Χαρακτηριστικά ξενοδοχείου: Lodge στο Breckenridge

Το Lodge at Breckenridge, με ανακαίνιση ύψους 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2014, έχει αναμορφώσει τα δωμάτια, μια ολοκαίνουργια εμπειρία δείπνου στο Traverse Restaurant & Bar και δύο υδρομασάζ σε ένα ευρύχωρο κατάστρωμα που προσφέρει απίστευτη θέα στη χιονοδρομική περιοχή του Breckenridge και στις γύρω κορυφές της περιοχής δέκα μιλίων.

Τώρα, αυτές οι εκτεταμένες απόψεις για σκι ανίχνευσης είναι εξαιρετικές επειδή η Lodge στο Breckenridge αντιμετωπίζει τις πλαγιές σε μια μεγάλη κοιλάδα περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο BreckConnect γόνδολα.

Αν και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το καταφύγιο σίγουρα δεν είναι ένα σκι-in / ski-out ιδιοκτησίας, υπάρχει ένα λεωφορείο που λειτουργεί κατ 'απαίτηση (συνεχώς) το χειμώνα μεταξύ του ξενοδοχείου και στο κέντρο της πόλης, από τις 8πμ έως τις 10μμ τις καθημερινές, μέχρι τα μεσάνυχτα τα σαββατοκύριακα - καθιστώντας τη μεταφορά σε όλη τη δράση της πόλης άνετη και χωρίς αυτοκίνητο.

Το Lodge at Breckenridge μπορεί να μην είναι εξαιρετικά βολικό για σκι ή για περπάτημα στα μπαρ, τα εστιατόρια και τα καταστήματα της Main Street, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί ότι υποχωρήσατε στο τέλος της ημέρας σε ένα άνετο κατάλυμα που μοιάζει με καμπίνα μέσα στο δάσος . Ενώ έμεινα εδώ, στο δωμάτιο μου Mountain View King με επεκτατικά (νέα) παράθυρα με θέα την κοιλάδα κάτω, ένιωσα στην κορυφή του κόσμου - όχι ένα κακό μέρος για να είναι.

Ακολουθούν μερικά ακόμα σημαντικά σημεία της Lodge στο Breckenridge.

Διαμονή

Το Lodge at Breckenridge διαθέτει δύο ορόφους με 45 δωμάτια, με πόρτες που ανοίγουν προς τα έξω, με θέα στο δάσος ή στο βουνό.

Όπως σημείωσα, τα δωμάτια έλαβαν ένα facelift το 2014, το οποίο περιελάμβανε νέο χαλί, έπιπλα, ηλεκτρονικά και βαφή. Τα δωμάτια είναι σίγουρα άνετα, με υποτονικούς, φυσικούς τόνους - το φωτεινότερο κομμάτι στο δωμάτιό μου ήταν μια καρέκλα πορτοκαλί. Μου άρεσε ο σχεδιασμός του χαλιού, που μου θύμισε κλαδιά δέντρων και άλλες υφές στην αίθουσα, όπως ένα κάθισμα αγάπης και ένα πέτρινο πέτρινο τζάκι, που προστέθηκε στο συνολικό ζεστό περιβάλλον.

Και μιλώντας για ζεστό, μου άρεσε να κοιμάμαι με το τζάκι του φυσικού αερίου σε ένα χρονοδιακόπτη, οπότε δεν έπρεπε να βγούμε από το κρεβατάκι μου για να κλείσω τις φλόγες πριν κοιμηθώ.

Επίσης, η μικρή κουζίνα στο Mountain View King μου είχε καφετιέρα Keurig (φαγητό μου), καθώς και φούρνο μικροκυμάτων και μίνι ψυγείο (το οποίο ήταν ιδανικό για την αποθήκευση των υπολειμμάτων). Το μπάνιο ήταν μικρό, αλλά φωτεινό, με λευκές πετσέτες και σέλινο πράσινο τοίχους.

Δείπνο

Το Traverse Restaurant & Bar είναι ένα απλό σημείο με τεράστια παράθυρα σε όλο το μπαρ και την τραπεζαρία που εξασφαλίζουν αυτές τις υπέροχες απόψεις που συνεχίζω να μιλάω. Το μπαρ σερβίρει φορτία από μπύρες του Κολοράντο στη βρύση και ένα δημιουργικό μενού με κοκτέιλ τέχνης διαθέτει το οινοπνευματώδες ποτό Breckenridge Distillery. Αλλά ήμουν στο Traverse με άδειο στομάχι, καθώς το μενού ποικίλλει με πολλά αντικείμενα σχεδιασμένα για κοινή χρήση. Είμαι χαρούμενος που είχα δύο φίλους μαζί μου για να μοιραστώ κάποιες ασυνήθιστες αλλά γευστικές πλάκες τάπας: Λάχανα Βρυξελλών, Τσουγκράνα, Τσουγκράνα, Γουρουνάκια και Χοιρινό και Ανανά (χοιρινό με ανανά και σαλάτα jalapeño salsa verde).

