Η βιβλιοθήκη Billy Graham κατά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα στη βιβλιοθήκη Billy Graham στο Σαρλότ, Βόρεια Καρολίνα , έγινε γρήγορα ένας από τους κορυφαίους εορτασμούς διακοπών στη Σαρλόττα. Η ίδια η βιβλιοθήκη είναι ένα όμορφο μέρος, αλλά όταν είναι διακοσμημένο για τα Χριστούγεννα στο εσωτερικό, ένα εκθαμβωτικό φωτισμό έξω, μια ζωντανή γέννηση, carolers, βόλτες με καροτσάκια και πολλά άλλα - είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της περιοχής. Ονομάστηκε ένα από τα 100 κορυφαία γεγονότα στις ΗΠΑ από την American Bus Association (ABA) και μια Top 20 εκδήλωση από την Southeast Tourism Society.

Οι γραμμές για τη βιβλιοθήκη μπορούν να πάρουν λίγο καιρό, ειδικά όσο πιο κοντά φτάνετε στα Χριστούγεννα. Σας προτείνω να το ελέγξετε νωρίτερα τον μήνα, όταν οι γραμμές θα είναι λίγο μικρότερες.

Έρχομαι στη βιβλιοθήκη έξω από την πόλη; Δείτε τα ξενοδοχεία κοντά στη βιβλιοθήκη Billy Graham :

Εδώ είναι μερικά από τα ειδικά γεγονότα που θα βρείτε στα "Χριστούγεννα στη βιβλιοθήκη Billy Graham"

Φυσικά, η ίδια η βιβλιοθήκη είναι ακόμα ανοικτή και διαθέσιμη για περιηγήσεις. Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πριν, αξίζει τον έλεγχο.

Οι γκαλερί στη βιβλιοθήκη παρουσιάζουν πολλές παρουσιάσεις, εικόνες, μουσική, έργα τέχνης και φωνές από τη ζωή του Graham και αποδίδουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχει επηρεάσει. Υπάρχουν αναψυχές των κρίσιμων τμημάτων της ζωής του Graham: μία από τις αναβιώσεις του σκηνικού, το προσωπικό σαλόνι του, ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό στούντιο στο οποίο εργάστηκε, ακόμα και το Τείχος του Βερολίνου.

Μια γκαλερί είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην Ruth Bell Graham, την όψιμη σύζυγό του. Από μια προσωπική επιταγή από έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ και ένα Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας σε ένα κομμάτι του τείχους του Βερολίνου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πόση επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο είχε αυτός ο άνθρωπος.

Ψάχνετε για ακόμα περισσότερη υποτροφία και διασκέδαση; Η βιβλιοθήκη προσφέρει ακόμη ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δείπνο με όλες τις γαρνιτούρες την Πέμπτη, την Παρασκευή και τα Σάββατα από τις 6 έως τις 8 μ.μ. Το δείπνο θα σερβιριστεί πίσω από τη Βιβλιοθήκη στο Ευαγγελιστικό Αρχηγείο του Billy Graham Evangelistic Association. Κάθε βράδυ θα σερβίρονται 250 άτομα κατ 'ανώτατο όριο με βάση την πρώτη προτεραιότητα.