Το κάστρο Athlone

Η κατώτατη γραμμή

Αυτή είναι μια στρατιωτική εγκατάσταση πρώτα και κύρια - και το Castle Athlone επιτρέπει στον επισκέπτη να είναι σίγουρος γι 'αυτό. Με την πρώτη ματιά όλες οι έννοιες ενός ρομαντικού, παραμυθιού κάστρου διαλύονται. Με τη δεύτερη ματιά συνειδητοποιείτε ότι η προστασία της σημαντικής διασταύρωσης Shannon είναι ο λόγος για τον οποίο το κάστρο είναι εδώ. Και σίγουρα φαίνεται κατάλληλο για αυτό το έργο ακόμη και σήμερα - αν και η καινούργια γέφυρα Athlone πιο μακριά μπορεί να δελεάσει κάθε πιθανό εισβολέα.

Αλλά η στρατηγική απώλεια του κάστρου είναι το κέρδος του επισκέπτη, οι γύρω δρόμοι που προσκαλούν σε μια βόλτα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Κάστρο Αθλόουν (County Westmeath)

Μια λέξη προειδοποίησης είναι κατάλληλη - το κάστρο Athlone έχει ξαναχτιστεί πολλές φορές που δεν είναι πλέον μεσαιωνικό κάστρο, σήμερα είναι περισσότερο ένα αμυντικό φρούριο από την εποχή του Ναπολέοντος.

Ένας θησαυρός για τους στρατιωτικούς ιστορικούς, μια μικρή απογοήτευση για τους ρομαντικούς. Μέχρι το 1970 το κάστρο εξακολουθούσε να χρησιμοποιείται από τον ιρλανδικό στρατό ... Η Athlone υπήρξε πόλη φρουράς για περισσότερα από 300 χρόνια και εξακολουθεί να έχει τους παλαιότερους στρατώνες στην Ευρώπη (που χρονολογούνται από το 1697).

Το μουσείο στο κάστρο είναι εκπληκτικά σύντομο για την ιστορία του ίδιου του φρουρίου ...

αλλά σαν να αντισταθμίσουμε αυτό, υπάρχουν αρκετά αρκετά ξεχωριστά τμήματα μετά από μια σύντομη εισαγωγή στην Athlone Town:

Μια ελαφρά απογοήτευση μπορεί να δημιουργηθεί από το οπτικό υλικό που παρουσιάστηκε - ωστόσο, πολλές διαφάνειες έχουν ορατή ηλικία, χαμένο χρώμα και πρέπει να αντικατασταθούν επειγόντως.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους