Λίμνη Calhoun, Μινεάπολις: Ο πλήρης οδηγός

Τρέξιμο, Βαρκάδα, Δείπνο, Εκδηλώσεις, και Hanging έξω στην παραλία στη λίμνη Calhoun

Η λίμνη Calhoun είναι μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες λίμνες της Μινεάπολη. Η λίμνη Calhoun βρίσκεται αμέσως δυτικά της μοντέρνας γειτονιάς Uptown και ως εκ τούτου είναι δημοφιλής στους όμορφους ανθρώπους και τα δροσερά παιδιά, τους λάτρεις του γυμναστηρίου, τις οικογενειακές οικογένειες και εκείνους που αγαπούν την παρακολούθηση των ανθρώπων.

Δραστηριότητες

Στο νερό

Ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Calhoun Yacht Club και η σχολή ιστιοπλοΐας Lake Calhoun χρησιμοποιούν εκτενώς τη λίμνη, ξεκινώντας από τη ράμπα και τις αποβάθρες βάρκας στη βορειοανατολική πλευρά της λίμνης.

Επίσης στη βορειοανατολική γωνία, το Wheel Fun Rentals διαθέτει καγιάκ, κανό και κουπιά για ενοικίαση μέχρι την ώρα. Η λίμνη Calhoun συνδέεται με τη λίμνη Harriet και τη λίμνη των Νήσων με κανάλια για ένα μακρύτερο κουπί.

Γύρω από τη λίμνη

Η λίμνη Calhoun είναι πολύ δημοφιλής για τους περιπατητές, τους δρομείς και τους ποδηλάτες. Δεν είναι έκπληξη. Η λίμνη Calhoun είναι περιτριγυρισμένη από πάρκο και θέα στο κέντρο της πόλης Minneapolis, ενώ ενώ είναι απασχολημένος, προσφέρει μερικές από τις καλύτερες πόλεις των Twin Cities.

Το μονοπάτι γύρω από τη λίμνη είναι 3,1 μίλια για τους δρομείς και τους περιπατητές, σχεδόν ακριβώς μια διαδρομή 5K, και 3,2 μίλια για τους ποδηλάτες. Τα μονοπάτια γύρω από το Calhoun συνδέονται με τα μονοπάτια γύρω από τη λίμνη Harriet, τη Λίμνη των Νήσων, το Midtown Greenway και άλλα μονοπάτια γύρω από την περιοχή που καθιστούν εύκολη την ενσωμάτωση σε μια μακρύτερη διαδρομή ή ποδηλασία.

Ηλιοθεραπεία και ηλιοθεραπεία στην παραλία στη λίμνη Calhoun

Υπάρχουν τρεις παραλίες στη λίμνη Calhoun. Το ένα βρίσκεται στην 32η οδό στην ανατολική πλευρά της λίμνης.

Η βόρεια παραλία βρίσκεται στη βόρεια άκρη της λίμνης και η Thomas Beach βρίσκεται στη λεωφόρο Thomas, στη νότια πλευρά της λίμνης Calhoun.

Οι παραλίες North Beach και 32nd Street έχουν μια γειτονική παιδική χαρά, έτσι είναι δημοφιλείς για οικογένειες. Η παραλία Thomas είναι για σοβαρά ηλιοθεραπεία. Αλλά σοβαροί ηλιοθεραπευτές περιβάλλουν τη λίμνη, εξάπλωσης πετσετών και λοσιόν ηρεμίας στο χορτώδες πάρκο γύρω από τη λίμνη.

Όπου βρίσκεστε εξαρτάται από το πόσο θέλετε να δείτε - η ηλιοθεραπεία στη βόρεια ή ανατολική πλευρά της λίμνης Calhoun δεν είναι για το ντροπαλό.

Περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη λίμνη Calhoun

Η αλιεία είναι δημοφιλής στη λίμνη Calhoun με πολλά είδη ψαριών. Φυσικά, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν η λίμνη Calhoun παγώνει, η αλιεία με πάγο είναι επίσης δημοφιλής. Ένα άλλο άθλημα στη λίμνη Calhoun κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι το χιόνι-kiting, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο χαρταετό για να οδηγήσει γύρω από τη λίμνη σε σκι ή ένα snowboard.

Πως θα φτάσετε στη λίμνη Calhoun - Πάρκινγκ για τη λίμνη Calhoun

Η ανατολική πλευρά της λίμνης Calhoun είναι Uptown Minneapolis και η στάθμευση είναι εξαιρετική. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο δρόμο, τόσο πιο νότια πηγαίνετε, ή μπορείτε να πληρώσετε για να παρκάρετε σε ένα από τα πολλά μετρητά ή στα πολλά πάρκινγκ Uptown. Ο χώρος στάθμευσης στη δυτική πλευρά και νότια της λίμνης είναι πιο άφθονος και συνήθως δωρεάν.

Ορισμένα λεωφορεία του μετρό Transit εξυπηρετούν τη λίμνη Calhoun, το Uptown Transit Centre στη λεωφόρο Hennepin απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια και ποδηλατοδρόμια συνδέονται με τη λίμνη Calhoun από άλλες λίμνες και το Midtown Greenway καταλήγει στη βόρεια ακτή της λίμνης Calhoun.

Φαγητό στη λίμνη Calhoun

Το μόνο εστιατόριο που βρίσκεται στη λίμνη Calhoun είναι το Tin Fish, με την εκτόξευση βάρκας στα βορειοανατολικά της λίμνης.

Το Uptown Minneapolis απέχει μόλις λίγα λεπτά και διαθέτει πολλά καφέ, μπαρ και εστιατόρια για να διαλέξετε.

Το Μουσείο Μπάκεν

Στη δυτική πλευρά της λίμνης, το Μουσείο Ηλεκτρισμού και Μαγνητισμού του Bakken έχει καταστροφικές ιστορικές ιατρικές συσκευές, ηλεκτρικά χέλια, πραγματικές ιστορίες φρίκης και πειράματα επιστήμης για παιδιά και ενήλικες σε ένα αρχοντικό που περιβάλλεται από όμορφους και επιστημονικούς κήπους. Το Μουσείο Bakken πραγματοποιεί τακτικά βραδινές εκδηλώσεις στο μουσείο και στους κήπους τους δίπλα στη λίμνη.