Αγ. Ελισάβετς Ανακαίνιση: Ουάσιγκτον

Το St. Elizabeths, εθνικό ιστορικό ορόσημο που ήταν ένα πρώην κυβερνητικό νοσοκομείο για τους τρελός, είναι μία από τις λίγες μεγάλες ευκαιρίες αναδιαμόρφωσης στην Ουάσιγκτον. Η ανάπτυξη της ιδιοκτησίας των 350 στρεμμάτων προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για την πρωτεύουσα σε όρους οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας. Η Αγία Ελισάβετς χωρίζεται σε δύο πανεπιστημιουπόλεις. Η Δυτική Campus, που ανήκει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, θα χρησιμοποιηθεί για την εδραίωση της έδρας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS).

Το έργο αυτό είναι το μεγαλύτερο ομοσπονδιακό οικοδομικό έργο στην περιοχή της Ουάσινγκτον, από τότε που κατασκευάστηκε το Πεντάγωνο κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ανατολική Πανεπιστημιούπολη θα φιλοξενήσει την έδρα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), με το υπόλοιπο μέρος της γης να αναπτύσσεται ως κοινότητα μικτής χρήσης, μεικτών εισοδημάτων και περιφερειών.

Τοποθεσία

Η Αγία Ελισάβετς βρίσκεται κοντά στο λεωφόρο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος στο Ward 8, στο SE Washington, DC. Η περιοχή προσφέρει πανοραμική θέα και μοναδικά πλεονεκτικά σημεία της Αλεξάνδρειας, Baileys Crossroads, Ronald Reagan National Airport, Rosslyn, τον Εθνικό Καθεδρικό Ναό, το Μνημείο της Ουάσινγκτον, το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, το σπίτι των συνταξιούχων των Ένοπλων Δυνάμεων και το ιερό του Άμπερα Σύλληψη.

Οι κοντινότεροι σταθμοί του μετρό είναι το Heights Congress και το Anacostia. Όταν ανοίξει η εγκατάσταση, λεωφορεία λεωφορείου θα τρέξουν μεταξύ των σταθμών του μετρό και των Ανατολικών και Δυτικών Campus. Θα γίνουν τροποποιήσεις στο I-295 / Malcom X και θα γίνουν βελτιώσεις στον Martin Luther King, Jr.

Λεωφόρος.

Αγία Ελισάβετς Δυτικά - Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας

Το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας απασχολεί επί του παρόντος πάνω από 40 κτίρια που διαδίδονται σε όλη την περιοχή της Ουάσινγκτον. Η νέα εγκατάσταση των 176 στρεμμάτων στο St. Elizabeths θα φέρει μαζί τα τμήματα αυτά και θα παράσχει 4,5 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια γραφείων και χώρο στάθμευσης για περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους.

Το τελικό Master Plan εγκρίθηκε τον Ιανουάριο του 2009 και σχεδιάστηκε για να διατηρήσει τον ιστορικό χαρακτήρα της πανεπιστημιούπολης και να προωθήσει την αειφόρο ανάπτυξη. Το σχέδιο θα διατηρήσει και θα επαναχρησιμοποιήσει 51 από τα 62 κτίρια της δυτικής πανεπιστημιούπολης με πιθανές χρήσεις, όπως διοικητικά γραφεία, παιδική φροντίδα, γυμναστήριο, καφετέρια, πιστωτική ένωση, κουρείο, συνεδριακές εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκη και αποθήκη. Το συνολικό κόστος για το έργο εκτιμάται σε 3,4 δισ. Δολάρια.

Φάσεις Κατασκευής:

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το stelizabethsdevelopment.com

Οι δημόσιες εκδρομές του ακινήτου είναι διαθέσιμες ένα Σάββατο το μήνα μέσω του DC Historic Preservation League και της GSA.

Για να εγγραφείτε, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.dcpreservation.org.

Ομοσπονδιακό κέντρο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης

Για να μειωθεί η πυκνότητα στο Δυτικό Πανεπιστημιούπολη, το αρχηγείο της FEMA θα βρίσκεται στην Ανατολική Campus με υπόγεια σύνδεση με τη Δύση. Το κτίριο θα είναι περίπου 700 χιλιάδες τετραγωνικά πόδια, συν το πάρκινγκ και θα προσφέρει χώρους γραφείων για περίπου 3.000 εργαζόμενους.

Αγ. Ελισάβετς Ανατολή - Ανάπτυξη μικτής χρήσης

Η πανεπιστημιούπολη των 183 στρεμμάτων προσφέρει την ευκαιρία καινοτομίας και εμπορευματοποίησης και η ανάπτυξή της εποπτεύεται από το γραφείο του Αντιδήμαρχου του Χωροταξικού Σχεδιασμού και Οικονομικής Ανάπτυξης της περιφέρειας Κολούμπια. Η μοναδική του ρύθμιση μπορεί να υποστηρίξει περίπου 5 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια ανάπτυξης μικτής χρήσης. Ενώ πολλά ιστορικά κτίρια είναι κατάλληλα για εκπαιδευτική και γραφική χρήση, η ανακατασκευή θα περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή νέων κτιρίων, μετατρέποντας το ιστορικό ορόσημο σε μια ζωντανή γειτονιά για οικιστικές, εμπορικές και θεσμικές χρήσεις.