Ο νότιος συνεργάτης μου στην τραπεζαρία σημείωσε τη νοστιμιά του Νότου στα στοιχεία του μενού και πράγματι ανακαλύψαμε ότι ο εκτελεστικός σεφ είναι από το Τέξας. Αν και ορισμένα αντικείμενα είχαν σίγουρα μια νότια συστροφή, άλλοι είχαν μια κλίση του Κολοράντο, όπως το Steak της Elk Strip και ένα bison burger.

Το επιδόρπιο ήταν θεϊκό: δεν μπορούσα να πάρω αρκετό από το πουτίγκα ψωμιού κολοκύθας? άλλες επιλογές περιλάμβαναν το Grand Marnier Crème Brulee, το κονσερβοποιημένο λεμόνι Panna Cotta και το ζεστό κέικ σοκολάτας. (Μην ανησυχείτε: Μπορείτε να κάνετε σκι εκείνες τις θερμίδες την επόμενη μέρα.)

Το continental πρωινό στην τραπεζαρία Traverse περιλαμβάνεται στη διαμονή σας. Φορτηγά για την ημέρα σας με αντικείμενα όπως bagels, τοστ, πλιγούρι βρώμης, δημητριακά και γιαούρτι, συν χυμό και καφέ. Υπάρχει επίσης μια μικρή περιοχή έξω από το λόμπι που πωλεί προϊόντα ευκολίας για φαγητό και ποτό που μπορείτε να φάτε στην άνεση του δωματίου σας, όπως μπύρα, κρασί, σάντουιτς, χυμοί, γεύματα με μικροκύματα, μάρκες, καραμέλες και σνακ.

Ανεσεις

Ο χώρος στάθμευσης είναι πλούσιος και δωρεάν στο Lodge at Breckenridge. και ενώ το Wi-Fi στο δωμάτιο είναι επίσης δωρεάν, δεν το βρήκα άφθονο, καθώς ήταν λίγο αργό όταν επισκέφτηκα.

Τα περισσότερα freebies περιλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης σκι / snowboard και το προαναφερόμενο πρωινό και το λεωφορείο εντός της πόλης το χειμώνα (το καλοκαίρι οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στον κεντρικό δρόμο για να πιάσουν το λεωφορείο Summit Stage στην πόλη). Μου άρεσε να μπορώ να τηλεφωνήσω στο λεωφορείο όταν τελείωσα με δείπνο στην πόλη μια νύχτα και μέσα σε δύο λεπτά (ακόμα λιγότερο) βρισκόμουν στην μπροστινή πόρτα του εστιατορίου, έτοιμη να μου χτυπήσει το λόφο. (Το ροκ pickups κατά παραγγελία, ειδικά όταν ο συγχρονισμός λειτουργεί τέλεια.)

Δεν είχα βυθιστεί στα καυτά tobs - θα έμενα αν είχαν βρεθεί ρούχα, αλλά δεν είχαν τα σωστά ρούχα για να περπατήσουν στην επεκτατική γέφυρα του εστιατορίου για μια στάση στις εξωτερικές μπανιέρες. (Επιπλέον, είμαι ένας μεγάλος wimp, και πάντα φοβούνται το υγρό, κρύο με τα πόδια πίσω σε ένα ζεστό δωμάτιο μετά από ένα ζεστό tubing το χειμώνα.)

Το γυμναστήριο αποτελείται από δύο δωμάτια και έχει όλα όσα χρειάζεστε (προπόνηση δύναμης, καρδιο) για μια αξιοπρεπή προπόνηση. Το μενού Meridian Spa προσφέρει μασάζ, μασάζ σώματος, μίνι προσώπου με προαιρετικά πρόσθετα, όπως μαστίχα ποδιών μητρικού πεπονιού και οξυγονοθεραπεία.

Συνολικά, απολάμβανα πολύ τις δύο νύχτες μου στο Lodge στο Breckenridge, όπου βρήκα το προσωπικό - από τις ρεσεψιόν έως τους εξυπηρετητές εστιατορίων - αρκετά φιλικό. Το δωμάτιό μου ήταν σούπερ ζεστό και ζεστό (εικονικά και κυριολεκτικά, από τη στιγμή που έλαβα το τζάκι του φυσικού αερίου) και το βουνό βλέπει θεία. Νομίζω ότι η Lodge στο Breckenridge θα ήταν ένα ακόμη πιο ελκυστικό μέρος για να μείνει το καλοκαίρι ή όταν τα φύλλα γίνονται το φθινόπωρο, καθώς περιβάλλεται από δέντρα και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μονοπάτια πεζοπορίας και πεζοπορίας.