Πώς να απαλλαγείτε από τα φύλλα στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Leaf Raking, φύλαξη φύλλων, παραλαβή φύλλων, λιπασματοποίηση φύλλων: Τι να κάνετε με τα φύλλα

Το άνω Midwest βιώνει μερικά από τα πιο όμορφα και δραματικά χρώματα πτώσης στο έθνος.

Αλλά καθώς αλλάζουν οι εποχές, τα φύλλα αυτά πρέπει να πέφτουν και οι κάτοικοι της Μινεσότα είναι επιφορτισμένοι με τη σκαπάνη και ποιες είναι οι επιλογές σας για την αντιμετώπιση αυτών των πεσμένων φύλλων; Η παραδοσιακή επιλογή είναι να πάρει την οικογένεια έξω για να τσουγκράνα και τσάντα τα φύλλα. Ή, μετατρέψτε τα σε κομπόστ και επιστρέψτε τα θρεπτικά συστατικά στα φύλλα στο χώμα σας.

Συμπληρώστε τα φύλλα

Το Ramsey County έχει συμβουλές και συμβουλές από τους δασκάλους του Πανεπιστημίου της Μινεσότα για το πώς να μετατρέψουν τα φύλλα του φθινοπώρου σε κομπόστ. Και αν χρειάζεστε έναν κάδο κομποστοποίησης για να κρατήσετε τα φύλλα μέσα, μπορείτε να είστε κατάλληλος για να αγοράσετε ένα μειωμένο δοχείο κομποστοποίησης μέσω ενός προγράμματος στην πόλη σας. Ελέγξτε στον ιστότοπο της Rethink Recycling για μια λίστα με τις πωλήσεις απορριμμάτων πόλης. Το καλοκαίρι, θα πρέπει να έχετε ένα ωραίο κάδο γεμάτο κομπόστ για την φύτευση της άνοιξης σας.

Χρησιμοποιήστε τα φύλλα για να στρώσετε το γκαζόν σας

Αυτή είναι ίσως η πιο εύκολη επιλογή και περιλαμβάνει ένα ελάχιστο ποσό κοπής. Πιέστε τα φύλλα από τα πεζοδρόμια ή το αίθριο σας πάνω στο γκαζόν. Στη συνέχεια, αλέστε τα πεσμένα φύλλα με μια χορτοκοπτική μηχανή και αφήστε τα κομμένα φύλλα στο γρασίδι. Στη συνέχεια, η φύση θα τα φροντίσει και τα ψιλοκομμένα φύλλα θα αποσυντεθούν σε φυσικό μουσαμά για το γρασίδι σας.

Ράχνα και τσάντα τα φύλλα

Για οποιονδήποτε λόγο, η λιπασματοποίηση ή η πολτοποίηση δεν δουλεύει για εσάς και σχεδιάζετε να γεμίζετε και να τσαλακώνετε αυτά τα φύλλα.

Τι μπορείτε να κάνετε με όλα αυτά τα φύλλα;

Η πολιτεία της Μινεσότα και μεμονωμένες πόλεις στη Μινεσότα έχουν νόμους σχετικά με το τι μπορείτε και δεν μπορείτε να κάνετε με φύλλα και άλλα απόβλητα αυλής.

Πρώτον, είναι παράνομο παντού να σκουπίζετε ή να σκουπίζετε τα φύλλα σας στο δρόμο.

Και, οι πλαστικές σακούλες έχουν απαγορευτεί για τη συλλογή απορριμμάτων και την απομάκρυνση των φύλλων.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε σάκους λιπασματοποίησης ή βιοαποικοδομήσεως ή μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο για τα φύλλα.

Και όπως και αυτοί οι γενικοί κανόνες, η πόλη στην οποία ζείτε θα έχει τους δικούς της κανόνες για το τι να κάνει με τα απόβλητα ναυπηγείων, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων.

