Πολιτιστικές Συμβουλές για Επιχειρήσεις στη Σιγκαπούρη

Τόσοι πολλοί από τους σημερινούς προορισμούς επαγγελματικών ταξιδιών είναι στην Ασία ή τη Νοτιοανατολική Ασία. Οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο συγκλίνουν στην Κίνα, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Μαλαισία , τις Φιλιππίνες και τη Σιγκαπούρη . Αυτά τα έθνη (και το υπόλοιπο γειτονικό τους τμήμα της Ασίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας) είναι πλούσιοι οικονομικοί κινητήρες που κατευθύνουν το εμπόριο με τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά ως επαγγελματίας ταξιδιώτης, παρόλο που ίσως πετάτε σε ένα διεθνές αεροδρόμιο στη Σιγκαπούρη και παραμείνετε σε ένα ξενοδοχείο μεγάλης αλυσίδας που μοιάζει ακριβώς με ένα στην πατρίδα σας, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι οι πολιτιστικές και επιχειρηματικές παραδόσεις των προορισμών όπως η Σιγκαπούρη μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αποφύγετε πολιτιστικά λάθη στη Σιγκαπούρη

Αν και η βασική μορφή μιας επαγγελματικής συνάντησης ή μιας συναλλαγής πώλησης μπορεί να είναι η ίδια εάν ταξιδεύετε επαγγελματικά στη Σιγκαπούρη, υπάρχουν πολλοί πολιτιστικοί κανόνες που δεν είναι. Γι 'αυτό είναι κρίσιμο για τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν στη Σιγκαπούρη να αναγνωρίζουν τις πολιτισμικές διαφορές και να σχεδιάζουν γύρω τους. Για παράδειγμα, το να συγχαρώ κάποιον για την εμφάνισή του μπορεί να έρθει ως ανυπόστατο. Αντ 'αυτού, συγχαρώ τους για τα επιτεύγματά τους. Ή, βεβαιωθείτε ότι μετρήσατε σε δέκα πριν απαντήσετε σε κάποιον. Αυτό αποδεικνύει ότι δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που λέει το άλλο άτομο και είναι ένα σημάδι σεβασμού. Ένας άλλος πολιτισμικός κανόνας που είναι αποδεκτός στη Σιγκαπούρη, αλλά που μπορεί να φαίνεται περίεργος στους ταξιδιώτες επιχειρηματίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η φυσική επαφή μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Έτσι, μπορείτε να δείτε τους άνδρες που κρατούν τα χέρια ή περπατούν με τα χέρια τους γύρω από το ένα το άλλο.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα όλες τις αποχρώσεις και τις πολιτιστικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν έναν επιχειρηματία που ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη, συνέντευξη με τον Gayle Cotton, συγγραφέα του βιβλίου "Πες τίποτα σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε: 5 κλειδιά για την επιτυχή διαπολιτισμική επικοινωνία". Η κ. Cotton είναι ειδικός στις πολιτισμικές διαφορές και διακεκριμένος ομιλητής και αναγνωρισμένη αρχή στην διαπολιτισμική επικοινωνία.

Είναι επίσης Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc. και έχει παρουσιαστεί σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως: NBC News, BBC News, PBS, Good Morning America, PM Magazine, PM Northwest και Έκθεση Pacific. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κ. Cotton, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.GayleCotton.com. Η κ. Cotton ήταν ευτυχής να μοιραστεί τις συμβουλές με τους αναγνώστες του About.com για να βοηθήσει τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αποφύγουν πιθανά πολιτισμικά προβλήματα όταν ταξιδεύουν.

Τι συμβουλές έχετε για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους στη Σιγκαπούρη;

5 Βασικά θέματα συζήτησης ή συμβουλές χειρονομίας

5 θέματα θεμάτων συνομιλίας ή ταμπού χειρονομίας

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων ή διαπραγμάτευσης;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για τις γυναίκες;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για χειρονομίες;