Επισκεφθείτε το Εθνικό Αρχείο στην Ουάσιγκτον, DC

Βλ. Το Σύνταγμα, το νομοσχέδιο και τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας

Το Εθνικό Αρχείο και Αρχεία Διοίκησης αποθηκεύει και παρέχει δημόσια πρόσβαση στα πρωτότυπα έγγραφα που δημιούργησαν την αμερικανική κυβέρνηση ως δημοκρατία το 1774. Επισκεφθείτε το Εθνικό Αρχείο στην Ουάσιγκτον DC και θα έχετε την ευκαιρία να σηκωθείτε και να δείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες Κυβερνητικά Χάρτες Ελευθερίας, το Σύνταγμα των ΗΠΑ, το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα και τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Θα ανακαλύψετε πώς αυτά τα ιστορικά έγγραφα αντανακλούν την ιστορία και τις αξίες του έθνους μας.

Τα αρχεία των πολιτικών, στρατιωτικών και διπλωματικών δραστηριοτήτων του έθνους διεξάγονται επίσης από τα Εθνικά Αρχεία για τις παρούσες και τις μελλοντικές γενιές. Τα ιστορικά αντικείμενα περιλαμβάνουν στοιχεία όπως η ομιλία του προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν από τις παρατηρήσεις που έγιναν στο Βερολίνο, τη Γερμανία το 1987, τις φωτογραφίες των συνθηκών παιδικής εργασίας του 19ου αιώνα και το ένταλμα σύλληψης του Lee Harvey Oswald. Το κτίριο του Εθνικού Αρχείου στην Ουάσιγκτον, είναι ανοικτό στο κοινό και προσφέρει πολλά προγράμματα που είναι εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά. Παρουσιάζονται ταινίες, εργαστήρια και διαλέξεις για ενήλικες και παιδιά.

Τοποθεσία
Η Αρχή Εθνικών Αρχείων και Αρχείων βρίσκεται στη διεύθυνση 700 Pennsylvania Avenue, NW. Ουάσιγκτον, DC, μεταξύ 7ου και 9ου δρόμου. Η είσοδος του Κέντρου Έρευνας βρίσκεται στη Λεωφόρο της Πενσυλβανίας και η είσοδος του Εκθετηρίου βρίσκεται στη Λεωφόρο Συντάγματος.

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Archives / Navy Memorial. Δείτε ένα χάρτη του National Mall

Αδεια
Η είσοδος είναι δωρεάν. Ο αριθμός των ατόμων που εισάγονται ταυτόχρονα είναι περιορισμένος. Για να κάνετε μια προκαταβολή και να αποφύγετε μια μακρά αναμονή σε σειρά, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.recreation.gov. Κρατήσεις μπορούν επίσης να γίνουν μέσω του Κέντρου Κλήσεων NRRS: 1-877-444-6777, Κρατήσεις Κρατήσεων Ομίλου: 1-877-559-6777, ή TDD: 1-877-833-6777.



Ωρες
10 π.μ. - 5:30 μ.μ.
Η τελευταία είσοδος είναι 30 λεπτά πριν το κλείσιμο.

Εθνική εμπειρία αρχείων

Το 2003, δημιουργήθηκε η εμπειρία του Εθνικού Αρχείου, προσφέροντας μια δραματική παρουσίαση που σας οδηγεί σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο και τονίζει τις αμερικανικές μάχες και θρίαμβους. Η εμπειρία του Εθνικού Αρχείου περιλαμβάνει έξι ολοκληρωμένα στοιχεία:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αρχή Εγγραφής Αρχείων

Το Εθνικό Αρχείο είναι εθνικός πόρος, αποτελούμενος από το κεντρικό κτίριο στο κέντρο της Ουάσινγκτον, το Εθνικό Αρχείο στο College Park, στο Μέριλαντ, στις 12 προεδρικές βιβλιοθήκες, στις 22 περιφερειακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε όλη τη χώρα, καθώς και στο Γραφείο του Ομοσπονδιακού Μητρώου Η Εθνική Επιτροπή Ιστορικών Ανακοινώσεων και Εγγραφών (NHPRC) και η Υπηρεσία Εποπτείας της Ασφάλειας Πληροφοριών (ISOO).

Ιστοσελίδα : www.archives.gov