Νότιο Germantown ψυχαγωγικό πάρκο - Germantown, MD

Το Νότιο Germantown Recreation Park είναι ένα πάρκο 736 στρεμμάτων με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων - από μονοπάτια πεζοπορίας έως ένα κλειστό συγκρότημα ποδοσφαίρου. Το πάρκο Germantown είναι το νεότερο που θα προστεθεί στο Montgomery County, Maryland. Τα πάρκα περιλαμβάνουν μονοπάτια πεζοπορίας, εγκαταστάσεις για πικνίκ, κλειστό αθλητικό συγκρότημα, 22 γήπεδα ποδοσφαίρου με φωτισμένο γήπεδο, γήπεδο μπέιζμπολ και σόφτμπολ, παιδική χαρά, σειρά τοξοβολίας, γήπεδο γκολφ, δύο γήπεδα γκολφ μίνι γκολφ, παιδική χαρά, ένα σύνολο, και ένα κλειστό υδάτινο κέντρο.

Διεύθυνση

14501 Schaeffer Road στο Germantown της Μέριλαντ.

Νότια Germantown ψυχαγωγικό πάρκο είναι off I-270, Exit 15B (Route 118 νότια) Ακολουθήστε Rt. 118 περίπου 3,5 χιλιόμετρα από το Germantown Park Drive και το πάρκο βρίσκεται στα δεξιά.

Εγκαταστάσεις αναψυχής στο ψυχαγωγικό πάρκο South Germantown

Παιδική χαρά Splash - Τα παιδιά μπορούν να δροσιστούν παίζοντας σε έναν τεράστιο καταρράκτη, κάδους που κουδουνίζουν, ένα δέντρο βροχής, σήραγγα νερού, λαβύρινθο νερού 36 'με 280 πίδακες εδάφους. Ντουλάπες, cubbies, ντους, γκαρνταρόμπες, τουαλέτες και μια αυτόματη πώληση είναι κοντά. (301) 601-3580.

Παιδική χαρά για περιπέτεια - Αυτή η σύγχρονη παιδική χαρά περιλαμβάνει μοναδικό εξοπλισμό, όπως μεσαιωνικό κάστρο, πειρατικό πλοίο, παγκόσμιο χάρτη, λαβύρινθους, ξυλόφωνα και θαλασσινά.

Maryland SoccerPlex / Discovery Αθλητικό Κέντρο Το Maryland SoccerPlex περιλαμβάνει 24 υπαίθρια γήπεδα ποδοσφαίρου και το Discovery Stadium με έδρα 3.200 θεατές. Το Αθλητικό Κέντρο Discovery είναι μια συντροφική εγκατάσταση που παρέχει έναν εσωτερικό χώρο για ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων όπως μπάσκετ, βόλεϊ, χόκεϊ, ποδόσφαιρο, λακρός, μπέιζμπολ και ράγκμπι.

Το Αθλητικό Κέντρο Discovery διαθέτει επίσης ένα καφέ, arcade και αίθουσα πάρτι / συνεδρίων. (301) 528-1480.

Germantown Indoor Swim Centre - Η εσωτερική πισίνα λειτουργεί από το Montgomery County Department of Recreation και προσφέρει μαθήματα και ψυχαγωγικές κολυμβητικές συναντήσεις. (240) 777-6830.

Μικροσκοπικά γήπεδα γκολφ - Δύο μαθήματα με 18 τρύπες με πρακτικά πράσινα χρώματα περιέχουν ευαίσθητες αλλαγές στο περίγραμμα, κυματισμούς και κλίση χόρτων.

Οι έφηβοι και οι ενήλικες θα βρουν πραγματικές προκλήσεις που προκύπτουν από τα χαρακτηριστικά των υδάτων, τις παγίδες άμμου, την τραχιά χλοοτάπητα και τα φυσικά εμπόδια που ανήκουν στον μοναδικό σχεδιασμό. (301) 601-3580.

Germantown Golf Drive Driving Range - Η σειρά οδήγησης περιλαμβάνει 40 tees για να εξασκηθείτε στην ταλάντευση του γκολφ σας. (301) 972-6770.

King Farm Ημερολόγιο Mooseum Barn - Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια αυτο-ξενάγηση και να μάθουν για τη γεωργική ιστορία του ανακαινισμένου James και Macie King γαλακτοκομικός αχυρώνας. (301) 528-6530.

Washington Nationals Miracle Field - Το 2011, οι εθνικιστές της Ουάσινγκτον αφιέρωσαν ένα πεδίο στο ψυχαγωγικό πάρκο South Germantown για να λειτουργήσουν ως το νέο σπίτι για το Miracle League της Montgomery County, το οποίο θα προσφέρει στα παιδιά με πνευματικές και / ή σωματικές προκλήσεις την ευκαιρία να παίξουν με ασφάλεια μπέιζμπολ. Το πεδίο περιλαμβάνει ένα συνθετικό χλοοτάπητα που επιτρέπει στα παιδιά που χρησιμοποιούν αναπηρικές καρέκλες και περιπατητές να "τρέχουν" τις βάσεις χωρίς φόβο τραυματισμού.