Παγοδρόμια Μόντρεαλ: Αίθριο Le 1000

Εσωτερική παγοδρομία με πατινάζ στο Atrium Le 1000 του Μοντρεάλ

Πατινάζ στο Atrium Le 1000

Το Atrium le 1000 βρίσκεται στο νότιο άκρο του πυρήνα του κέντρου, όχι πολύ μακριά από την Chinatown και το Old Montreal , το οποίο στεγάζεται στο κτίριο "Le 1000", το ψηλότερο ψηλότερο σημείο στο Μόντρεαλ.

Με την ευγενική παραχώρηση του εσωτερικού πάγκου Atrium των 10.000 τετραγωνικών ποδιών γεμάτο με γυάλινο θόλο πάνω από το κεφάλι, οι Montrealers μπορούν να γλιστρούν στον πάγο όλο το χρόνο και να παίζουν με άνεση, φορώντας όσο λίγο ζευγάρι σορτς και μια κορυφή δεξαμενής, αν το φανταχτερό χτυπά.

Είναι ένα ιδανικό μέρος για να πάτε ακόμα και το χειμώνα, όταν τα κορυφαία παγοδρόμια του Μόντρεαλ είναι σε εποχή, ειδικά σε επιπλέον κρύες μέρες ή όταν ένα ζεστό ξόρκι λιώνει τον υπαίθριο πάγο, δυσκολεύοντας τις υπαίθριες συνθήκες πάρα πολύ για να πατρίδα. Είναι ένα σημείο επιλογής για τους επισκέπτες, καθώς το παγοδρόμιο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία.

Για επιπλέον άνεση, υπάρχει ένα γήπεδο για φαγητό που περιβάλλει το παγοδρόμιο. Η μουσική και ειδικές εκδηλώσεις, όπως $ 5 Τετάρτες, είναι και τα χαρακτηριστικά του Atrium. Τα πάρτι γενεθλίων παιδιών στο παγοδρόμιο είναι ένα κοινό θέαμα Σαββατοκύριακου.

Χειμερινό πρόγραμμα Atrium Le 1000 (Δεκέμβριος έως Μάρτιος) *

Χρονοδιάγραμμα καλοκαιριού Atrium Le 1000 (Απρίλιος έως Νοέμβριος) *

Πρόγραμμα διακοπών Atrium Le 1000

Atrium Le 1000: Εισαγωγή και ενοικίαση *

Atrium Le 1000: Τοποθεσία

1000 de la Gauchetière, γωνιά του Mansfield
(κάτω από τον René-Lévesque και πάνω από τον St. Antoine)
Να φτάσετε εκεί: Τοποθετήστε το σταθμό Bonaventure του μετρό
ΧΑΡΤΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Ιστοσελίδα Atrium Le 1000
(514) 395-0555

Τι άλλο να κάνουμε στην περιοχή

Το Atrium Le 1000 συνδέεται με την υπόγεια πόλη του Μόντρεαλ και όλα τα εμπορικά κέντρα του κεντρικού κέντρου του κέντρου .

Περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια βρίσκεται το Au Sommet PVM του Place Ville-Marie, ένα κατάστρωμα παρατήρησης 360 μοιρών 188 μέτρα (617 πόδια) πάνω από το επίπεδο του δρόμου.

* Σημειώστε ότι οι ώρες λειτουργίας, τα έξοδα εισόδου και ενοικίασης ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.