Το Πλαίσιο Πλαίσιο Αναδιάρθρωσης εγκρίθηκε από το Συμβούλιο DC το 2008 και το 2012 Το Γενικό Σχέδιο περιγράφει τους στόχους αναζωογόνησης και τις προβλέψεις για την εξέλιξη της Αγίας Ελισάβετς Ανατολή για τα επόμενα 5 με 20 χρόνια. Οι αναπτυξιακοί εταίροι θα επιλεγούν για να μεταμορφώσουν την περιοχή. Φάση Ι προτείνει 90.000 τετραγωνικά πόδια λιανικής, 387.600 τετραγωνικά πόδια των ενοικιαζόμενων κατοικιών και 36 townhomes. Το DC Department of Transportation σχεδιάζει βελτιώσεις υποδομής που περιλαμβάνουν την ανακατασκευή των οδών και την παροχή μιας σειράς επιλογών μεταφοράς. Θα καθοριστούν μελλοντικά σχέδια φάσης.

Το Pavilion East Gateway του St. Elizabeths - Ο χώρος είναι ανοιχτός και χρησιμοποιείται για casual δείπνο, αγορά αγροτών και άλλες κοινωφελείς, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο και μετά από ώρες. Οι δημόσιες εκδηλώσεις δίνουν στους κατοίκους της περιοχής την ευκαιρία να δουν την ιδιοκτησία και να μάθουν για τη μελλοντική εξέλιξη. Ward 8 Αγορά Αγροτών - 2700 Αγορά Luther King, Jr. Ave. (Chapel Gate) είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο 10 π.μ. - 2 μ.μ., από Ιούνιο έως Οκτώβριο.

Αθλητικό αρένα για τους μάγους και τους μυστικιστές - Τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη για την οικοδόμηση μιας νέας υπερσύγχρονης ψυχαγωγίας και αθλητικής αρένας που θα χρησιμεύσει ως πρακτική εγκατάσταση για τις επαγγελματικές ομάδες καλαθοσφαίρισης της πόλης: τους Ουάσιγκτον Ουάσινγκτον και τους Mystics της Ουάσινγκτον. Διαβάστε περισσότερα για το Arena.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.stelizabethseast.com

Ιστορία της Αγίας Ελισάβετς

Το νοσοκομείο St. Elizabeths ιδρύθηκε το 1855 ως Κυβερνητικό Νοσοκομείο για τους Ασθενούς. Το νοσοκομείο ήταν ένα εξέχον παράδειγμα του μεταρρυθμιστικού κινήματος στα μέσα του 19ου αιώνα το οποίο πίστευε στην ηθική μεταχείριση για τη φροντίδα των ψυχικά ασθενών. Στην κορυφή της δεκαετίας του 1940 και του 1950, η πανεπιστημιούπολη St. Elizabeths στεγάζει 8.000 ασθενείς και απασχολεί 4.000 άτομα. Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Αγία Ελισάβετ αναγνωρίστηκε διεθνώς ως ηγετικό κλινικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα. Το πέρασμα του Κοινοτικού Νόμου για την Ψυχική Υγεία του 1963 οδήγησε στην αποϊδρυματοποίηση, στην παροχή τοπικών παροχών σε εξωτερικούς ασθενείς και στην ενθάρρυνση των ασθενών να ζουν ανεξάρτητα. Ο πληθυσμός των ασθενών της Αγίας Ελισάβετς μειώθηκε σταθερά και η ιδιοκτησία επιδεινώθηκε τις επόμενες δεκαετίες. Μέχρι το 2002, το ακίνητο ονομάστηκε ένα από τα πιο απειλούμενα μέρη του έθνους από την εθνική εμπιστοσύνη για την ιστορική διατήρηση.

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ και οι προκάτοχοί του ελέγχονταν και λειτουργούσαν το νοσοκομείο μέχρι το 1987, όταν μεταφέρθηκαν στην Επαρχία της Κολούμπια οι ανατολικές εγκαταστάσεις και οι νοσοκομειακές λειτουργίες. Τμήματα της Δυτικής Πανεπιστημιούπολης χρησιμοποιήθηκαν για υπηρεσίες εξωτερικών ασθενών έως το 2003, όταν έκλεισαν τις εργασίες τους. Η Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών (GSA) ανέλαβε τον έλεγχο της Δυτικής Campus το Δεκέμβριο του 2004 και από τότε σταθεροποίησε τα κενά κτίρια. Τον Απρίλιο του 2010, το νοσοκομείο St. Elizabeths εδραίωσε τις δραστηριότητές του και μεταφέρθηκε σε μια νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση 450.000 τετραγωνικών ποδιών στο νότιο τμήμα της Ανατολικής Πανεπιστημιούπολης. Περίπου 300 ασθενείς ζουν στο χώρο εργασίας. Ο John W. Hinckley, νεώτερος, ο άνθρωπος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Ronald Reagan το 1981, είναι ο πιο κακόφημος κάτοικος.