Ελ Ρένο Φρέσκο ​​κρεμμυδάκι Φεστιβάλ ημέρας

Εν συντομία:

Το πρώτο φετινό Σάββατο του Μαΐου κάθε έτους από το 1989, το φεστιβάλ φρέσκων κρεμμυδιών στο Ελ Ρένο της Οκλαχόμα είναι μια εκδήλωση του μετρό που γιορτάζει ένα ασπρόμαυρο κρέας, το κρεμμυδάκι κρεμμυδιού που έχει μαγειρευτεί καθημερινά στο El Reno από τα πρώτα Το 1900. Το φεστιβάλ είναι χτισμένο γύρω από το μαγείρεμα και το μαγείρεμα του μεγαλύτερου φρεσκομαγειρεμένου κρεμμυδιού κρεμμυδιού στον κόσμο και διαθέτει επίσης παιχνίδια, ζωντανή μουσική, διαγωνισμούς φαγητού, τέχνες και βιοτεχνίες και μια επίδειξη αυτοκινήτων.

Το γεγονός προσελκύει περισσότερους από 25.000 ανθρώπους από την περιοχή και από όλο τον κόσμο.

2017 Ημερομηνία και ώρες:

Το φεστιβάλ φρέσκων φρέσκων κρεμμυδιών 2017 El Reno θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου. Η είσοδος είναι δωρεάν και η ζωντανή διασκέδαση διαρκεί από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το κέντρο της πόλης El Reno είναι το site για το ετήσιο Φεστιβάλ Φρέσκων κρεμμυδιών Burger Day. Από την Οκλαχόμα Σίτι, ακολουθήστε το I-40 δυτικά και βγείτε βόρεια στην εθνική οδό 81.

Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες:

Ο τεράστιος μπιφτέκι κρεμμυδιού, ο οποίος χωρίζεται και διανέμεται, και όλα τα μπιφτέκια στα εστιατόρια του El Reno όπως το Johnnie's Grill και το Sid's είναι το κύριο βραβείο του φεστιβάλ, αλλά το γεγονός περιλαμβάνει επίσης:

Προμηθευτές και ερμηνευτές:

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο ετήσιο Φεστιβάλ Ημέρας Burger Day El Reno, ως πωλητής ή καλλιτέχνης, καλέστε (405) 262-8888 για πληροφορίες. Πρέπει να κάνετε αίτηση εκ των προτέρων και οι αιτήσεις να είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο.

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Ερχόμενοι από έξω από την πόλη για το ετήσιο Φεστιβάλ Burger Burger Onion στο El Reno; Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου σε κοντινή απόσταση. Επίσης, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα καλύτερα ξενοδοχεία El Reno.