Φάρος σημείων μπαταρίας

Κοντά στα σύνορα του Όρεγκον στο Crescent City, το Battery Point Light ανάβει για πρώτη φορά το 1856. Έκτοτε, η δομή έχει ξεπεράσει πολλές αλλαγές. Αυτά περιλαμβάνουν την αυτοματοποίηση το 1953 και ένα παλιρροϊκό κύμα που πλημμύρισε τη χερσόνησο το 1964.

Σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο.

Τι μπορείτε να κάνετε στο φανάρι σημείων μπαταρίας

Προσβάσιμο με τα πόδια μόνο στην άμπωτη, Battery Point είναι διασκεδαστικό να επισκεφθείτε. Μπορείτε να μπείτε μέσα στον φάρο.

Οι επισκέπτες περπατούν επίσης γύρω από το νησί για να απολαύσουν τις πισίνες και τις πισίνες. Ο αρχικός φακός Fresnel της τέταρτης τάξης είναι ορατός.

Οι επισκέπτες που πάνε αργά το απόγευμα απολαμβάνουν μερικές φορές ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Γοητευτική ιστορία του Φάρου σημείου μπαταρίας

Στη δεκαετία του 1850, η πόλη του Σαν Φρανσίσκο αυξανόταν. Για να το φτιάξουν χρειάζονταν ξυλεία από τη Βόρεια Καλιφόρνια. Το Crescent City ήταν ένα κομβικό σημείο για τα δομικά υλικά, αλλά η ακτογραμμή ήταν ένα πρόβλημα. Πολλά πλοία φορτωμένα με πολύτιμα ξυλεία ήταν σε κίνδυνο στις βραχώδεις ακτές.

Ο πρώτος επίσημος φύλακας του σταθμού ήταν ο Theophilus Magruder. Ο Μάγκρουερ ήταν ένας εκλεπτυσμένος ανατολικός, ο οποίος τραβούσε τη δυτική ακτή με την υπόσχεση του χρυσού. Έλαβε 1.000 δολάρια ετησίως. Όταν μειώθηκε το 40% το 1959, παραιτήθηκε.

Ο καπετάνιος John Jeffrey και η σύζυγός του Nellie ανέλαβαν το σταθμό το 1875 και έμειναν εκεί για 39 χρόνια. Η τοποθεσία ήταν δύσκολη για την οικογένεια Jeffreys.

Ο καπετάνιος Γιάννης μερικές φορές έπρεπε να βγάλει μια βάρκα και να οδηγήσει τα παιδιά στην ακτή ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σχολείο. Το 1879, ένα μαζικό κύμα χτύπησε τον τοίχο της κουζίνας και χτύπησε πάνω από μια φωτισμένη σόμπα. Το σπίτι θα κάηκε αν δεν ήταν για ένα δεύτερο κύμα που έβγαλε τη φωτιά.

Ένας σεισμός του 1964 στην Αλάσκα έβαλε το χειρότερο τσουνάμι που έπληξε τη Βόρεια Καλιφόρνια.

Προχώρησε προς το φως σημείου μπαταρίας, με κύματα 20 πόδια ψηλά. Ευτυχώς, το φως και οι κατόχους του ήταν χαρούμενοι. Το κύμα χτύπησε σε μια ακραία γωνία που προστατεύει τη δομή. Ωστόσο, η Crescent City δεν ήταν τόσο τυχερή, καθώς καταστράφηκαν 29 μπλοκ της πόλης.

Η δομή Cape Cod χτίστηκε από τούβλο και γρανίτη. Προσφέρει στους επισκέπτες μια ματιά στην ναυτική ιστορία της περιοχής. Παρέχει επίσης μεγάλη εικόνα για τη ζωή ενός κατόχου φωτός. Φορημένοι από καταιγίδες και παλιρροιακά κύματα, ο πύργος των 45 ποδιών λειτουργεί ακόμα σήμερα.

Το 1965, ο φάρος παροπλίστηκε. Αντικαταστάθηκε από ένα φως που αναβοσβήνει σε ένα κοντινό κυματοθραύστη.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το φως έχει ένα φάντασμα κάτοικος. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι λένε ότι το έχουν ακούσει κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, ανεβαίνοντας αργά στα βήματα του πύργου.

Επισκέπτης Φάρος Σημείου Μπαταρίας

Το Battery Point βρίσκεται δυτικά του US Hwy 101 στο Crescent City, λίγα μίλια νότια των συνόρων του Όρεγκον. Εάν πηγαίνετε εκεί για να δείτε τον φάρο, θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο από την περιοχή. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στο Humboldt County .

Το Battery Point Lighthouse είναι ανοιχτό εποχικά, από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, μπορείτε να φτάσετε σε αυτό μόνο με την παλίρροια. Και πρέπει να αφήσετε αρκετό χρόνο για να κοιτάξετε και να επιστρέψετε στην ακτή πριν την άνοδο της παλίρροιας.

Για να μάθετε πότε συμβαίνει αυτό, καλέστε το 707-464-3089 ή ελέγξτε online το τραπέζι παλίρροιας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στο Battery Point Lighthouse, επισκεφθείτε την ιστολογική ιστοσελίδα του Del Norte County Historical Society

Περισσότερες Φάρες της Καλιφόρνια

Αν είστε φωτογράφος φάρου, θα απολαύσετε τον οδηγό μας για να επισκεφτείτε τους Φάρους της Καλιφόρνιας .