Ημερολόγιο εκδηλώσεων Απριλίου στη Φιλαδέλφεια

Πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Απρίλιο στη Φιλαδέλφεια

Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ! Ο Απρίλιος είναι γεμάτος από υγιεινές οικογενειακές δραστηριότητες για την Ημέρα του Πάσχα και της Γης, καθώς και την εορταστική εορτασμό της Spring Break. Εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα και bests γεγονότα του Απριλίου.

Philly Farm και Food Fest

Πότε: 1η Απριλίου 2012

Πού: Το Συνεδριακό Κέντρο

Η υποστήριξη των τοπικών τροφίμων είναι ηθική νόστιμη. Αυτή η γιορτή τοπικών τροφίμων περιλαμβάνει περισσότερους από 100 περιφερειακούς αγρότες και παραδοσιακούς παραγωγούς τροφίμων που δειγματοληψούν τα προϊόντα τους.

Πρώτη Παρασκευή

Πότε: 6 Απριλίου 2012

Πού: Παλιά Πόλη και άλλες τοποθεσίες σε όλη την πόλη

Οι γκαλερί γύρω από την πόλη ανοίγουν τις πόρτες τους και συχνά προσφέρουν ποτά και διασκέδαση. Η πόλη Olde είναι το επίκεντρο, αλλά η Chinatown, η Fishtown και η West Philly αξίζει να εξεταστούν και αυτές.

Πασχαλινό αυγό κυνήγι στο Aborbury Arboretum

Πότε: 7 Απριλίου 2012

Πού: Aborbury Arboretum

Κυνήγι αυγών και παίζουν παιχνίδια σε αυτό το ελεύθερο οικογενειακό γεγονός στην πανέμορφη περιοχή του Aborbury Arboretum.

Πάσχα Πεζοπορία

Πότε: 8 Απριλίου 2012

Πού: Πλατεία Headhouse

Δοκιμάστε τα αυτιά λαγουδάκι και απολαύστε μουσική, ζώα και τέχνη από την South Street. Το PAWS παρουσιάζει μια παρέλαση σκυλιών. Θα υπάρξουν κουνελάκια και ένα πασχαλινό διαγωνισμό ενδυμάτων.

Philly Zombie Crawl

Πότε: 8 Απριλίου 2012

Πού: South Street ξεκινώντας από το TLA

Γιορτάστε το ιερό των Χριστιανικών διακοπών με ντύσιμο ως το undead και ακολουθώντας το "Zombie Jesus" από το μπαρ στο μπαρ. Προσφέρεται βαφή προσώπου.

Πρώτο πρόσωπο τέχνη ιστορία Slam

Πότε: 9 Απριλίου

Πού: World Café Live

Πείτε μια προσωπική ιστορία πέντε λεπτών ή καθίστε σε μια ήσυχη κρίση των άλλων. Το θέμα αυτού του μήνα, η Κρίση Ταυτότητας, είναι γεμάτη από ζουμερές, ξεκαρδιστικές δυνατότητες.

UPenn Spring Fling

Πότε: 13-14 Απριλίου 2012

Πού: Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κολλεγίων στην ανατολική ακτή. Ο Ivy Leaguers και οι φίλοι αφήνονται χαλαροί πριν από τους τελικούς με ζωντανή μουσική και φαγητό.

Ο Ολλανδός DJ Tiesto πρωτοσέλιδε αυτή τη χρονιά.

Επιστημονικό Καρναβάλι

Πότε: 21 Απριλίου

Πού: Το πάρκο

Η γεμάτη διασκέδαση επιστήμη του Ινστιτούτου Franklin διαχέεται στο πάρκο με πάνω από 100 διαδραστικές εκθέσεις και την ευκαιρία να συναντηθεί με επιστήμονες, μηχανικούς και μαθηματικούς (nerd alert). Το καρναβάλι είναι μέρος ενός 10-ημερών Επιστημονικού Φεστιβάλ με διάφορες εκδηλώσεις γύρω από την πόλη.

Η επίδειξη Αντίκες της Φιλαδέλφειας

Πότε: 28 Απριλίου - 1η Μαΐου 2012.

Που: Το Συνεδριακό Κέντρο της Πενσυλβανίας

Είτε πρόκειται να αγοράσετε είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία από μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά κομμάτια είναι μια χαρά που απλά θαυμάζετε.

Γεύσεις της λεωφόρου

Πότε : 28 Απριλίου 2012

Πού: Ανατολική Λεωφόρος Passyunk

Τα πολλά εστιατόρια σε αυτό το ζωντανό δρόμο στην καρδιά του South Philly παρουσιάζουν τα ποτά και τα πιάτα τους.

Shad Fest

Πότε: 28 Απριλίου 2012

Πού: Πάρκο Συνθήκη του Πεν

Γιορτάστε όλα τα πράγματα του Fishtown στο όνομα αυτού του φλοιού λευκού ψαριού στο ποτάμι στο Penn Treaty Park. με ζωντανή μουσική, χειροτεχνία, φαγητό, μπύρα και αναπήδηση σε φεγγάρι.