Το τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ Spa

Γιατί ένα μανικιούρ και πεντικιούρ spa αξίζει την τιμή

Ένα μανικιούρ spa και πεντικιούρ είναι πιο ακριβά από αυτό που παίρνετε στο τοπικό σαλόνι νυχιών - ΠΟΛΥ πιο ακριβό, ανάλογα με το πού ζείτε. Το μέσο μανικιούρ στη Νέα Υόρκη κοστίζει 10,50 δολάρια στη Νέα Υόρκη. Πολλά σαλόνια χρεώνουν 19,95 δολάρια για ένα μανικιούρ και πεντικιούρ, σύμφωνα με τα New York Times εκθέτουν το κόστος των Νύχια της Νίκαιας που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2015.

Όμως, αυτές οι καμπύλες τιμές στα κορεάτικα ινστιτούτα νυχιών είναι δυνατές μόνο επειδή οι εργαζόμενοι πληρώνουν χαμηλά, μερικές φορές λιγότερο από 1,50 δολάρια την ώρα.

Είναι επίσης πιθανό ότι δεν έχουν άδεια μανικιούρ. Χωρίς αυτή την εκπαίδευση (και τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες υγιεινής που υπάρχουν στο σαλόνι), θα μπορούσατε να καταλήξετε με μία λοίμωξη.

Ξαφνικά $ 15 έως $ 75 για μανικιούρ και $ 35 έως $ 150 για ένα πεντικιούρ δεν φαίνονται τόσο κακά! (Το πεντικιούρ μπορεί να είναι $ 150) Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το πού παίρνετε το μανικιούρ και το πεντικιούρ του spa, πόσο καιρό και πόσα συμπληρώματα παίρνετε, όπως μακρύτερες θεραπείες, μασάζ με θερμές πέτρες, θεραπείες φωτισμού , και τα λοιπα.

Γενικά, ένα μανικιούρ spa θα κοστίσει 25 δολάρια και περισσότερο σε ένα σπα ημερήσιο , $ 50 και επάνω σε ένα σπα θέρετρο , 75 δολάρια και πάνω σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο ή σπα θέρετρο. Ένα πεντικιούρ σπα ξεκινάει συνήθως από 45 δολάρια + σε ένα σπα ημερήσιας διαμονής, 60 δολάρια + στο κέντρο θερέτρου και 100 δολάρια + στα πιο πολυτελή ιαματικά λουτρά. Τι παίρνετε για τα χρήματά σας;

Γιατί είναι το μανικιούρ και πεντικιούρ Spa πιο ακριβό;

Πρόκειται για μια μακρύτερη υπηρεσία, με περισσότερα βήματα - ένα αρωματικό τρίψιμο αλατιού, ενυδατική μάσκα, ζεστό περιτύλιγμα πετσετών, ζεστό μασάζ πέτρας ή παραφινέλαιο - που κάνουν το μανικιούρ spa να διαρκεί περισσότερο και να αισθάνεστε πιο πολυτελές. Πληρώνετε για μια πιο όμορφη , πολυτελή ατμόσφαιρα.

Αντί των λαμπτήρων φθορισμού και των επιβλαβών αναθυμιάσεων από τα αερόψυχα καρφιά, έχετε αρκετά φωτιστικά, καλό σχέδιο και μια όμορφη καρέκλα πεντικιούρ σε μια ήσυχη γωνία. Η καρέκλα πεντικιούρ θα πρέπει να στραγγίσει (δεν ανακυκλώνει το νερό) έτσι ώστε το πεντικιούρ να είναι απολύτως υγιεινό.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι τεχνικοί είναι πολύ έμπειροι και σας δίνουν μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Μπορούν να σας δώσουν όμορφα διαμορφωμένα νύχια, να προτείνουν το τέλειο χρώμα για το δέρμα σας και την εποχή, και η δουλειά τους διαρκεί - χωρίς τσιπ ή φυσαλίδες. Θα πρέπει να έχουν ένα πολύ ωραίο τρόπο και να ακολουθήσουν το υψηλότερο επίπεδο αποχέτευσης σπα.

Τα περισσότερα ιαματικά λουτρά δεν προσφέρουν την πλήρη περιποίηση με ρόμπες και παντόφλες και σας δίνουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις σπα, εάν αγοράζετε μόνο υπηρεσίες για τα νύχια. Αν χρειαστεί να αποθηκεύσετε, να πάρετε ένα spa μανικιούρ ή πεντικιούρ ως ειδική θεραπεία και να κάνετε τακτική συντήρησή σας στο σπίτι ή με τοπικό καρφί ή σαλόνι ομορφιάς. Αλλά προσέξτε πώς λειτουργούν πριν κλείσετε. Εάν κόβουν τις γωνίες στην αποχέτευση ή έχουν παλιομοδίτικες καρέκλες πεντικιούρ που ανακυκλώνουν το νερό, απλά περάστε! Μερικές φορές φθηνό δεν αξίζει τον κόπο.

Εναλλακτικές λύσεις για την παραφινέλαιο

Είχατε ποτέ βυθίσει το πόδι σας σε ένα μπάνιο παραφίνης κατά τη διάρκεια μιας πεντικιούρ spa και αναρωτήθηκε πόσοι άλλοι άνθρωποι ήταν εκεί; Ή μήπως η παραφίνη ήταν εκεί; Η ανησυχία σας είναι δικαιολογημένη. Τα λουτρά παραφίνης είναι ένα από τα πρωταρχικά παραδείγματα διασταυρούμενης μόλυνσης σε ένα σπα, η μεταφορά μυκήτων και βακτηριδίων. Για να προστατευθείτε, αναζητήστε ιαματικά λουτρά που χρησιμοποιούν ένα σύστημα μίας χρήσης που ονομάζεται Perfectsense Paraffin Wax system.

Βασικά, ο τεχνικός των νυχιών spa θερμαίνει πλαστικές σακούλες γεμάτες με παραφίνη και στη συνέχεια τα χαλαρώνει στα χέρια και τα πόδια σας.

Ενώ είναι θέρμανση, απελευθερώνει επίσης ατμό αρωματοθεραπείας με την καταπραϋντική μυρωδιά της λεβάντας από πραγματικά αιθέρια έλαια.)

Θα ομολογήσω ότι δεν αισθάνεται αρκετά τόσο νόστιμο όσο το χέρι ή το πόδι σας βυθίστηκε, αλλά είναι εντελώς υγιεινό - και εξακολουθεί να αισθάνεται αρκετά καλά!