Πού να ψηφίσετε στο Μετρό της Οκλαχόμα Σίτι

Εάν είστε εγγεγραμμένος ψηφοφόρος στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι, έχετε λάβει δελτίο ταυτότητας ψηφοφόρων που περιέχει πληροφορίες σχετικά με το πού θα ψηφίσετε για τοπικές, επαρχιακές, κρατικές και εθνικές εκλογές. Ωστόσο, εάν χάσατε αυτήν την κάρτα και δεν ξέρετε πού να ψηφίσετε, μπορείτε να βρείτε μια συμβουλή για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βρείτε το δικό σας εκλογικό τμήμα.

Κανόνες

Πρώτον, καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να ψηφίζετε μόνο στη χώρα διαμονής σας. Επομένως, ακόμα κι αν εργάζεστε ή πηγαίνετε στο σχολείο σε άλλο νομό, πρέπει ακόμα να ταξιδέψετε στην καθορισμένη τοποθεσία ψηφοφορίας.

Τα τμήματα ψηφοφορίας είναι ανοικτά από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Μπορεί να θεωρήσετε την απουσία ψηφοφορίας, αλλά μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς η κρατική εκλογική επιτροπή της Οκλαχόμα απαιτεί από τους ψηφοφόρους απουσίας να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 5 μ.μ. την Τετάρτη πριν από τις εκλογές.

Επίσης, να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την ημέρα των εκλογών για να ψηφίσετε στην καθορισμένη τοποθεσία σας για ψηφοφορία. Όλες οι επιτροπές εκλογών του νομού που αναφέρονται παρακάτω σας επιτρέπουν να ψηφίζετε εκεί από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. την Πέμπτη και την Παρασκευή πριν από τις εκλογές. Εάν πρόκειται για κρατική ή ομοσπονδιακή εκλογή, ξεκινούν επίσης νωρίς την ψηφοφορία το Σάββατο πριν από τις εκλογές από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Τέλος, σημειώστε ότι η κατάσταση της Οκλαχόμα απαιτεί τώρα την απόδειξη της ταυτότητας για να ψηφίσει. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο περί αναγνώρισης ψηφοφόρων. Ουσιαστικά, πρέπει να δείξετε ένα έγγραφο που εκδίδεται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, το κράτος της Οκλαχόμα ή μια ομοσπονδιακά αναγνωρισμένη φυλετική κυβέρνηση. Αυτό περιλαμβάνει την ταυτότητα του ψηφοφόρου.

Χωρίς αυτή την απόδειξη, ο ψηφοφόρος μπορεί ακόμα να υποβάλει προσωρινή ψηφοφορία που είτε θα εγκριθεί είτε θα απορριφθεί μετά από έρευνα της εξεταστικής επιτροπής.

Εντοπιστής τοποθεσίας δημοσκόπησης

Για να μάθετε πού ψηφίζετε την ημέρα των εκλογών, χρησιμοποιήστε τον τοπικό κατάλογο δημοσκοπήσεων του κράτους. Πρέπει να εισαγάγετε το επώνυμό σας, την ημερομηνία γέννησης και τον ταχυδρομικό κώδικα.

Στη συνέχεια, ο εντοπιστής θα εμφανίσει το πλήρες όνομά σας με έναν αριθμό αναγνώρισης ψηφοφόρων. Κάντε κλικ σε αυτόν τον αριθμό για να μάθετε πού να ψηφίσετε καθώς και άλλες πληροφορίες, όπως είναι οι αριθμοί περιφέρειας και οι αριθμοί περιφέρειας για το συνέδριο, τη γερουσία, την κρατική κατοικία και την κομητεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις ή προβλήματα, επικοινωνήστε με την εξεταστική επιτροπή του νομού. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια νέα ταυτότητα ψηφοφόρου εκεί με την περιοχή ψηφοφορίας της περιφέρειας. Εδώ είναι τα διοικητικά συμβούλια για τους κατοίκους του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι: