Πώς να κάνετε κράτηση λεωφορείων του Μεξικού

Πώς να πάρετε μια θέση σε λεωφορείο μεγάλων αποστάσεων στο Μεξικό

Αν χρειαστεί να πάρετε λεωφορείο στο Μεξικό, πιθανότατα θέλετε να κάνετε κράτηση.

Ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα λεωφορεία δεν είναι γεμάτα, και πιθανότατα θα μπορέσετε να φτάσετε στο αεροπλάνο μόλις εμφανιστείτε, δεν πρέπει να πάρετε αυτόν τον κίνδυνο. Αντ 'αυτού, πάρτε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων, ώστε να γνωρίζετε ότι είστε εγγυημένα ότι θα είστε σε θέση να ταξιδέψετε όταν θέλετε.

Η πραγματοποίηση κρατήσεων με το λεωφορείο του Μεξικού είναι εύκολη, μολονότι μπορεί να φαίνεται δύσκολη αν δεν μιλάτε ή δεν διαβάζετε ισπανικά ή επειδή τα λεωφορεία του Μεξικού μπορεί να μην έχουν ιστοσελίδες ή να δέχονται κρατήσεις από έξω από το Μεξικό.

Γνωρίστε αυτό: Τα λεωφορεία πρώτης κατηγορίας του Μεξικού συνήθως δεν είναι γεμάτα και πιθανότατα θα πάρετε ένα λεωφορείο εμφανίζοντας το σταθμό μέχρι τη στιγμή που το λεωφορείο θα φύγει. εάν ελπίζετε να φτάσετε σε λεωφορείο δεύτερης κατηγορίας, να εμφανιστείτε στο σταθμό μια ώρα περίπου νωρίς και πιθανότατα θα έχετε την τύχη.

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν πρόκειται για ταξίδια: εάν θέλετε να είστε βέβαιοι, κάντε κράτηση εκ των προτέρων. Εάν προτιμάτε να έχετε την ελευθερία να αποφασίσετε πότε να προχωρήσετε σε μια προειδοποίηση μιας στιγμής, προετοιμαστείτε για ενδεχόμενη απογοήτευση.

Δεν μπορείτε να κάνετε online κράτηση σε λεωφορείο του Μεξικού και δεν μπορείτε να καλέσετε το Μεξικό στο κινητό σας; Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να αισθάνεστε άσχημα γιατί (για παράδειγμα) ελπίζετε να φτάσετε απευθείας σε ένα λεωφορείο αφού αποβάλετε από ένα διεθνές αεροπλάνο και θέλετε την ασφάλεια μιας κράτησης. Μια λύση που δοκιμάσαμε:

Βρείτε έναν τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα του Μεξικού με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή καλέστε έναν τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα του Μεξικού χρησιμοποιώντας το Skype) και κάντε ρυθμίσεις για να αγοράσετε εισιτήρια λεωφορείων μέσω του πρακτορείου ταξιδίων.

Μπορείτε να πάρετε ένα ταξί στο γραφείο του ταξιδιωτικού πράκτορα και να παραλάβετε τα εισιτήρια λεωφορείων μόλις φτάσετε στην πόλη προορισμού σας ή να κανονίσετε να παραλάβετε τα εισιτήριά σας στο παράθυρο της εταιρείας λεωφορείων στο σταθμό των λεωφορείων ή να ζητήσετε από τον ταξιδιωτικό πράκτορα να σας γνωρίσει το σταθμό λεωφορείων.

Κάναμε το τελευταίο με ένα θαυμάσιο ταξιδιωτικό πρακτορείο Puerto Vallarta, το Travel and Tour Puerto Vallarta και ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, μας συναντήθηκαν στη διεθνή πύλη και παρέδωσαν εισιτήρια σε ένα λεωφορείο που έφυγε για τη Γουαδαλαχάρα σε 20 λεπτά.

Θα πληρώσετε λίγο περισσότερο για να χρησιμοποιήσετε ταξιδιωτικό πράκτορα, αλλά θα αξίζει να γνωρίζετε ότι έχετε εγγυηθεί μια θέση στο λεωφορείο και ότι δεν χρειάζεται να χάσετε ένα ολόκληρο απόγευμα προσπαθώντας να καταλάβετε πώς να αγοράσει εισιτήριο στα ισπανικά.

Ιστοσελίδες λεωφορείων του Μεξικού

Αρκετοί βετεράνοι Μεξικό bussers έχουν μερικές τρομερά λεπτομερείς ιστοσελίδες που απαριθμούν όλες τις εταιρείες λεωφορείων του Μεξικού. Ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένετε από τα λεωφορεία, πώς να κάνετε κράτηση εισιτηρίων και πολλά άλλα.

Πώς να βρείτε και να οδηγήσετε το λεωφορείο στο Μεξικό

Τα λεωφορεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε περισσότερο το Μεξικό. Αν σκοπεύετε να πάρετε οποιεσδήποτε στο Μεξικό, διαβάστε το τι να περιμένετε από το ταξίδι σας:

Συμβουλές ασφάλειας λεωφορείων του Μεξικού

Προς μεγάλη μου έκπληξη, ανακάλυψα ότι τα λεωφορεία του Μεξικού είναι πολύ ασφαλή και πραγματικά πολύ άνετα. Το λεωφορείο ADO μου από το Puerto Vallarta στο Guarajuato ήταν ένα από τα ωραιότερα που έχω βιώσει στα πέντε χρόνια ταξιδιού μου! Είχα κλιματισμό, ένα άνετο κάθισμα, μερικά σνακ και ένα μπουκάλι νερό, και το κάθισμά μου ήταν πλήρως οριζόντια, κάτι που ήταν υπέροχο καθώς ήταν ένα ταξίδι λεωφορείου για μια μέρα στην άλλη.

Ακόμα, αξίζει να ληφθούν μερικές προφυλάξεις για τα λεωφορεία, μόνο στην περίπτωση. Σας συνιστούμε να τοποθετήσετε το κύριο σακίδιο σας στο τιμόνι και στη συνέχεια να κρατήσετε μαζί σας την ημέρα σας με όλη την τεχνολογία σας μπροστά από το κάθισμά σας. Θέλετε να κρατήσετε τα πάντα πολύτιμα σε αυτό το μικρότερο σακίδιο και στη συνέχεια να το έχετε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, εάν κάτι συμβαίνει στο σακίδιο σας στο κέλυφος, θα έχετε όλα τα απαραίτητα για εσάς ούτως ή άλλως.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.