Μουσείο Τέχνης της Οκλαχόμα Σίτι

Ένα από τα μουσεία πρεμιέρας στην πόλη , το Μουσείο Τέχνης της Οκλαχόμα Σίτι έχει μια περίπλοκη ιστορία που ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα με τη δημιουργία της Λέσχης Τέχνης της Οκλαχόμα. Επεκτείνοντας και αυξάνοντάς την σε εξέχουσα θέση κατά τη δεκαετία του '30, του '40 και του '50, ο Σύνδεσμος είδε ένα διαχωρισμό στα τέλη της δεκαετίας του '60 ανάμεσα στις «συντηρητικές» και τις «σύγχρονες» κοινότητες τέχνης. Το "συντηρητικό" κίνημα τελικά έγινε το Μουσείο Τέχνης του Ο.Κ.Κ., αλλά μέχρι το 1989 τα κινήματα και πάλι συγχωνεύθηκαν.

Το 2002, το μουσείο μεταφέρθηκε στην σημερινή του εγκατάσταση, το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών του Donald W. Reynolds. Με το Noble Theatre, πολλαπλές αίθουσες εκπαίδευσης, αμέτρητα εκθέματα, καφέ και ένα κέντρο πόρων, το μουσείο είναι πραγματικά ένας θησαυρός OKC.

Δείτε φωτογραφίες από το μουσείο σε αυτό το ΟΚΚ Μουσείο Τέχνης.

Τοποθεσία:

Το Μουσείο Τέχνης της Οκλαχόμα Σίτι βρίσκεται στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών του Donald W. Reynolds στο 415 Couch Drive στο κέντρο της OKC. Βρίσκεται ακριβώς έξω από τη λεωφόρο Robert S. Kerr. μεταξύ του Hudson και του Walker, στα βορειοανατολικά της αίθουσας μουσικής Civic Center .

Εκθέματα και εκδηλώσεις:

Το μουσείο φιλοξενεί μια εκτεταμένη μόνιμη συλλογή ευρωπαϊκής και αμερικανικής τέχνης και διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη, πιο ολοκληρωμένη συλλογή του γυαλιού Dale Chihuly στον κόσμο.

Ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την ετήσια Αναγεννησιακή Μπάλα, το ετήσιο Κόμμα Ομελέτας και το "Κοκτέιλ στο Skyline", στην οροφή κάθε Πέμπτη.

Ωρες λειτουργίας:

Το μουσείο είναι ανοιχτό την Τρίτη, αν και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και τις Πέμπτες μέχρι τις 9 μ.μ. Είναι κλειστό τις Δευτέρες, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν τις Κυριακές από το μεσημέρι έως τις 5

Αδεια:

Η είσοδος για μέλη του Μουσείου (βλέπε παρακάτω) είναι δωρεάν, ενώ η κανονική είσοδος ενηλίκων είναι $ 12. Οι ηλικιωμένοι 62 ετών και άνω, τα παιδιά ηλικίας 6-18 ετών και οι φοιτητές (με ταυτότητα) μπορούν να εισέλθουν για $ 10, ενώ παιδιά κάτω των 6 ετών είναι ελεύθερα.

Μέλος Μουσείου:

Τα μέλη του Μουσείου Τέχνης της Οκλαχόμα της Πόλης λαμβάνουν δωρεάν γενική είσοδο και συνδρομή στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο, καθώς και εκπτώσεις σε εισιτήρια κινηματογράφου, μαθήματα, στρατόπεδα, διαλέξεις και στο μουσείο.

Για το κόστος συμμετοχής και την πλήρη πληροφόρηση σχετικά με τα μέλη, δείτε εδώ ή καλέστε (405) 236-3100.

Εκδρομές και ανέσεις:

Για ομάδες 15 ετών και άνω, τα ποσοστά περιοδείας είναι $ 7 ανά άτομο, $ 3 ανά άτομο για τα σχολεία. Καλέστε (405) 278-8213 για κρατήσεις.

Το μουσείο παρέχει επίσης αναπηρικές καρέκλες, καροτσάκια μωρού, μαξιλάρια σκίτσων και πακέτα Discovery. Οι ακουστικές περιηγήσεις είναι $ 3 για ενοικίαση.

Το Cafe του Μουσείου είναι ανοιχτό από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Δευτέρα, 11 π.μ. έως 10 μ.μ. Τρίτη έως Σάββατο και 10:30 π.μ. έως 3 μ.μ. τις Κυριακές. Το πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο προσφέρει εκλεκτά γεύματα με τραπέζια αίθριο διαθέσιμα. Όχι μόνο είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του μετρό για brunch, λειτουργεί καλά τόσο για ένα casual δάγκωμα ή μια ειδική βραδινή έξοδο.

Εκπαίδευση:

Προσφέροντας μαθήματα και εργαστήρια για μαθητές όλων των ηλικιών, το Μουσείο Τέχνης της Οκλαχόμα Πόλη ασχολείται με την τέχνη. Δείτε μια λίστα των διαθέσιμων τάξεων. Το μουσείο είναι επίσης ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά στρατόπεδα του ΟΚΚ για παιδιά .

Το Ευγενές Θέατρο:

Με προβολές κλασσικών, ανεξάρτητων και ξένων ταινιών, το Noble Theatre προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δούμε ταινίες που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού στην Oklahoma City. Στην πραγματικότητα, αξίζει ειδική αναγνώριση ως μία από τις κινηματογραφικές αίθουσες OKC .

Η είσοδος είναι $ 9 για ενήλικες. Σημειώστε ότι είναι ξεχωριστό από την κανονική είσοδο στο μουσείο.

Για $ 29, οι πελάτες προσφέρουν μια επίδειξη και δείπνο στο Μουσείο Cafe.

Δείτε μια λίστα με τις επερχόμενες ταινίες.