Αεροδρόμιο Sky Harbour Σύνδεση με το METRO Light Rail

Συνδεθείτε με το τρένο Commuter από το αεροδρόμιο του Phoenix

Το METRO Light Rail άρχισε να εξυπηρετεί κανονικά το Phoenix τον Δεκέμβριο του 2008. Ο διεθνής αερολιμένας Sky Harbor ανέπτυξε υπηρεσία λεωφορείου με λεωφορείο για τη σύνδεση επιβατών που μεταβαίνουν από και προς το αεροδρόμιο Phoenix με το METRO Light Rail. Αρχίζοντας τον Απρίλιο του 2013, ένας μετακινούμενος άνθρωπος αντικατέστησε τα λεωφορεία.

Εδώ είναι ένα φροντιστήριο φωτογραφιών σχετικά με το PHX Sky Train, το οποίο θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει και πώς να το χρησιμοποιήσει, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών και των συστάσεων μου.

Σύνδεση από το Αεροδρόμιο Sky Harbor στο METRO Light Rail

Το PHX Sky Train συνδέει τους επιβάτες με το METRO Light Rail.

Αυτός ο μετακινούμενος άνθρωπος μεταφέρει τους ανθρώπους μεταξύ του μετρό ελαφρού σιδηροδρόμου στη 44η οδό και της Ουάσινγκτον, του χώρου στάθμευσης της Ανατολικής οικονομίας, του τερματικού σταθμού 4 και του τερματικού σταθμού 3.

Τον τερματικό σταθμό 2 και το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων

Το Κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων θα προστεθεί στη διαδρομή PHX Sky Train σε μελλοντική φάση. Αυτή τη στιγμή, λεωφορεία μεταφοράς θα μεταφέρουν τους ανθρώπους μεταξύ του Car Rental Center και των τερματικών σταθμών του αεροδρομίου.

Η μεγάλη πλειοψηφία των επιβατών του Sky Harbor Airport χρησιμοποιεί είτε το Terminal 3 είτε το Terminal 4 ( δεν υπάρχει Terminal 1 ). Αν φτάσετε στο Terminal 2 και θέλετε να φτάσετε στο Terminal 3 ή 4 ή στο σταθμό Light Rail θα πάρετε τον καλυμμένο διάδρομο στο τέλος της αίτησης για αποσκευές στο Terminal 3. Στο Επίπεδο 2, στο τέλος όπου θα βρίσκονται τα Sbarro και Bowtie Bar & Grill βρίσκονται, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο PHX Sky Train για να φτάσετε σε αυτά τα άλλα τερματικά.

Η βόλτα από το Terminal 2 στο Terminal 3 διαρκεί περίπου πέντε λεπτά (περίπου τέσσερα τετράγωνα, λιγότερο από 1/4 μίλι).

Καλύπτεται, αλλά δεν κλιματίζεται. Υπάρχουν ηλεκτρικά καροτσάκια που λειτουργούν για όσους έχουν δυσκολία στο περίπατο. Φυσικά, προγραμματίζετε τον επιπλέον χρόνο και την απόσταση από όπου κι αν αρχίσετε να φτάνετε στο διάδρομο T2 (West Economy Park & ​​Walk ή T2 Garage ή T2 Terminal Baggage αξίωση και ο επιπλέον χρόνος / απόσταση από όπου κι αν πηγαίνετε στο T3 μετρητές, πύλες).



Σημείωση: Εάν το αεροδρόμιο αναχώρησης είναι το Phoenix Sky Harbor, και φεύγετε από το Terminal 2, το καλύτερο στοίχημα για πάρκινγκ στο αεροδρόμιο είναι ακριβώς στο Terminal 2 ή με τα πόδια από το West Economic Park & ​​Walk.

Η σιδηροδρομική σύνδεση PHX Sky και η σύνδεση METRO Light Rail

Εάν ο προορισμός σας είναι κάπου κατά μήκος της ευθυγράμμισης 20 μέτρων μετρό METRO Light Rail , μπορείτε να φτάσετε εκεί χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε για ταξί ή ενοικίαση αυτοκινήτου.

  1. Για την απαίτηση αποσκευών στο Terminal 2, περπατήστε στο Terminal 3, μεταβείτε στο Επίπεδο 2 (όπου βρίσκονται οι πύλες και τα καταστήματα). Η πρόσβαση στο PHX Sky Train είναι κοντά στα εστιατόρια, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το γκαράζ.
  2. Για το Terminal 3, μεταβείτε στο Επίπεδο 2.
  3. Στο Terminal 4 πηγαίνετε στο Level 3 (όπου βρίσκονται οι πύλες και τα καταστήματα) και επιβιβαστείτε στο PHX Sky Train.
  4. Το PHX Sky Train θα σας μεταφέρει στη στάση 44th Street και Ουάσιγκτον METRO Light Rail.
  5. Το PHX Sky Train είναι δωρεάν. Για να οδηγήσετε το ΜΕΤΡΟ, πρέπει να πληρώσετε τον ναύλο.
  6. Το METRO λειτουργεί από τις 5 π.μ. έως τα μεσάνυχτα καθημερινά, αργότερα τα Σαββατοκύριακα.

Συμβουλή: Εάν πρόκειται να το Car Rental Center, το PHX Sky Train δεν θα σας μεταφέρει εκεί. Το Sky Harbor έχει λεωφορεία που μεταφέρουν τους ανθρώπους στο Κέντρο Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων .

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το PHX Sky Train

  1. Δεν υπάρχει χρέωση για τη χρήση του tren PHX Sky.
  2. Η τρέχουσα διαδρομή διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά.
  1. Το PHX Sky Train είναι ηλεκτροκίνητο. Δεν υπάρχουν ανθρώπινοι χειριστές στο τρένο.
  2. Λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα (ακόμα και αν το METRO Light Rail δεν το κάνει), 365 ημέρες το χρόνο.
  3. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερα από τέσσερα λεπτά για το επόμενο τρένο.
  4. Σταθμός ανατολικής οικονομίας και σταθμός μετρό του 44ου οδικού δικτύου Προσφορά Early Bag Check για τους ταξιδιώτες που ελέγχουν τις σακούλες στις πτήσεις Southwest ή US Airways. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία αυτή.
  5. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί PHX Sky διαθέτουν περίπτερα επιβίβασης.
  6. Έχει προστεθεί μια παρτίδα κινητής τηλεφωνίας στον 44ο σταθμό του Σιδηροδρομικού Σταθμού METRO.
  7. Στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής, ο μετακινούμενος θα συνεχίσει να το Κέντρο Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων.
  8. Το PHX Sky Train έλαβε πιστοποίηση Gold από το αμερικανικό συμβούλιο οικολογικών κτιρίων (Leadership in Energy and Environmental Design).

Περισσότερα για το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor: Χαρακτηριστικά, Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Μεταφορές, Χάρτες