Και ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να γνωρίζετε: αν θέλετε να έχετε τα φύλλα σας ρυμουλκούμενα, ή θα θέλατε να τα αφήσετε μακριά σε ένα χώρο αποβλήτων αυλή, τότε βεβαιωθείτε ότι δεν καθυστερείτε. Οι περισσότεροι φορτωτές σταματούν τη συλλογή απορριμμάτων ναυπηγείων στα μέσα έως τα τέλη Νοεμβρίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Οι χώροι συλλογής αποβλήτων θανατωθούν επίσης για το έτος στα μέσα έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Leaf Hauling στη Μινεάπολη και στην κομητεία Hennepin

Η πόλη της Minneapolis συλλέγει τα φύλλα και άλλα απόβλητα ναυπηγείων, ως μέρος της κανονικής υπηρεσίας συλλογής απορριμμάτων της πόλης, στην κανονική σας ημέρα συλλογής απορριμμάτων. Τσαράξτε τα φύλλα σε βιοδιασπώμενες σακούλες και αφήστε τα έξω με τα άλλα απορρίμματα που πρόκειται να τραβηχτούν. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο μηνιαίο σας τέλος.

Ή, οι κάτοικοι της κομητείας Hennepin μπορούν να πάρουν τα φύλλα τους σε μία από τις 7 περιοχές συλλογής αποβλήτων Hennepin County στις εγκαταστάσεις Minneapolis, Hopkins, Minnetonka, Maple Grove, Minnestra και Plymouth. Για αυτή την επιλογή, μπορείτε να τσακώσετε τα φύλλα όπως θέλετε, και στη συνέχεια να τα απορρίψετε στο χώρο συλλογής αποβλήτων ναυπηγείων και να πάρετε τις τσάντες σπίτι μαζί σας.

Η υπηρεσία είναι συνήθως δωρεάν αν ζείτε στην κομητεία Hennepin και χρησιμοποιείτε την περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι σας.

Leaf Hauling στον Άγιο Παύλο και την κομητεία Ramsey

Έχετε μια επιλογή. Καλέστε τον τακτικό συλλέκτη σκουπιδιών σας και ζητήστε να συλλέξουν τα φύλλα σας. Θυμηθείτε να τσακώσετε τα φύλλα σε έναν βιοαποικοδομήσιμο σάκο. Σχεδόν όλοι οι συλλέκτες απορριμμάτων θα χρεώσουν για αυτήν την υπηρεσία.

Ή οι κάτοικοι του Αγίου Παύλου και άλλες πόλεις στην επαρχία Ramsey μπορούν να πάρουν τα φύλλα τους σε μία από τις επτά τοποθεσίες συλλογής αποβλήτων της αυλής Ramsey County, τρεις από τις οποίες βρίσκονται στο St. Paul. Για αυτή την επιλογή, μπορείτε να τσακώσετε τα φύλλα όπως θέλετε, και στη συνέχεια να τα απορρίψετε στο χώρο συλλογής αποβλήτων ναυπηγείων και να πάρετε τις τσάντες σπίτι μαζί σας. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν για τους κατοίκους του Ramsey County.

Φυλλοβόλα σε άλλες πόλεις της Μινεσότα

Οι κανόνες σχετικά με τα φύλλα και τα απόβλητα αυλής διαφέρουν από πόλη σε πόλη.

Είτε η πόλη σας συλλέγει τα σκουπίδια σας ή αν έχετε προσλάβει μια από τις πολλές εταιρείες σκουπιδιών που εξυπηρετούν τις Twin Cities για να το κάνουν, όλα συλλέγουν τα απόβλητα ναυπηγείων. Ορισμένες πόλεις και εταιρείες περιλαμβάνουν τη συλλογή απορριμμάτων ναυπηγείων με τη συνήθη χρέωση, άλλοι χρεώνουν επιπλέον. Κάποιοι έρχονται με τους προγραμματισμένους χρόνους συλλογής αποβλήτων ναυπηγείων, άλλοι θα πρέπει να καλέσετε για να κανονίσετε τη συλλογή. Ορισμένες πόλεις ζητούν να χρησιμοποιήσετε ένα επαναχρησιμοποιούμενο κοντέινερ για να κρατήσετε τα φύλλα, κάποιο αίτημα να τσακώσετε τα φύλλα σε βιοδιασπώμενες σακούλες ή σάκους.