Πολύ Καλά Χριστούγεννα Κόμμα Μίκυ

Χριστούγεννα 2016 στο Μαγικό Βασίλειο

Το Πολύ Καλά Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Μίκυ στο μαγικό βασίλειο έχει γίνει μια τακτική στάση στο πολυσύχναστο πρόγραμμα διακοπών του Σάντα. Η διαχρονική παράδοση συνεχίζεται το 2016 με συνολικά 21 βραδιές. Το Magic Kingdom θα "ξανανοίξει" μετά τις κανονικές ώρες στάθμευσης από τις 7:00 έως τα μεσάνυχτα στις 7, 8, 10, 11, 13, 15, 18, 27 και 29 και 1, 2, 4, 6, 8, 9, 11, 13, 15, 16, 18 & 22, 2016 για αυτό το ξεχωριστό συμβάν.

Το θεματικό πάρκο γιορτάζει κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής εκδήλωσης με εισιτήρια με πυροτεχνήματα, παρελάσεις, γλυκές διακοπές διακοπών, ειδικές θεατρικές παραστάσεις και πολλές διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Καλύτερες στιγμές

Εισιτήρια και Λεπτομέρειες

Τα εισιτήρια για το Mickey's Very Merry Christmas Party ξεκινούν από $ 86.00 για ενήλικες και $ 81.00 για παιδιά.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή να καλέσουν το 407-W-DISNEY. Αγοράστε εισιτήρια σύντομα καθώς πολλά βραδιές ξεπουλήσουν νωρίς.

Ειδικές επιθυμίες διακοπών Λεπτομέρειες για το επιδόρπιο του πάρτι

Ένα ειδικό πακέτο πριμοδότησης για το Holiday Wishes Fireworks Dessert Party στο Tomorrowland Terrace είναι διαθέσιμο κάθε βράδυ του Mery's Very Merry Christmas Party με επιπλέον χρέωση $ 79 * για ενήλικες και $ 47 * για παιδιά. Το πάρτι περιλαμβάνει ειδικές ειδικές θέσεις για το Mickey's Once Upon Christmas Parade, μια μαγευτική θέα των Holiday Wishes: Γιορτάστε το Πυροτεχνικό Πνεύμα της Εποχής και μια ειδική επίσκεψη από τον Jolly Old Saint Nick τον εαυτό του.

Φυσικά, ας μην ξεχνάμε τα επιδόρπια! Ανακαλύψτε έναν μπουφέ από μια σειρά από cupcakes, επιδόρπια και γλυκές γεύσεις, όπως φράουλες σοκολάτας, μους σοκολάτας, παγωτά, τυριά και φρέσκα φρούτα. Μπορείτε να κάνετε τοστ στους φίλους και την οικογένειά σας με αφρώδη μηλίτη, λεμονάδες υπογραφής, ποτά Χριστουγέννων ειδικότητας, ζεστή σοκολάτα, καφέ ή τσάι. Όλα περιλαμβάνονται στο ειδικό πακέτο ασφάλισής σας.

* Το ειδικό εισιτήριο Mickey's Very Merry Christmas Party είναι απαραίτητο, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αυτή.