Θεραπευτικές εκδρομές Spa Spa Week's Spa

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσφορές εβδομάδας Spa

Το Spa Week είναι το απόλυτο πακέτο σπα, με περιποιήσεις σπα που προσφέρονται σε συμμετέχοντα ιαματικά λουτρά στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο και Οκτώβριο.

Ποια Σπα συμμετέχουν;

Η εβδομάδα Spa πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις και πολιτείες, αλλά θα βρείτε τη μεγαλύτερη επιλογή σε μεγάλες αγορές με υψηλή συγκέντρωση ιαματικών λουτρών όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες, καθώς και πόλεις όπως το Μαϊάμι, το Scottsdale και το Λας Βέγκας .

Αξίζει να ελέγξετε τις λίστες για να δείτε αν υπάρχει σπα κοντά σας, ακόμα και αν βρίσκεστε έξω από μια μεγάλη αγορά.

Εγγραφείτε στο Spaweek.com για να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση στις καταχωρίσεις. Συνδεθείτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην πόλη ή την πολιτεία σας για να δείτε μια λίστα με τις συμμετέχουσες ιαματικές πηγές και τις θεραπείες που προσφέρουν. Μόλις δείτε μια θεραπεία που θέλετε, καλέστε απευθείας το σπα για να κάνετε την κράτησή σας. Το σπα πιθανώς θα ζητήσει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας για να εξασφαλίσει την κράτηση. Ορισμένα ιαματικά λουτρά προσφέρουν επίσης κράτηση μέσω της ιστοσελίδας Spa Week.

Τι συμπεριλαμβάνονται οι θεραπείες σπα;

Κάθε spa επιλέγει δύο ή τρεις θεραπείες για προσφορά, όχι ολόκληρο το μενού. Μερικά παραδείγματα είναι ένα μασάζ , βερνίκι σώματος , περιποίηση προσώπου , μανικιούρ spa ή πεντικιούρ , μικροδερμοαπόξεση , φωτογραφία προσώπου ή βραζιλιάνος κερί.

Μπορείτε να δοκιμάσετε όσες θεραπείες θέλετε. Αλλά το σώμα σου έχει όρια. Μην πάρετε δύο περιποιήσεις προσώπου ή δύο συνεδρίες μικροδιαβροχής σε μία εβδομάδα. Δεν είναι καλό για το δέρμα σας. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε θεραπείες που αλληλοσυμπληρώνονται όπως το πρόσωπο, μια περιποίηση σώματος και ένα μασάζ.

Πώς μπορώ να βρω τις καλύτερες προσφορές;

Κοιτάξτε τι είδους υπηρεσία είναι και πόσο διαρκεί. Η Spa Week απαιτεί τουλάχιστον 45 λεπτά θεραπείας, αλλά μερικά spa προσφέρουν υπηρεσίες 60 λεπτών. Ελέγξτε έξω το σπα πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό. Μπορείτε να δείτε τις κανονικές τιμές τους για να μάθετε πόσο μια έκπτωση παίρνετε.

Οι καλύτερες προσφορές για το Spa Week θα γίνουν σε ιαματικά λουτρά ή αστικά ιαματικά λουτρά, τα οποία μπορούν να χρεώνουν $ 185 για θεραπεία και να διαθέτουν ανέσεις όπως ατμόλουτρο, σάουνα και ακόμη και πισίνες. Μπορεί να μην θέλετε να πάτε σε ένα σχολείο μασάζ ή αισθητικής, όπου οι τιμές είναι ήδη χαμηλές και οι άπειροι φοιτητές παρέχουν τις θεραπείες.

Πόσο πρέπει να συμβουλεύω;

Συμβουλή 15-20% για την πλήρη αξία της υπηρεσίας, όχι για τα $ 50 που χρεώνεστε. Οι πελάτες του Spa Week έχουν αναπτύξει μια ατυχή φήμη για υποτυπώσεις ή μη αποτυχίες καθόλου, γεγονός που αποτελεί παραβίαση της καλής εθιμοτυπίας spa. Λίγα συμμετέχοντα ιαματικά λουτρά αρχίζουν να χτίζουν την άκρη στην τιμή.

Γιατί συμμετέχουν τα σπα;

Ελπίζουν ότι θα δοκιμάσετε το σπα, όπως και να επιστρέψετε και να πληρώσετε την πλήρη τιμή. Μερικές φορές το σπα προσφέρει θεραπείες όπως το microdermabrasion ή το πρόσωπο προσώπου που γίνεται καλύτερα ως σειρά. Ωστόσο, δεν θα συμμετέχουν σε κάθε spa της πόλης σας. Μερικές φορές τα πιο γνωστά ιαματικά λουτρά δεν χρειάζονται τη δημοσιότητα ή την κυκλοφορία και δεν θέλουν να επηρεάσουν την εικόνα μάρκας πολυτελείας τους.

Τι πρέπει να κάνω για να ακυρώσω το ραντεβού μου;

Οι πολιτικές ακύρωσης ποικίλλουν ανά σπα, επομένως ελέγξτε πότε κάνετε κράτηση για τη θεραπεία Spa Week. Αν τους ενημερώσετε έγκαιρα ότι πρέπει να ακυρώσετε ή να επαναπρογραμματίσετε, δεν πρέπει να είναι πρόβλημα.

Εάν ακυρώσετε την τελευταία στιγμή ή δεν εμφανιστεί, ίσως χρεωθείτε.