Γνωριμία με το NoDa

Το NoDa ή το North Davidson είναι η Ιστορική Περιοχή Τέχνης του Charlotte και φιλοξενεί πολλές εκλεκτικές γκαλερί τέχνης, χώρους ζωντανής μουσικής και τοπικά εστιατόρια. Η γειτονιά που περιβάλλει τη διασταύρωση των St. Davidson St. και 36th St. ήταν μια ακμάζουσα κλωστοϋφαντουργική κοινότητα μέχρι τον τελευταίο μύλο που έκλεισε το 1975. Η γειτονιά NoDa μεταμορφώνεται και προσελκύει μια νεότερη δημογραφική αναζήτηση κατοικίας σε ένα τμήμα ισχίου της πόλης.

Πώς να φτάσετε στο NoDa

Από το Uptown, ταξιδεύουμε βόρεια στην οδό N. Tryon περίπου 2 μίλια και στρίβουμε δεξιά στην 36η οδό. Ταξιδέψτε μισό μίλι από τη λεωφόρο N. Davidson

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο NoDa

Γκαλερί NoDa Ανίχνευση
Την πρώτη και την τρίτη Παρασκευή κάθε μήνα από τις 6-9: 30 μ.μ., μαιάνδρος μέσα από την ατελείωτη σειρά γκαλερί τέχνης του NoDa με πρωτότυπα έργα καλλιτεχνών σε όλα τα στάδια της καριέρας τους. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν στους περισσότερους πλευρικούς δρόμους ή 3 € στο The Neighbourhood Theatre.

Ζωντανή μουσική
Το NoDa φιλοξενεί διάφορους χώρους ζωντανής μουσικής όπως το The Evening Muse, το Theatre Neighborhood και το The Westin, το Hilton Centre City και το Omni.

Ζώντας στο NoDa

Η NoDa υφίσταται αναζωογόνηση και πολλά σπίτια στην περιοχή ανακαινίζονται και μεταπωλούνται. Ανακατασκευασμένα μπανγκαλόου σε NoDa κατά μέσο όρο 440.000 δολάρια, ενώ τα new-construction townhomes πωλούν για $ 200.000.

Δείπνο στο NoDa

Cabo Fish Taco
Το Cabo διαθέτει αυθεντική γεύση νότια από το σύνορο σε εξαιρετικές τιμές.


3201 St. Davidson St.
Charlotte, NC 28205

Κουζίνα Louisiana της Boudreaux
Τα χαρακτηριστικά του Boudreaux είναι τα αγαπημένα του νησιού όπως οι γαρίδες και τα σιτηρά και τα συρραφή Cajun όπως το etouffee και το jambalaya
501 E. 36th St.
Charlotte, NC 28205