι περισσότερο ή λιγότερο ανεπίσημη και πραγματοποιείται σε διαφορετικούς χρόνους κάθε χρόνο.

Τα νάρκισσους δεν ανθίζουν σύμφωνα με ένα «χρονοδιάγραμμα». Το φεστιβάλ γίνεται όταν τα νάρκισσοι θέλουν να κρατηθούν. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι.

Είναι πολύ άτυπο. Δεν θα βρείτε ροκ μπάντα ή θα πρέπει να αγοράσετε μπράτσα βραχίονα στην πύλη. Απλά εμφανίζεται. Μπορείτε να φέρετε το μεσημεριανό και το μύλο σας γύρω από το γήπεδο. Έχουν συνήθως ένα μικρό κατάστημα ανοιχτό με χειροποίητα βιοτεχνίες που μπορείτε να αγοράσετε. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε βολβούς και νάρκισσους για να μπορέσετε να φέρετε μαζί σας ένα μικρό "Wye Mountain". Τα έσοδα πηγαίνουν να πληρώσουν τον υπουργό της εκκλησίας.

Δεν είναι το πιο συναρπαστικό φεστιβάλ στον κόσμο αλλά είναι κάτι που όλοι στο Αρκάνσας πρέπει να παρακολουθήσουν τουλάχιστον μία φορά. Μπορεί να μην είναι "φυσική ομορφιά", όπως είναι προφανές ότι το πεδίο είναι καλά τείνει αλλά είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δείτε τα θαύματα της φύσης.

Πότε και οδηγίες:
Συνήθως κρατιέται από τις αρχές έως τα μέσα Μαρτίου. Για να φτάσετε στο βουνό Wye, πάρτε τον αυτοκινητόδρομο Arkansas 113, βόρεια του αυτοκινητόδρομου Αρκάνσας 10 (ταξιδεύετε δυτικά στην εθνική οδό 10 από το Little Rock και γυρίστε προς βορρά σε 113 στο πάνω άκρο της λίμνης Maumelle) και ακολουθήστε τις πινακίδες.

Καλέστε 501-330-2403 για περισσότερες πληροφορίες. Χάρτες Google.

Δείτε φωτογραφίες από προηγούμενη χρονιά.

Ετήσιο φεστιβάλ Camden Daffodil
11-12 Μαρτίου 2016
Θα πάρετε μια μεγάλη περιοδεία των κήπων daffodil μαζί με άλλες μεγάλες εκδηλώσεις, όπως τέχνες και βιοτεχνίες, εμφύλιος reenactments πολέμου και ζωντανή ψυχαγωγία.

Ετήσιο Φεστιβάλ Jonquil: Ουάσιγκτον AR
18-20 Μαρτίου 2016
Αυτό το τριήμερο φεστιβάλ αναγγέλλει την έλευση της άνοιξης στο νοτιοδυτικό Αρκάνσας με ψυχαγωγία, βιοτεχνίες και πολλά άλλα.

Καλέστε (870) 983-2660 για περισσότερες πληροφορίες.