2015 Ράδιο Πόλη Χριστούγεννα Spectacular

Το Long-Running NYC Χριστούγεννα Extravaganza προσφέρει διασκέδαση διασκέδασης για όλες τις ηλικίες

Πότε: 13 Νοεμβρίου 2015-3 Ιανουαρίου 2016

Πού: Radio City Music Hall, 1260 6th Ave., btwn W. 50th & W. 51st sts.

«Αυτή είναι η εποχή για να χτυπήσει το κάθισμά σας για την πιο εικονική εορταστική εκδήλωση διακοπών της Νέας Υόρκης: το Radio City Christmas Spectacular. Ένα αγαπημένο θέαμα τραγουδιού και χορού διακοπών στο Μανχάταν από το 1933, η σεζόν του 2015 (που εκτελείται πολλές φορές καθημερινά από τις 13 Νοεμβρίου 2015 έως τις 3 Ιανουαρίου 2016, συμπεριλαμβανομένης και της Ημέρας των Χριστουγέννων), θα φέρει πίσω τα αγαπημένα αγκυροβολημένα, βέβαια, σε εκείνους τους θρυλικούς Rockettes με υψηλό κλοπή - και επίσης ενσωματώνοντας μερικές πιο πρόσφατες προσθήκες, με επίκεντρο την τεχνολογία ειδικών εφέ και την αναθεωρημένη χορογραφία.

Πολλά από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά στοιχεία των 90 λεπτών θα επιστρέψουν, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών ζώων που υποστηρίζονται από τη "Living Nativity" (με καμήλες, πρόβατα και γαϊδούρια). μια σκηνή με καρύδια με χορό αρκουδάκια? και σκιέρ παγοδρομίας, που στροβιλίζονται. Επιπλέον, αναζητήστε πιο μοντέρνα αγαπημένα όπως μια 3-D βόλτα μέσα από τον ουρανό της Νέας Υόρκης με το Santa, καθώς κάνει δρόμο για το εργοστάσιο παιχνιδιών του Βόρειου Πόλου.

Όσο για τους κοστούμιους Rockettes, μέρος της εορταστικής περιόδου των NYC εδώ και περισσότερα από 85 χρόνια, οι αριθμοί χορού υψηλής ακρίβειας τους και τα υψηλότατα λάκτισμα θα αναδείξουν κλασικά όπως το «Parade of the Wooden Soldiers» και μια επικαιροποιημένη παράδοση του Rag Κούκλες ", η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα το 1940 και απεικονίζει τα κορίτσια με μακρύ πόδι σαν ζωντανές κούκλες με ράβδους.

Ορισμένες από τις νεώτερες τεχνολογίες των Χριστουγέννων θα εμφανιστούν μέσω του τελικού αριθμού "Snow" (που πρωτοεμφανίστηκε το 2013), όταν η αίθουσα μετατρέπεται σε χειμωνιάτικο τοπίο, χάρη στις νιφάδες με χτυπήματα GPS, να προωθούνται μέσω του αέρα (χάρη στην πλήρωση ήλιου και την πρόωση του κινητήρα).

Κοιτάξτε επίσης για την τεχνολογία ψηφιακής προβολής και χαρτογράφησης υψηλής τεχνολογίας, για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία, που εκτείνεται στις οθόνες LED του σκηνικού, μαζί με το αψίδα και το ανώτατο όριο του θεάτρου (που χρησιμοποιείται σε τμήματα όπως το Living Living και το New York στα Χριστούγεννα ").

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 46 δολάρια (τα παιδιά κάτω των 2 ετών που είναι καθήμενα στην αγκαλιά ενός ενήλικου είναι δωρεάν) και μπορούν να αγοραστούν από το καζίνο του Radio City Music Hall καθημερινά από τις 10πμ έως τις 6μμ ή online στο radiocitychristmas.com.

Κάνετε επίσης κάποιο κυνήγι, για συχνά κουπόνια προώθησης από καταστήματα όπως AAA και McDonald's. οι παρελθούσες προσφορές συμπεριέλαβαν τις προσφορές "buy one, get one free" καθώς και τις μειώσεις των επιτοκίων.

Οι παραστάσεις εκτελούνται αρκετές φορές την ημέρα και περιλαμβάνουν ιδιαίτερα πρωινές παραστάσεις φιλικές προς την οικογένεια και απογευματινές εκδηλώσεις. Οι πόρτες του Radio City ανοίγουν μία ώρα μπροστά από τις προγραμματισμένες ώρες προβολής. Λάβετε υπόψη ότι η εξαιρετικά δημοφιλής παραγωγή προσελκύει ένα εντυπωσιακό εκατομμύριο μέλη ακροατηρίου ετησίως, οπότε μην καθυστερείτε να εξασφαλίσετε τις θέσεις σας.